- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Itsuki
csendes tag
válasz
Inarus #14180 üzenetére
10 nap múlva htc-t is tudnék venni,de nekem az értékrendembe nem fér be azért olyan drága teló... nem vagyok gazdag csak kell 1 telo mert w595öm téreröm egyszerüen xar... szóval nem ártana h lenne... a kapacitív kijelző nagyon nagy különbséget jelent a rezisztívvel szembe? öszintén életembe nem volt még ien telom,de...
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
Inarus #14177 üzenetére
Hát nem tudom, most még egy napig egy Montét használok, annak kapacitív van, de azt is sikerült már bezavarni az egymás utáni tapicskolásommal. A baj csak az,h ha ez holnap visszakerül a gazdájához akkor onnantól valami SE k320-as szintű butafonra leszek rákényszerítve ameddig meg nem lesz az új.
A SE X10 mini pro megér 17 ezerrel többet mint az Optimus vagy a Hero? Most az is bejött a képbe, mert végülis ez az összeg még kibírható nagynehezen. Meg a Samsung Galaxy 3 sem hangzik rosszul, csak nem tudom,h elérhető lesz-e a vodánál. Na és a kérdés az az ,h mennyiért
-
Acheron
őstag
válasz
Inarus #14119 üzenetére
Nem feltétel, de mivel évek óta itt vagyunk, vélhetően bármelyik számlás ajánlat olcsóbb lett volna, mint függetlenül megvenni. De ha tetszik neki, akkor független lesz
Én jókat olvastam róla, még egyszer köszönöm az ajánlatot, az SE valahogy nem volt eddig a fejemben, mint komoly versenyző.
Ami a Telenort illeti, valóban nem nagy a választékuk, de ami van, az legalább többnyire nem olcsóÉpp ma voltam bent egy boltjukban, de sajnos a magamnak kinézett Desire még számlásan is drága náluk (nem is értem, alig olcsóbb, mint függetlenül). Bár, ha a jelenlegi Galaxy S ajánlatuk valós, akkor lehet arra benevezek, ennyivel olcsóbban talán már kompromisszumkész vagyok
-
Acheron
őstag
válasz
Inarus #14083 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Őszintén, nem is tudtam erről az SE telóról, megnézem élőben.
Valószínűleg probléma lesz, hogy a Telenornál nem láttam ezt a készüléket. Egyáltalán, mintha kicsit szűkebb lenne a kínálat náluk bizonyos típusokból, mint más szolgáltatóknál.Mindenesetre köszönöm!
-
zack
nagyúr
válasz
Inarus #14070 üzenetére
Karma más szemszögből nézi, ő nem használja a mindennapokban. Ő a fogást keresi rajta, mi az ami nem okés és mi az ami rendben van.
Én telefonként használom a mindennapokban, és amire te azt írod hogy gáz, abból én szinte semmit se veszek észre napi használat során.Nem böngészésre vettem, arra itt az asztali gépem. Ha meg valamit éppen meg kell néznem, arra tökéletes a Wave böngészője is. Ez egy TELEFON. Én telefonlására, sms és email-ek küldésére fogadására használom elsősorban. Ezen felül zenét hallgatok BT sztereó fülessel, filmet nézek rajta, ha éppen olyan helyen vagyok., illetve fényképezek és videózok.
Nekem ezekre a funkciókra 100% megfelel, és tudom, hogy a jelenlegi mezőny legjobb multimédiás okostelefonja segíti a mindennapjaimat . -
iknight
senior tag
válasz
Inarus #14035 üzenetére
Köszi, ezeket nagyjából le tudtma szűrni, de a mindennapi használat során, nembiztos hogy mérvadó lehet. A teszteket elolvastam, az x10 mini igen jó kritikát kapott, a wildfire azért nem mert drága, de akor 90 volt most 60.
Egyékbént az x10 mini frissítése,h a vodafonnál veszem is ugyan akkor érkezik mint a gyári függetlené? -
iknight
senior tag
válasz
Inarus #14035 üzenetére
Köszi, ezeket nagyjából le tudtma szűrni, de a mindennapi használat során, nembiztos hogy mérvadó lehet. A teszteket elolvastam, az x10 mini igen jó kritikát kapott, a wildfire azért nem mert drága, de akor 90 volt most 60.
Egyékbént az x10 mini frissítése,h a vodafonnál veszem is ugyan akkor érkezik mint a gyári függetlené? -
válasz
Inarus #13867 üzenetére
köszönöm a válaszokat
ezért kérdeztem, mert oké, hogy egy elcseszett készülék, de mégis csak HTC, meg Sense...
a proci még nem is zavarna annyira, de a kijelzőt élőben megnézném vásárlás előtt.
Szerintem Optimus lesz belőle... de még kivárok, hátha árzuhanás jönvagy valami olcsó(bb) Androidos qwerty-s Samu, Lg...
-
picur220
veterán
válasz
Inarus #13871 üzenetére
Senki nem mondta, hogy csak a htc a minőségi, de a Samsung a Galaxy S-en kívül nem az. 320x240-es kijelzőhöz jó az a HW, minden driver faszául meg van írva, optimalizálva van (valakik ezt nem csinálták meg, megsúgom, samsungnak hívják őket....
), jön rá a 2.2 JIT-tel, mi kell még?
-
picur220
veterán
válasz
Inarus #13867 üzenetére
Gyakorlatilag mindhárom említett telonál jobb a Wildfire. X10 mini szar, mert 1.6-os, és akkora kijelzőn nem lehet gépelni, mini pro ezt megoldja, de 2,55-ös érintőképernyő attól még használhatatlan, a spica elég instabil tud lenni, meg a gyártó eléggé összecsapta a telot, így aztán nem lett olyan jó, mint amilyen lehetett volna, a Wildfire viszont viszonylag jó, és 45-ért meg is éri. Nem tudom, melyik készülék volt ezek közül a kezedben, de én tudom, hogy a htc teloi minőségiek, és mivel spicám van, ismerem azt is eléggé, és ennél tuti jobb a htc-minőségű telo. A wildfire egyedüli hibája a kijelző, kicsi és QVGA, de ettől függetlenül jó telefon.
-
Norbi14
senior tag
válasz
Inarus #13772 üzenetére
Ténél is adnak iGo-t elvileg a Spicához.
Ami fontosk h szép képeket tudjak csinálni vele, meg viszonylag jó videó felvételeket. Most hirtelen nem tudom, de azt hiszem egyik telon sincs vaku ugye?madarasz92:
Nekem is Spica jobban bejön, csak navi olcsóbb és ha megtudtok róla győzni hogy az is jó telefon akkor azt vettem volna. -
Fl3x
aktív tag
válasz
Inarus #13766 üzenetére
Hát 60 környékére gondoltam és használt. Telefont újonan telót nem veszek kihozom a boltból már buktam sok ezret. Független vagy t-mobilos. Nincs így nagyon kritérium csak amiket írtam h mire használnám istenigazából, mert filmezésre, meg játékra meg ienekre van PsP-m.
-
peterk
senior tag
válasz
Inarus #13567 üzenetére
A jelenlegi helyzetet figyelembe véve igazad van. Ma a hardveraprón pl. 110-130 ezerért kínálják a 3GS-t, és kb. 130 körül a Galaxy S-t. Gondolom abban egyetértünk, hogy ár/érték alapján a Galaxy S jobban megéri ennyiért, mint a 3GS. Mégis megveszik ennyiért a 3GS-t is, ami téged látszik igazolni.
Csakhogy én 1 évvel későbbi helyzetről írtam. A használt piacon ugyanazok a szabályok érvényesülnek mint az új készülékek piacán, csak kisebb-nagyobb csúszással. Az iPhone sem volt keresett a használt piacon a megjelenése környékén (nem volt egyszerű eladni használtan), kellett neki 1 év, hogy elterjedjen, hogy az emberek tudjanak róla, hogy keressék. Ugyanez lesz a mai telefonokkal, az új platformokkal is - ideértve még az androidot is, ami a használt piacon még bőven újnak számít.
-
Edsdame
csendes tag
válasz
Inarus #13227 üzenetére
gyári független készüléket érdemes venni
Ez már nagyon off, de melyik cégeknél kéne néznem? Extreme digitalnál most tök olcsó, de borzalmas a garanciakezelésük, azt hallottam.
Telenort is megkerestem, hogy meglévő előfizu mellé mibe kerül náluk, de eddig semmi válasz... Ennyit az ügyfélközpontúságról.
-
Edsdame
csendes tag
válasz
Inarus #13225 üzenetére
Az 1.6-os android elvileg az Optimusban cserélve lesz, ha lehet hinni a szóbeszédeknek, az tehát talán annyira nem gond. (Ha tényleg cserélve lesz!)
Nem tudom, hogy a rezisztív kijelző-e a bajom, vagy kimondottan a Tattoo van vacakul megcsinálva, ugyanis volt a kezemben Nokia 5800, az is rezisztív, és lényegesen könnyebben kezelhetőnek találtam (Tattoo-n gyakorlatilag folyamatosan melléütök, ehhez képest a hasonló méretű kijelzős Nokia-n simán gépelek).
Tudom, senki nem fogja megmondani, melyiken fogok én könnyebben gépelni (kár!), de hátha van olyan ember, akinek volt a kezében az összehasonlításokból legalább kettő, hogy véleményt mondjon.Esetleg az is érdekelne, ha valakinek van tippje (akár privátban is), honnan lehetne viszonylag reális áron beszerezni a készüléket, ahol van rá rendes gari, és az oprendszert is frissítik gond nélkül.
-
adp
őstag
válasz
Inarus #12874 üzenetére
Megkérdeztem egy másik felhasználót az Acer m900-al kapcsolatba és ő azt mondta nem vett észre ilyen laggot. Amúgy nekem néha az android is laggol az Lg-n meg van mikor lefagy közbe csak gagyi 1.5
NEm tudom nekem a winmobbal semmi bajom nincsen, az androiddal sem de az 1.5 az szerintem semmire nem jó az Lg-n , egy mobiel shell 3.5 az aceron a youtube vidi alapján amit linkeltem sokkal komolyabb mint egy android 1.5 sztem
Igazából a fő hogy a wifi fainúl működjön rajta. Az lg-n ez kimagaslóan jó a többi hasonló árú telókhoz képest -
webdeejay
aktív tag
válasz
Inarus #12887 üzenetére
Igen, mobilnetre gondoltam. Esetleg még az, hogy zene, játék és/vagy böngésző illetve twitter és facebook kliens együtt fut, akkor mennyire lassítja be a telefont? Itt számítógépen is legalább 8-10 fül van egyszerre nyitva a böngészőben mellette az msn és a többi, habár csak telefonok, örülnék neki ha szörnyen nem lassulna be.
-
Csifery
csendes tag
válasz
Inarus #12753 üzenetére
Igazából túl sok elvárásom nincs, csupán annyi, hogy az alapvető funkciók (telefonálás, sms küldés) minden fennakadás és hiba nélkül mindig működjön.
Valamint elég jól használható legyen a WIFI, kamera, érintőképernyő és legyen a navigációhoz viszonylag megbízható ingyenes szoftver.
Leginkább mind2 telefon előnyeit és hátrányait szeretném tudni, hogy mik a tapasztalatok.
-
Droid9
csendes tag
válasz
Inarus #12676 üzenetére
Így már sokkal előrébb vagyok!
Angollal nincs gond, így az ajánlott oldalnak neki is ugrok
iPhone-ok igazán a gyengébb kijelző felbontás miatt és nem utolsó sorban az áruk miatt esnek ki (használtat meg nem szeretnék venni). Viszont a HD2-t megnézem, bár árban kicsit túl van a limiten.Köszönöm a válaszaidat!
-
Droid9
csendes tag
válasz
Inarus #12673 üzenetére
Őszintén megmondom, tapasztalatlanságomon túl, én is pont e miatt fordultam a topichoz, mert próbáltam keresni, de nem találtam más alternatív készüléket.
Ha kihagyom a qwerty-t, akkor van szóba jöhető más készülék? Acer S200 Neo Touch pl, a wm6.5 miatt? Vagy bármely wm6.1 frissíthető 6.5-re, esetleg ez felesleges, mert elég a 6.1? Ha igen ez házilag megoldható vagy csak szervizben?
Bocsánat a sok kérdésért, de tényleg nagyon láma vagyok ehhez -
luw2win
őstag
válasz
Inarus #12587 üzenetére
Igen ezért irtam hogy nem nagyon vágja ezt a témát, android azért kezelhetőbb mint egy win.
Azért a 800mhz-es proci az egy plusz pont a samu-nak, igen wifi van a közelébe, bár mobilnet et nem fogja hasnzálni.
Akkor valószínű samu lesz, ha más valaki nem mond valami meggyőzőt -
tariattila
veterán
válasz
Inarus #12566 üzenetére
nem véletlen mondtam... persze mocsok gsm-esek 10-14-ért számolják be a szépet és 24-ért árulják a totál leamortizáltat de pl.: én inkább eladom 18-ért a szinte alig használtat mintsem odaadjam nekik...
a gps-t /kis kijelzőt /2Mp kamerát leszámítva az egyik legjobb okosteló szerintem (árarányosan...) -
sunsaw
tag
válasz
Inarus #12318 üzenetére
Azért nem mondanám, hogy félig látatlan
Itt van nálam a teljes unlocked emulátor
De most nem azért írok, mert "hiányzik a kövezés", csak mondom, hogy tisztában vagyok vele, hogy úgy nagyjából mire képes, azért a félig látatlan kifejezést erősnek érzem, miután éppen ezt tanulom, hogyan írjam meg rá a szoftveremet (sajna még hiányzik pár control, de ügyes fejleszők már legyártottál a gyáriak utánzatát 3rd partyban), nevezetesen silverligthban programozgatok. Szóval tudom mi van a szoftverben, emiatt nem kell aggódnod, sőt azt is tudom, hogy lehet elérni őket
Jövő hónapban amúgy MS elszór párezer fejlesztői prototípust, úgyhogy nemsokára megy majd az álldobálás a usereknél lehet. Még közel sincs kész az OS, de októberben már piacra akarják tolni a végleges terméket, a vártnál sokkal jobb ütemben haladnak eddig a fejlesztéssel....
Hogy miért írom le ezeket? Nem tudom, talán mert 3 óra lesz hajnali, és most már úgyis mindegy
Jó éjt (reggelt)...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Inarus #12225 üzenetére
5800 haveromnak volt de az nem tetszik annyira, lassucska is, rezisztív(jó meg lehet szokni gondolom, de nekem nehéz volt főleg a kis kijelző miatt). Az X6-nak most olvasom a mobilarena tesztjét és hát eléggé lehúzták.
Nem hiszem, hogy előfizetéssel venném. Kártyafüggetlenül jobb lenne sokkal. Esetleg nem okostelefonok között valami? Vagy ekkora árfekvésbe csak 5800 meg X6 fér bele? Ez elég sovány.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Inarus #12220 üzenetére
Igazából új felé hajlok, mert használttól félek. Jó tudom, hogy ki kell fogni rendes eladót, de azt nagyon nehéz.
Hát, ár...40-50 környéke, de e fölé nem igazán tudok menni...
Pannonos vagyok, de nem hátrány,ha független(eladásnál is jól jön illetve később, ha jobb ajánlat van más szolgáltatónál).Oké, N95-6.. és táccsosok között?
Jah, most nézem a Nokia X6-ot és ahhoz olyan füles(inkább fejhallgató) aminek a kábelján van megálít,folytat és tovább/visszalép gomb. Nekem ilyen is megfelel csak agybadugós legyen a vége. Persze ebből is már olyan kéne amivel lehet telefonálni is. Nem tudom ilyen létezik-e? És a telóra se ártana egy Jack mert jól jön elég sokszor, hogy a w800i headsetén is volt 3,5-ös jack(persze telón lenne az igazi).
-
korpicschess
veterán
válasz
Inarus #12035 üzenetére
Én nagyon szerettem a Diamondot
Ha ki tudsz békülni a gyorsan merülő akkuval és a 4gb memóriával nyert ügyed van! Nekem amikor Diám volt sosem cseréltem volna le Omniára
Csak sajna nehéz jó állapotút találni, de ha az sem zavar, hogy kopott a hátlap, akkor a Dia neked való -
-
adp
őstag
válasz
Inarus #11788 üzenetére
bocsi azt hittem hogy ez egy telefon neve
korpicschess: Megint egy intelligens hozzászólás Grat!!!!
Azért mert neked a azaz Lg -tetszik attól független nem biztos hogy jobb, (kinek a pap kinek a papné...)
Én a Kaisert választanám, te azt, tudod ez a fórum azért van hogy tanácsokat adjunk egymásnak,nem hogy leszoljuk a másikat.... azért mert valami neked nem jön be nem biztos hogy másnak nem tetszik, amúgy szerintem a régi winmobos telók csak qwerty-vel érnek valamit -
Vovi1
aktív tag
válasz
Inarus #11758 üzenetére
Most X10-esem van, az egyik lányomnak GT540-e (még nem jelent meg, de tudok róla véleményt írni, feltöltöttem apk programokkal)
Nagyon féltem az X10-től, decemberben még nagyon szidtam. A végleges, új szofttal azonban valami eszméletlen teló, szerintem jobb mint a HTC-k, azt is tapiskoltam egy párat. (most a HTC fanok fognak szidni, de ez a szubjektív véleményem)
Nem ismerem a Spicát, de néha beleolvasok a fórumukba, ezt tanácsolom másoknak is. Nem te szidtad az LG-t. Egyébként összesen 2 db LG kütyü van itthon, a maga nemében csúcs Aréna telefon - gondolkodom rajta, hogy eladjam-e, egy éves - és a GW620-at meg el akarom passzolni, de csak azért mert van jobb.
-
adp
őstag
válasz
Inarus #11746 üzenetére
igen de 2 kattintásért a gépen nem fiztenék ki 10 ezreket ha meg tudom csinál, akinek van pénze az vegye megye me eredetibe az IGO-t , jó itt nem lényeg mert jár hozzá....
de hogyha nem járna akkor se venném meg ,tudod lehet hogy te megteheted de sokan vannak az országba akiknek nincs egy programra több tízezrük.
De ha ingyen navigációról van szó ott a copilot, az is elég jó és egyik androidos oldalról ingyen leszedhetőSzerk:
Igen ha kipróbálnád mind2őt. Tudom hogy van rá 2.1 de mondom ha a qwerty nem lényeg én is a Spicára szavazok -
adp
őstag
válasz
Inarus #11744 üzenetére
Hát ez kellett
LOL
De képzeld ingyen tudok letölteni Igo-t okoska
Tök mindegy hogy milyen az igo hogy potya e vagy se ha jól navigál
Ez egyáltalán nem mérvadó egy telefon vásárlásnál!!
Na ja az már igen hogy kapacivív kijelző vs rezisztív meg qwerty bill
Ha nem lényeg a qwerty meg a kamera akkor szerintem is spica -
merkucyo
aktív tag
válasz
Inarus #11733 üzenetére
Az igazság az , hogy a progi palm-on , backberry-n , iphone-n is elfutna , de a palm széphazánkba elég kényes dolog ... A blackberry-n köztudottan nem ér semmit a net , az iphone meg amellet , hogy lassan gépel valamiért nem vagyok oda érte . Tehát pont symbian támogatás nincs .....
Én meg pont egy nokia E71-et használok , amit le kell cserélnem , és van egy n96 külön telefonálásra .... -
-
adp
őstag
válasz
Inarus #11468 üzenetére
Ezt annyira bírom......, semmit nem jelent az hogy 8 mp vagy 5 megapixel az csak a felbontás!!
annak nem sok köze vanm a kép minőségéhez,lehet 1.3mp kamera jobb mint egy 5mp-s amúgy meg ha valaki értelmes képeket akar csinálni vesz egy fényképezőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Star Trek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest