- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thusor
őstag
válasz
Szellem. #69989 üzenetére
Nem az volt eddig se a probléma velük, hogy béna cég. Hanem hogy nehéz velük kapcsolatba lépni. Értem ez alatt a szakmai supportot. Chat nincs, mert gyakorlatilag mindig kidob, hogy nincs elérhető munkatársuk. E-mail cím nem létezik, legalábbis a honlapjukon ilyen nincs. Csak a fórum működik, vagy lehet telefon is de most Németországba vagy Finnországba nem sok kedvem lett volna telefonálni. Fórumon 1 hét után sikerült velük megértetni, hogy nem én vagyok a béna, hanem a MacOS a 11.5.1 frissítéssel változtatott a biztonsági protokollján így a SAFE telepítője nem települ megfelelően. De végül a videó és a képek amit csatoltam nekik az segített, hogy megértsék a probléma forrását. Mert sajnos a legelején az általános copy-paste szövegeket írta a support. Szóval összességében tényleg gyorsak voltak, már ha a jövő hétre tényleg javítják a hibát, mert addig sajnos a SAFE nem működik, hacsak nem elég valakinek a 2020 szeptember 7-ei vírusfrissítéssel működő programjuk.
-
-
csaba1203
addikt
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69906 üzenetére
Kíváncsinak én is kíváncsi vagyok, csak a kaspersky múltja ugye nem ad túl nagy optimizmusra okot.
Kicsit olyan érzésem van, mint régen amikor szinte tökéltes volt a KAV (mint most) aztán jött egy radikálisabb újítás (mint most) és elcsesződött az egész. Bugok, lassulások stb. Amire nagy az esély, mert a cloud azért nagy részt IS alapokkal rendelkezik, elég komplex.
Most akciósan a Personal 63$ (~20.000 Ft), ami az alap a cloud termék széria között. Tehát valószínűleg ez lesz a basic. Elfelejthetjük a 5-6 ezer forintos KAV-ot. De úgy néz ki ez a trend. F-Secure, McAfee, Norton, Sophos... most már Kaspersky is.
Vicces, hogy a végén még az ESET lesz az olcsóbb megoldás.Bár, mondjuk vehetjük úgy is, hogy a KAV-ot ingyenessé teszik (KSC Free).
-
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69886 üzenetére
Ezek a titkosszolgálatok bármit megszereznek. Szinte bármilyen adat megszerezhető digitálisan, szerintem. Olyan eszközök lehetnek a birtokukban, amiket mi még csak elképzelni sem tudunk és az ezzel foglalkozó, kívülálló szakemberek sem. Amit meg nem tudnak digitálisan kilopni, arra meg mindig ott lesz egy beépített ember.
-
wwhy
veterán
válasz
Szellem. #69844 üzenetére
Még egy "szavazat" az F-Secure-re. Kb. 5-6 éve váltottam McAffee-ról, 5 gépen használom, 3 Antivirus, 1 Internet Security, 1 Safe, és csak annyi negatívumot tudok felhozni, hogy blokkolt pár nem vírusos, hibátlan weboldalt, amiket beküldtem, és pár nap múlva már javítva is volt az adatbázis, azaz nem voltak blokkolva.
-
szabeska
addikt
válasz
Szellem. #69278 üzenetére
Csak beköszönök, F-Secure fut (pénzes, nem próbás) 1 éve nálam, minden ok vele, észre sem veszem, stb
Még van plusz egy év előfizu is. Néha lefuttatok más keresőt, soha nem találnak semmit
Mondjuk nem vagyok hardcore "xxx bigtits crack frídávnlód" user, inkább a tudatosabb, és a kergetőkhöz sem értek annyira, de na, elégedett vagyok
Plusz Ublock is van Chrome-hoz. A 18-as verzió felülete nem gyere be annyira, 17 jobb volt, de mivel "nincs is a gépen", így nem nézegetem
-
válasz
Szellem. #69837 üzenetére
Ez roppant szomorú! Sajnálatos, hogy ide jutottunk.
Amúgy hol lehet manapság olcsón venni kulcsokat? Régen a downloadcrewstore.co.uk-n vettem 1 éves Kaspersky liszenszet de ma már csak avast, bitdefender meg avg-t árul. Van még ilyen legális oldal ahol olcsóbb mint közvetlenül a cégtől vagy forgalmazótól venni?
-
Synaptic
senior tag
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69718 üzenetére
A norton vásárlás miatt lehet megszűnik a fejlesztés és csak sima update-eket fog kapni a cucc. Nem feltétlen ez a kimenetel, de tuti biztos, hogy a norton üzlet áll a dolog mögött. Most az ember sokat nem veszít vele ennyi pénzért, csak hát na...véletlenek nincsenek
Impulzus vásárlásokkal még ezzel a filléres összeggel is be fognak húzni egy szép kis összeget így a végén. -
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #69653 üzenetére
Nem úgy értem, hanem ha van még mondjuk olyan licencre regisztrált email címed ami pár napon belül lejára vagy már le is járt akkor akár törölheted is majd regisztrálhatsz erre a 6 hónapos új licencre.
Nekem két címemre is volt regisztráció és kb. 40 nap volt hátra, de ugye 180 nap több mint 40. -
Cs1csó
titán
-
riki
senior tag
válasz
Szellem. #69644 üzenetére
Az oldalak címét valóban nem írtam le szándékosan ,mer tudtommal nem linkelhetők,meg már kaptam érte enyhe megrovást. Egyszerű mp3 orosz letöltő oldalak,mert azt rengetegen használják,ezért rajtuk teszteltem. Padavan ,ha úgy érzed ,hogy vetítek, akkor nyugodtan töröld ,de ahogy ismerlek, ki fogod próbálni megfelel e a valóságnak amit írtam. Engem is, meglepett a dolog és be is paráztam tőle. Mert meg voltam győződve róla ,hogy "király" vagyok,és minden ok. Csak amikor hírtelen a 90 es évek látvány dömpingje lepte el a monitort,azért az nem kis csalódás volt. Ugyan ott, a Fire által ajánlott védelem ,tiszta linket adott,nem kihegyezve hölgyekkel.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem. #69556 üzenetére
Most inkább úgy mondanám,hogy próbálgatom melyik milyen 21h1en. Hiába mondják,hogy szinte ugyanaz mint a 20h2,de ahogy nézem mégse ugyanaz. Amúgy programon belül már a második OneClient frissités jött a háttérben a 18as FS-hez,szóval még javítják. Nem hiszem,hogy user error amúgy,totál ugyanazokat a programokat használom már évek óta és a beállításaim is ugyanazok. Szándékosan nem cseszem el a rendszert.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Szellem. #69531 üzenetére
Szia, nálad az említett C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Store mappában voltak a felesleges fájlok, vagy máshol is?
Tegnap a cikk alatt ezt írta valaki:
"Szerintem tévúton vannak, de az biztos, hogy létező jelenség.. Megoldást még nem találtam rá, 10 egyforma 2018-ban épített gépnél csak egynél jött elő, s azon is a HDD első partíciónál, ami nem rendszer partíció. 150 GB szabad hely 3 nap alatt tűnik el úgy, hogy semmit nem látni, csak annyit hogy nincs hely azon a partíción.. 😳"csicso82: Felfogás kérdése. :\
A hibák többsége is a frissítésekkel jött. A javításig eltelhet több nap, hét, de addig mi van a felhasználókkal, akik idegileg kikészülnek, hogy már megint mi történt? Miért nem működik ez, vagy az, ami addig jó volt? Felesleges sorolni, mert úgyis tudja mindenki... Nem értem miért kérdezel meg mindenkit, minden topikban!, aki nem W10-et használ, hogy miért nem?
Arról nem beszélve, ha én letiltok valamit azt nekem ne bírálja felül! Jelezze és majd eldöntöm mikor telepítem.
Kellemes volt pár napja éjjel 1-2 órát várni, amíg sz.rakodott egyikkel, miközben közel 100%-on tekerte a CPU-t. Szegény notebook majdnem felrobbant úgy tekert a ventilátor is. Úgy voltam vele elegem van és leállítom, de kérte ne kapcsoljam ki, én meg naivan hittem, hogy hamar végez. Ilyenek miatt kell késleltetni, vagy tiltani a frissítéseket. -
riki
senior tag
válasz
Szellem. #69336 üzenetére
Sajnálom,hogy nálad ilyen anomáliák léptek fel. Akkor a BD retenetesen hardver függő. Nekem a második piktogram is /lemértem / 30mp alatt megjelenik. Én full AMD konfigon /a10-4600m/használom, az ssd is az. A betöltési idö az iobit szerin 17 mp.
Azért látom a Telekom optika , meg a Digi FTTH hasít rendesen ,nállam is hasonlók az értékek. -
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz
Szellem. #69329 üzenetére
Én is tettem egy kísérletet a promós BD TS-el egy gyenge laptopon (Lenovo T420 -->i5 2520M, 4 GB RAM). Nekem pont ellentétesek a tapasztalataim! A boot idő eszméletlenül megnőtt, a programok lassan töltődtek be, a net lassult stb.). Ment vissza a KAV Free. Lehet, hogy combosabb konfigon jól muzsikál.
Nem baj, az Androidos telómat védi. -
Zsombe
senior tag
válasz
Szellem. #69312 üzenetére
F-Secure Total-t tesztelem most a 30 napos próbával. Ha beválik, akkor lecserélem rá a KIS-t, bár a Kaspersky előfizetésemből van még 1+ év hátra.
Nem tudom mi az oka annak, hogy az utóbbi időben egyre több gond van a Kaspersky termékeivel, pedig maga a védelem szerintem az egyik, ha nem a legjobb. De valahogy a sw-t nem képesek normálisan összerakni, vagy szimplán csak nem tesztelnek eleget. -
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69299 üzenetére
Hát, azért a defender se fenékig tejfel. Főleg, ha nagy fájlokkal dolgozol...Voltam párszor úgy amikor betelt a pohár, hogy mint a King Kong üvöltve, a mellemet csapkodva kerestem hol lehet kikapcsolni, végleg. Defender miatt sok nagy projekt fájlom olyan mocsok lassan nyílt meg, sírni tudtam volna. Még a nagyméretű videó fájlok is. Ilyen szempontból az ESET a cégesemen megváltást hozott. De hát, annak is vannak nyűgjei, mint kb mindennek.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Szellem. #69283 üzenetére
Eddig használtam huzamosabb ideig AVG, Avast, Defender, ESET, majd Kaspersky. Ezek közül a Kaspersky szólt bele leginkább a teljesítménybe. A programok, játékok minden később indult el. Hozzáteszem, a gépem egy i3, de akkor sem lenne szabad ennyire ezt észrevenni. Ezek után visszatértem ESET-hez, ami mellett maradok is egy darabig, aztán ki tudja, mit hoz a jövő, lehet Defender lesz, még nem döntöttem el. Amit én most látok, hogy érdemileg egyik gyártó sem tud újat mutatni, csak a pénzt elkérni szépen, de érdemi fejlesztések nincsenek. A defender viszont egyre jobban fejlődik.
-
-
salaud
aktív tag
válasz
Szellem. #69290 üzenetére
Most kissé bágyadt vagyok így ebéd után, de ami defender mellett még optimális volt az az F-secure. Illetve a Huorong, de az meg védelem terén kétséges. Minden másik vagy az anti-cheater programokkal akadt össze, vagy mikrolaggot okozott, vagy konkrétan már nem emlékszem melyik, de bekapcsolt játékmódban elkezdett frissíteni majd újraindította a gépet.
Filóztam már múltkor, hogy megnézem, mi indítja újra a defendert, ha kikapcsolom a védelmet és kiiktatom mint a cortana-t... -
jbl
senior tag
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69280 üzenetére
Nem. Sajnos az újnál is előjött az a kaspersky betegség, hogy egy idő után elkezdett furcsán viselkedni. Random hiccupokat okozott a szoftverekben. Szomorú voltam, mert annyira jó volt végre.
Most itt van nálam egy új noti (elitebook 845 g7), AMD procival, ahhoz nézegetek élhető AV-t. A HP nagyon nyomatja a mcafee-t, mint ajánlatot, de nem mertem feltenni. -
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69278 üzenetére
Napokban próbáltam, összeségében nem volt vele gond.
Azt leszámítva, hogy a routeremet még mindig nem szereti, így le kellett szednem. Többször jeleztem nekik a problémát, de semmi reakció. Vagy nem akarnak vele foglalkozni annyira ritka probléma, vagy nem tudnak vele mit csinálni. -
FistXL
senior tag
válasz
Szellem. #69240 üzenetére
Ez lenne az a beállítás ? Rég volt újrarakva a gép és asszem 2 dolgot is be akart kapcsoltatni mikor telepítés után írta a Defender, hogy ez meg az a védelmi beállítás nem tetszik neki. Megvárok még egy qBittorrent frissítést (persze most már kimentett config fájllal), hátha most nem hülyül meg.
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #69244 üzenetére
Huawei lépett hasonlót, amikor Honor néven csinált egy vállalat leágazást. Lényegében ugyan úgy Huawei telefonok, a rendszer is ugyan az de mivel EU-ban alapították a céget a termékekre más feltételek vonatkoznak, mint a kínai anyavállalat által gyártottakra.
Szerintem itt is hasonló megfontolás állhat a dolog mögött.
Kiskapuzás. -
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #69224 üzenetére
A neten azt írják, hogy ez egy "dán" cég. A
múgy ennek van ingyenes programja pl. az a Security Cloud az ingyenes?
Ahogy nézem ez valami fizetős adattár lenne adatvédelem. Amúgy egy komoly haszna van, ha csinálnak egy ilyen megoldást, mégpedig az, hogy Dánia EU-s tagország tehát így egy olyan termékük lehet ami EU-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest