- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
-
válasz
picur220 #19049 üzenetére
Nem én találtam ki
"Legyen szép, férfias, vastagabb szélű". X6 és az Optimus normális, férias kinézetű.X6 kijelzője miért nem állja meg a helyét ha szabad kérdeznem?"A TFT technológiát is illett volna nyugdíjba küldeni és OLED-re váltani, ettől függetlenül az X6 TFT LCD-je fényévekkel szebb képű és sokkal kontrasztosabb, mint az N97 mini kijelzője." Ugye 45-60-as kategóriáról beszélünk. Sztem mind a képe, felbontás/méret, mind a karcállósága és érzékenysége is a felsoroltak között is jó, meg az árkategóriájában is. Miben nem jó?! (Multitouch nincs, tény.)
Ram: Nem tudom mennyit használtál v5-ös készüléket... hetekig nem kapcsolom ki/indítom újra a telefont, és nem használok ramtakarítót. Ha opera mobile esetleg felemészti a memóriát, a háttérben lévő appokat becsukja. De hogy a symbian pazarlóbban bánna a memóriával mint az android, azt sem hiszem. Úgy is kérdezhetem: N79nél neked mennyit kellett kézzel memóriát takarítani?
CPU: Hát, ez nagyon tényszerű volt. N79nél érezhetően gyorsabb, legyen telepítés, vagy programindítás. A nagyon gyenge hülyeség, már elnézést. Desire és X8 menüben hasonló volt, programok indítása hasonló volt. Ha odaadjuk valakinek a kezébe aki nem tudja mi fut rajtuk (őseink, bnők/kolleganők) ezt látják. Bírhatná a divxet, vihetne szebb játékokat, de zene+navi, zene+net, és átlag előforduló multitaskingos cuccokat is simán viszi. Akor röccen be nálam néha a zene, amikor egyszerre fut a sportstracker-nettel, térképpel- és az endomondo. Böngészés megint normális sebességgel lehet rajta.
"Az viszont tény, hogy a mai mezőnyben ez az ARM11-es proci már éppen csak elég"
"A böngésző viszont elég gyors, és végre normálisan lehet görgetni a megjelenített tartalmat is."Navi: Ezzel valószínű adós vagy. Igaz, ilyennek kellett volna rég lennie, de jobb később mint soha. Direkt írtam is, hogy rásegítés nélkül is elég erős.
Defy másfélszer ennyibe kerül(a rendes garis, bár azzal most nem is tudom mit lehet kezdeni); biztos hozzá hasonlítsam?! Annak inkább a C7 az ellenfele.
Mi az ami bő 1 éves, haosnló méret/kategória és 50-70 között mozog android fronton?
HTC
Wildfire: Fél évvel később jött ki. Fém, 320×240@3,2", 528Mhze proc relatív gyengébb mint a 434 az X6ba. Ahogy a burkolatban, úgy multimédiában sem igazi ellenfelek.
Hero? Még rosszabb, bő 15el drágább is, ahogy az Aria is. És ezek is műanyagok, és fiatalabbak.
Samsung
Röviden: Médiában iylen képességű mobilja nincs ebben az árkategóriában még most se, az Ace ide érkezett pont. Proci jó, szép is, de fotó, videó vagy kijelző tekintetében nem versenyez az X6al, hiába idei hús. Na, nem mintha fentebb villanta a samsung egy kiegyensúlyozott modellel, de ez más kérdés.
LG:
Hátizé, Optimus One járt a legközelebb, Optimus ettől messze jár. 1évvel késöbb, hasonló árban, HVGA, multimédiában bőven alatta, de legalább van divx ha jól emlékszem. Falsh-es vonatról úgy látom ez is lecsúszott ezzel a procival, kár érte ha még csak negyed éves versenyző. Akksiért is kár.Motorolának felső kategóriás cuccai voltak akkor, Milestone vagy az XT720 15-20al drágábbak, ezeket mondhatjuk jobbnak, ha nem is jövőállóbbak igazán.
SE: X10 alattiak kilőve, az meg nagyobb, újabb és kb másfélszer annyiba kerül.Szóval akkor (alsó)középkategória, enyémhez hasonló igények: Multimédiában erős (inkább legyen jó fotó és kelljen divxet konvertálni, mert a f*s képeket nincs hova konvertálni vagy vacak hangminőséget), ne süssön róla az olcsóság (3. x körül azért kisebb mértékben zavar egy fényes és vagy nyikorgó szappantartó féleség), megbízható, normálisan sw-ezhető telefonok közül mik maradnak még?
Az egy dolog hogy neked nem tetszik az X6, de olyan mértékben fikázod érzésem szerint hogy az már poén. Messze nem hibátlan, de egy olyan piaci résben van, ahol szinte egyedül csücsül, vagy nála gyengébb versenyzőkkel. Akiknek ezek a dolgok számítanak, fogadd el hogy nem rossz telefon.
-
válasz
picur220 #19033 üzenetére
Különbözőek vagyunk. A felsoroltak játékok az X6hoz képest.
Kinézet: X6 magasan, utána Optimus.
Zene: Hangminőség, kompatibilis headsetek választéka, kihangosítva a hangminőség: messze X6
Fotó/Videó: Te ugyan alábecsülted már az X6ot, de mind a mobilfotós topik, mind a gsmarénás összehasonlító is megmondja hogy ez bizony állja a sarat, van olyan mint az N79-é.
Kijelző: Olyan érzékeny kapacitív, hogy mielőtt hozzáérnék a kijelzőhöz már érzékeli. 3,2"on 360×640, és színek, betekintési szögben is a többiek fölött áll az X6. X8 áll hozzá a legközelebb; azonos képekkel nem próbáltam, de nem volt valami meggyőző az általam próbált X8 képe. Nem rossz, de a mellé rakott X6 azért jobb - ahogy mobilportos teszt szerint az N97miniénél is sokkal jobb (passz, nem próbáltam). Plusz karcálló.
Memória: Galaxy Min jobb, a többiek pariban vannak. (S60nak a 128Mb kb annyit ér mint androidnak a 256Mb).
Proci: Abszolútban az X6 a leggyengébb, de ezt leginkább abból venni észre hogy konvertálni kell a filmeket rá. Az N79nél is gördülékenyebb a rendszer, amit mint korábban is írtam nem tudom hogy értek el 3× akkora felbontáshoz alig növelt órajel mellett.
GPS: Mini navi választékban kiesik (Montét eleve nem is nézem sehol), az új 3.06os ovi térképek egész jó lett végre, így ha valakinek kikell osztani egy pirosat akkor azaz X6. Megjegyzem nem is rossz a véeli érzékenysége sem, erdőben, repülőn is megtalálja és tartja a holdakat, hálózati rásegítés nélkül is.
Wifi, net: S60 kevésbé bitfüggő mint a googlefonok tudtommal, már akinek ez számít, samba megosztás is megy pikk-pakk tudtommal mindkét rendszeren. Flash (teljes) ha jól tudom senkin sincs (froyo+v7-es proci), itt nem jár senkinek piros.
Ja, érdekes hogy -nem is tudom melyik topikban- beszéltük a wifi sebességét; letöltés/feltöltés gyorsabban ment a telefonomon mint vmelyik n-es wifis samsungon.Akksi: Ide húzok egy feketét X6nak microusb-n való töltés elmaradása miatt. Talán az X8 lehet a leggyengébb ezek közül, de 2-4 napot elmuzsikálnak. Érdekes nekem mennyit kitesz a kijelző, mert pár óra netezéssel 1 napra fogyasztom az akksit, viszont ehhez képest brutál energiaéhes kombónak gondolt gps log+mobilnetről zene sem hatotta meg jobban.
Szóval ha 5800val hasonlítanád a fentieket akkor igen, mérlegelgetés jönne. De X6 nem ezekkel a telefonokkal versenyez érzésem szerint.
szerk: SziberTomi: mobilarena.hu ÉS mobilport.hu tesztekbe keressgélj; adatokat is megtalálod. Igen, van benne ingyenes navigációs progival gps, meg wifi is. Ha teszteket olvasol, mobilarenás teszben probléma volt a wifivel az X6 tesztben, de sem más tesztekben, sem a felhasználóknál nem jelentkezett. Sőt, cégnél lévő 2 laptopnál erősebb a telefonomban lévő wifi.
szerk2: Nem néztem szolgáltatóknál épp mibe kerül, mivel készüléket nem veszek jó ideje szolgáltatónál. Ha hűségpontom van, percre váltom; az igazi kedvezmény. Hogy a 40%al több kerülő telefonból engednek 35%ot az nem az. Nem kell várni a szolgáltató ámenjre sw frissítésnél, és a garancia is gyorsabban intéződik. Ha meg új előfizu, akkor meg készülék nélkül nincs alapból hűség. Persze ajánlatfüggő, de X6 kártyásan 16al drágább mint függetlenül
. Egy 120as előfizuval 40.
Tartozékokat se felejtsd el számoláskor, X6nál benne egy jó füles meg 8Gb, ami amúgy egy tizes lenne pluszba. -
válasz
picur220 #19028 üzenetére
Wifi nincs, de olcsóbb is 17ezerrel; amúgy meg fém, vaku, 600as proci ugyanúgy megvan, plusz egy fokkal frissebb gui. E52őt sztárolják, nekem annyira nem jött be használatra. Nem rossz, bár a számok feletti részt nehéz volt megszoknom. C5öt azért hoztam alternatívának, mert ilyesmi (nokia)telefonok közül szvsz az éri meg leginkább az árát.
-
premete
veterán
válasz
picur220 #18952 üzenetére
Érdekes, hogy egy okostelefon topikban a kamera a legfontosabb szempont, ködös és megfoghatatlan jelzőkkel mint "üti", "állat", "kategóriákkal jobb", olyan kérdések, mint a cpu, gpu, ram, rom, operációs rendszer, alig merülnek fel..
Ez olyan, mint ha a notebook topikban a fő jellemző a webkamera felbontása lenne (jó, nem sokkal jobb ott sem a helyzet, mert ott szinte az fps a kizárólagos értékmérő).
Úgy tűnik, hogy a prohardver látogatóinak a túlnyomó többsége vagy NFS-t nyomat a laptopján, vagy fotoamatőrködik a telefonjával. -
Vovi1
aktív tag
válasz
picur220 #18897 üzenetére
Ki mondta, hogy üti? Csupán csak azt merészeltem leírni, hogy a jelenleg elérhető telefonok között..... De nekem estetek, azért ez durva. Nem hasonlítottam össze a jelölt telefonokat, a szövegértelmezést légyszíves pontosabban gyakorold.
Ha azt mondom, hogy az IPon 4 -est nem értékelem sokra, vagy a win 7-es telefonok egy katasztrófa, - mind volt a kezemben még 2010-ben - akkor micsoda háborút indítok? Ne válaszoljatok rá. Ez a magánvéleményem, tapasztalatok és nem újságcikkek alapján. -
válasz
picur220 #18610 üzenetére
Ne vicceljetek már
Egy 40 ezres más telefont szétszednétek ennek a hiányáért... És nem is minősítem inkább a samsungot hogy ezt mégis hogy képzelte... K750em innentől (5éve volt) lenyomja (pláne hogy abban is, mint a W810ben még normális volt az éjszakai mód) rossz fényben. Ez még az AF kihagyásánál (pl C7)is nagyobb gáz - a lánc erősségét nálam a lánc leggyengébb eleme határozza meg... -
válasz
picur220 #18141 üzenetére
Nagy különbség nincs a zártakhoz képest.
Apropó SAMOLED, itt is egy vélemény: szuper, de legalább ronda. Két szín jó rajta: a fekete és a zöld. Minden más, mint pl. a piros, a fehér, vagy éppen az emberi bőr színe elég ronda tud lenni. Plusz sávosodás. De tényleg el kell hinni a teszteknek, hogy szuper
-
válasz
picur220 #17832 üzenetére
Ha játék lenne a szempont, az iPhone lenne az egyetlen igazi alternatíva. Egyébként WP7-re tényleg vannak játékok egész nagy számban és jellemzően a Microsoft által kiadottaknál fenomenális minőségben, csakhát itthon a trial verziókkal lehet csak pár percet pötyögni és kész
(#17834) Dhampir: Ezt nem jelenteném ki így kategorikusan, egyszerűen mások. A Samsung telefonstacknek hála meg lehet oldani a tetheringet, viszont mondjuk a HTC-ken meg lehet értelmes minőségben YouTube-ot nézni a HTC saját kliensével...
-
válasz
picur220 #17759 üzenetére
(A helyes válasz az az hogy hülyeségeket írjanak róla?
)
Igen, azért vesz az ember okostelefont, hogy natív és nem javás programokat telepíthessen rá. Ettől még akár lehet a gyári megoldás xar is, nem nagy probléma. De ne írjuk le róla hogy milyen fasza, mert az elég erős csúsztatás.Aztán ezek alapján ajánlok/ajánlod valakinek telefont, majd megveszi, és elküld az anyámba hogy miket hazudtunk neki össze, azért vette ezt/azt, hogy ne neki kelljen a 'gyártást' otthon befejezni, elvárta hogy annyi pénzért egy kész, jó használható cuccot vegyen - ahogy elvárható hogy legalább ne vakítsanak róla a tesztelők. Szerintem.
krisz1019:[link]
-
válasz
picur220 #17695 üzenetére
Senki nem írta le a C7et, a különbségeket kérdezte. Arról meg had ne én tegyek hogy az a telefon amit 2005ben használtam még mindig sokkal jobb képeket csinál. 5230 és 5800 nem egy kategória; örülne a C7 egyébként egy olyan rossz kamerának mint ami az 5800ban van.
Abban sincs csoda hogy nekem fele annyiért se kéne C7 mint X6; nem játszok, de sokat fotózok. Szerintem 40 pénzért is gáz az ilyen képalkotás - megint ráfázik majd a nokia, ôk tudják... -
blt.62
őstag
válasz
picur220 #17460 üzenetére
Tudod az a helyzet,hogy abban bízva,hogy itt több symbiános fórumtárs is van,talán tudnak ebben is segíteni. A "Megkostolásod" nélkül is tudom,hogy ez milyen topik hisz elég régóta itt vagyok már én is. Segítséget kértem,és ha ez téged iritál akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Ennyi.
-
manchester85
veterán
válasz
picur220 #17187 üzenetére
Istenem, micsoda bődületes marhaságokat tudsz te összehordani. Már miért cserélne a telenor ingyen microsim kártyát, ha független iPhone-nal állítasz be? A T-mobile is csak abban az esetben cseréli ingyen, ha ugyanarra az előfizetéses kártyára vonatkozik a dolog. Tehát ha másik kártyával használod, mint amire aláírsz, akkor már fizetni kell a microsimért.
-
Grizzly87
csendes tag
válasz
picur220 #16783 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Azért próbálom a legolcsóbban megúszni, ha lehet
Ma volt időm, így elugrottam Pécsett a magentához, gondoltam hátha...
Se Defy, se Desire nem volt egyik t-pontban sem. SGS-t tudtam kipróbálni, Nokia N8-at és iPhone 4-et. Utóbbi tetszett a legjobban, gondolom Defy és Desire az SGS szintjét hozzák, a Nokia-t is meg tudnám szokni, bár érezhetően az N8 áll ezen lista végén.Szerencsére annyira nem sürgős az eset, hogy most elkapkodjam a dolgot.
Megvárom mit hoznak januárban , jó lenne ha érkezne Defy/Desire. Ha egyik se várható hamarosan, akkor marad az Apple vs Nokia N8. Supportban talán még jobbak is, mint az androidos kollégák, mondjuk utóbbinál lehet a főzött romokkal próbálkozni.Nem tudom mi legyen, k800 után mindegyik szuper...
-
válasz
picur220 #16679 üzenetére
Picur, több mint 3000 hszt olvastam a defy topicban, és több mint egy éve használok symbiant.
Defy 1-3 napot bír, X6 2-4et. Spec cégnél nokiák vannak, kiküldetésben és irodában is többre megyek vele mint usb-vel(ami mondjuk vérlázító hogy x6 nem tölt rajta).
Volt hogy a telefon nem ébresztett, így munkatársamnak köszönhető h elértem a gépet, és sajna évi 10-15ször kell repülnöm, sok óra eltéréssel. Magamtól nem kapcsolom ki sose, n79et se kellett, gondolom neked se.X6 ua képeket csinál mint az n79, defy hasonlókat mint az elm, nem kevés képet hasonlítottam.
2.2 ha jön az ajándék, az a tuti ami most van, a moto elég problémás sajna.
Memóriára még, s60 nem lassult kezelésre sem sok program,sem sok idő után, míg ismerősök defysek tapasztalatai alapján gyomlálni kell időnként(n79nél csak böngészésnél fogyott el a memó).
Viszont szívesen várok (akár privátban is) tőled a váltásról tapasztalatokat, mert ahogy nézem nem sokan szólnak konkrétan a 2 készülékhez.
-
válasz
picur220 #16662 üzenetére
Picur, elbeszélünk egymás mellett.
Kevésbé érdekel fícsörlista, kinőttem abból hogy erre izguljak. Kell pár dolog, és az biztosan tudja a gép, ne kelljen sokat csesztetni ehhez. Most póttelefonnak egy Elm van nála; ha jobb képeket csinálna akár maradhatna is (wifi, gps, af+led, kelleme felület, tűrhető üzemidő).
Engem pl szintén izgat az üzemidő; mi van ha második nap délután kell egy navigáció, nem a saját autómban, így nincs töltő? Nem ritkán van pl ilyen, vagy más hasonló, nem esélyes nálam olyan gép amiket naponta kell etetni.
Desire-t használtam kicsit amikor a Defy volt a kiválasztott (most nem tudok Defy és X6 között dönteni egyelőre), nem rossz... de nem is nyűgözött le.
Elsődlegesen a telefonos alap dolgokat elvárom hogy HIBÁTLANUL tudja egy telefon, a többi téren jöhetnek a kompromisszumok - ezért van most 1 szinten a két telefon, holott azt mondjátok sokan hogy nem egy szinten vannak. Azt azért hozz kell tenni hogy S60 régi lovas, ami kell az meg van már írva rá, és egy darabig még biztos lesz is, és mai napig kevesebb kompromisszummal és utómunkával jár ahogy látom...
Szerintem nem kapok már választ, de hátha tudtok valamit még hozzátenni:
X6
+van hozzá jó headset(nem füles!) és 3,5es mikrofonos aljzat(kihagosítás autóban)
+ébreszt kikapcsoltan is
+benne a 8-16gb memó
-proci miatt pl videót konvertálni kell, telepítés nem túl gyors
+korrekt üzemidő
+magyar
+állítva gsm billes bevitel
+jobb fényképező(ez mondjuk jobban érdekel mint a jobb felbontású kijelző)
+fizikai híváskezelőgombok (kesztyűs és nedves kéznél számít)
+alapból használható ingyenes navi (ár garmin xt-t jobban szeretem)
-lassú képnézegetésDefy
+++IP67
+kicsit szebb kijelző
-2.2 soha, vagy nyár után érkezik rá
-kikapcsoltan nem ébreszt
+/- jövőállóbb,pl az erősebb vas miatt, oprendszerből mondjuk ahogy a motorola folytatja lehet hogy froyo sem lesz
+motoportalMindkettőnél nyöszöröghet a ház, főleg hátlap -főleg az X6-, mindkettőre csellel kell a programokat pakolni,iazából sok difi nincs sztem... N79et választanám újra inkább, ha javítható lenne...
-
manchester85
veterán
válasz
picur220 #16622 üzenetére
Egyszer már megkértelek, hogy ne okoskodj olyan témában, amihez nem értesz, erre ezt most tovább tetőzöd újabb marhaságokkal... Olyan, hogy iPhone szerviz nem létezik Magyarországon, de még Európában se. 3rd party szerviz természetesen van, de hivatalos nincs. Megnézik a nedvesség indikátort, illetve, hogy található-e a készüléken külsérelmi nyom, amennyiben a készülék mindkét esetben negatív, kapsz egy látszólag új (refurbished=gyárilag felújított, használt alkatrészekből összerakott, fóliázott) példányt, a régit pedig leadod. A hivatalos Apple szervizzel a genius bar foglalkozik, a sok retail store illetve szolgáltató semmilyen formában nem nyúlhat hozzá, de úgy tudom, egész Európában a teljes készüléket cserélik, tehát a klasszikus értelemben nincs szerviz.. Az USA-ban viszont van lehetőség javításra, egységesen 200$ fejében. Bár ezt te nyilván mind tudod, azért beszélsz folyamatos jelleggel marhaságokat...
-
válasz
picur220 #16623 üzenetére
Más kérdés hogy 2.3-3.0 fele kezdi a zöld robot behozni a többieket alap dolgokkal... Jó, froyo is felzárkózik vmennyire, de mindig látok/halok számomra meglepő hiányosságokat...
Más kérdés hogy a pda-k megutáltatták velem a windosos cumókat, de sokak szerint azért a wm7 nem xar. Mindegy, az android divat, meg jó, de messze nem isten... -
válasz
picur220 #16576 üzenetére
Ez akkor igaz, ha a fejlesztő úgy írja meg a saját kis progiját, hogy lehessen SD-re telepíteni/másolni.
Namost a kis vicik-vacak 2 MB-os szoftvereknél ez megy, de pl. a Google Maps, a Facebook, a navigációs programok nagy része (megjegyezném, ezek az igazi helyzabálók, főleg ha a Data fájlod szépen lassan növekszik).
Szóval ha sok mindent akarsz telepíteni, akkor kell a root+App2SD.
Nekem amúgy még teljesen gyári a készülékem, szóval ki lehet bírni nélküle is!
-
Argos
őstag
válasz
picur220 #16470 üzenetére
nah, közben bővült a választék...
BlackBerry 8520
Samsung i5800 Galaxy 3
HTC Wildfire Mokka
Nokia E52 Ezüst
Sony Ericsson Xperia X10 mini 2.1
Nokia C6-00 Fekete
Samsung Wave 723
Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2.1Annyi, h ezekre 12 hónapig, havi 1200 kell fizetni.
Kérdés, megéri-e inkább ezek közül valamelyiket választani, ha igen melyiket?
Avagy maradjon ezek közül v.melyik? ( Más szerint is az Optimus a nyerő?)
Vodafone 845
Nokia C5-00
Sony Ericsson Xperia X8
LG GT540 Optimus
Nokia 5230 Navi
BlackBerry 9500 (Storm) -
Tim82
félisten
válasz
picur220 #15961 üzenetére
Nem tudom, miért tartják olyan nagyra a szifon IPS-ét, nap, mint nap látok ájfont közelről, de nekem olyan halványnak tűnik...
Nem telefon ugyan, de összehasonlítási alapként tegyél egymás mellé egy jobb paneles IPS/monitort és egy sima TN panelest. Ég és föld lesz a különbség. Én pl. jelenleg IPS paneles notebook-okat és az asztali géphez pedig egy 24" PVA paneles monitort használok és nem mennék vissza szívesen TN elé.
-
joey04
titán
válasz
picur220 #15961 üzenetére
Talán mert az SGS valós felbontása alacsonyabb, mint aminek hirdeti magát, fehér szín mint olyan nem létezik, és napsütésben gyengébben látható. és a színei messze vannak a valóságtól. és ez mind nem a szifon miatt van, azt felejtsük is el, az új HTC-kben az slcd kijelző is jobb. Egyedüli előny a valódi fekete, semmi más.
tényleg abbahagyhatnád az apple fikázását, vagy inkább ne osztogass tanácsokat. mert ennek így semmi értelme, hogy iPhoneról szó szerint valótlant állítasz, a valódi hibákat meg felfújod. Így nem nehéz gyengébbnek kihozni bárminél. Szóval a többieknek: ne hallgassatok rá van itt elég ember ahogy olvasom, aki értelmes tanácsokat is tud adni.ha pedig ezt: Nem tudom, miért tartják olyan nagyra a szifon IPS-ét, nap, mint nap látok ájfont közelről, de nekem olyan halványnak tűnik...
nem a 4ről írtad, akkor a hozzá nem értésed is igazoltad, még kevésbé lehet adni a véleményedre.
de maga a technológia sokkal jobb
újabb, nem jobb. sőt, egyelőre ahogy írtam is, több a hátránya, mint az előnye.
Aktív témák
- Nintendo Wii
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest