- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
-
válasz
Synaptic #72150 üzenetére
Saját Google Drive-omról letöltheted.
Kaspersky_Free_Antivirus_21.3.10.391_Patch_H_Hungarian_Online_Installer -
-
-
-
sopruk
senior tag
válasz
Synaptic #71548 üzenetére
Nekem a meglévő regisztrációból 3 évet vett le, az új reg-nél megmaradt minden 2027-06-08-ig. Mindegyiket böngészőbe épülő Browsec VPN bővítménnyel aktiváltam...
-
-
-
-Nomad-
tag
-
válasz
Synaptic #70356 üzenetére
Az egyik fájlt tisztának jelzi még futtatáskor is, a másikban meg PUA-t vél felfedezni, amit meg nem tudok ellenőrizni, mert nem tudom, hogy a Trust tett e be a telepítőbe valamilyen kéretlen alkalmazást!
Nem azt mondtam, hogy nincs téves riasztása, hanem azt írtam, hogy nálam eddig nem fordult elő és a Kasperskyvel összehasonlítva, a Kaspersky esetén is volt téves pozitívom!
Ettől függetlenül be kell nekik jelenteni. Orvosolják!
Nincs olyan termék aminél nem fordulhat elő téves riasztás, mégha a tesztoldalak ezt sugallják. -
válasz
Synaptic #69761 üzenetére
Nem értem az iróniádat. Aki csíter programot használ, az meg is érdemli, hogy bejelez neki a vírusirtó. Játékosként, sokkal durvábban lépnék fel a csalók ellen. Míg annak idején az IDDQD-val magadat szórakoztattad, addig ma például egy WZ-ban elég sok ember örömét keserítik meg a csalást használó nem nevezem meg kik.
-
bandi20
aktív tag
válasz
Synaptic #66926 üzenetére
Ott a pont !
Én azért beruháznék vírusírtóba , vagy internet securityba , ha nem gond!
ebbe a digitalizálódó világba inkább szeretném legalább a látszatát megadni, hogy megtettem mindent a védelemre!
Meg van egy jó mondás erre felénk!
Ha van pénzed majomra , legyen pénzed banánra is!
néztem az eset 2 évre két gépre 18 ezer !
azért ez nem olyan eget rengető összeg! -
-
-
Pano
addikt
válasz
Synaptic #64920 üzenetére
Felfüggesztés nem tudom (Antivirusoknál elvileg aktiválástól él az időszak, tehát ha fél év múlva aktiválod onnantól, de safe kidsnél nem tudom hogy ott is így van-e), de elvileg 14 napon belül vissza lehet kérni az árát (bár lehet 30 nap), ha hivatalos, minősített viszonteladótól vetted interneten. Ha nem használtad fel a kulcsot, akkor ezer százalék, hogy elállhatsz tőle. Biztosat csak az ügyfélszolgálat tud mondani neked.
-
-
törölt tag
válasz
Synaptic #64065 üzenetére
próbáld így:
Kérem, töltse le a http://letoltes.nod32.hu/remover6.exe programot és indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban, majd futtassa az imént lementett fájlt.
Windows 7 vagy korábbi rendszeren a csökkentett mód kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak.
Windows 8 és 10 esetén a csökkentett módot a már bekapcsolt rendszerből tudja elérni. Ehhez tartsa nyomva a Shift billentyűt és úgy kattintson az Újraindításra, majd az újraindítás után megjelenő menüben válassza ki a Hibaelhárítás > Speciális beállítások > Indítási beállításokat menüpontot, kattintson az Újraindítás gombra, majd újraindítás után adja meg a Csökkentett módú újraindítás számát (4).
A program futása során nyomja meg az "y" billentyűt, majd az "1" és az "Enter"-t (amennyiben több vírusvédő terméket talál a program, akkor értelem szerűen a többi számot is), illetve még egyszer az "y" billentyűt az eltávolító által feltett kérdésekre. Ha végzett a program, indítsa újra a számítógépet normál módban.
Ekkor a programot eltávolította a gépéről. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Synaptic #63957 üzenetére
- olcsó 3 eszközre a legnagyobb csomag 1200-1500Ft
- átlagos felismerés
- jó megelező képesség
- könnyed kezelőfelület
- chat-es ügyfélszolgálat jó
- minták feldolgozása lassú
- káros weboldalak feldolgozása is
- Fraud Booster két nyelvre korlátozott
- valósidejű védelmi modulja buggos (nem mindenkinél jön elő)
- van mappavédelme
- évközben ők sem fejlesztenek sokat
- évről-évre nincs nagy fejlesztés
- vállalati termékei rengeteg sérülékenységet tartalmaznak
- hazai piacon botrányos a megítélése
- egyik alkalmazott eladta a felhasználók adatait és próbálták az embereket lehúzni
- regionálisan szoktak elhelyezni idióta reklámokat (nyerj Iphone 11-et)
- fórumon ha felteszel egy kényes kérdést, hogy miért nincs ez javítva évek óta csak spontán nem fognak válaszolni
- durván 1500 Ft-ot megéri ha nem jön elő a magas CPU használat -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Synaptic #62715 üzenetére
Dr.Web Security Space 12.0
- átlátható kezelőfelület
- felismerését egy adott mértékben befolyásolja a lokalizáció (RUS)
- vásárláskor eldöntheted, hogy van-e szükséged ügyfélszolgálatra
- levelekre nem mindig válaszolnak
- eltávolítási képessége nagyon jó
- proaktív védelem átlagos, nem kiemelkedő
- 3 hónapos próbaidőszakot biztosítanak
- ára a konkurenciához képest türhető
- felhasználói adatokat rendesen kezelik
- tavaly publikáltak egy hasznos szolgáltatást Dr.Web vxCube
- 11-es verzióhoz képest az optimalizáltsága sokat javult
- kiterjedt rendszer támogatás
- telepítés gyors
- konfigurálási opciók száma nem számottevő
- óránkénti frissítési periódus
- kártékony weboldalak blokkolása átlagos
- próbaidőszak lejárta után kedvezményt kapsz
- hiába vannak nála jobb megoldások, attól még javasolható termék
- teljesítménybeli visszaesést nem tapasztaltam
- Dr.Web KATANA nem kiváló csak jó
- hivatalos teszteken nem nagyon szerepelnek
- van gépi tanulás és mesterséges intelligencia
- zsarolóvírus fertőzés után van dekódolási lehetőségNagyon sokat lehetne még írni de a végső konklúzió: jó termék
.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
-
-
AtHoS
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
válasz
Synaptic #11407 üzenetére
Elöljáróban annyit, hogy kb. 2-3 hónap óta használom az AVG 2012 Free AV-t a Comodo falának társaságában egy 64bites win7-es gépen és eddig még nem volt vírusom ....
Most, hogy a hozzászólásodat olvastam "kíváncsi" lettem, hogy vajon mi lehet a gépemen, ezért futtattam a Kaspersky Rescue Disk 10-et.
Mint ahogy a belinkelt képen is látható (elnézést a rossz minőségért, de most csak egy nagyon régi telóval tudtam fényképezni) semmit sem talált a kasper.
Nem szeretnék elfogult lenni, sőt senkit nem áll szándékomban befolyásolhi, de ha egy picit is odafigyel az ember, hogy merre jár a neten és nem klikkel rá mindenre (pláne nem akkor amikor a kergető is figyelmezteti a veszélyre), akkor bőségesen elég az ingyenes AVG Free AV + Comodo fal védelme.
Persze ez csak az én véleményem ....
-
-
válasz
Synaptic #11410 üzenetére
Ebből egyébként nem derül ki, hogy az AVG figyelmeztetéseit mennyire vette komolyan a felhasználó, de ha ennyi szemét volt a gépén, akkor el tudom képzelni... Jó nagy virtuális környezetszennyező az ügyfeled, az ilyen gépek másoknak is nagy károkat okozhatnak, sőt bűnözők is használhatják a szétbombázott rendszerét... No comment...
Egyébként a hozzászólásoknál figyelj oda kérlek, hogyha nem telik le a szerkesztési időkorlát, ne csinálj újat, hanem a régit szerkeszd!
-
-
Synaptic
senior tag
válasz
Synaptic #11247 üzenetére
Elég fapados ez a bolt :
Rendelését megkaptuk, és hagyományos, kézi úton dolgozzuk fel, ami két órán belül megtörténik. A rendelés feldolgozása kivételes esetekben tovább is tarthat.
A feldolgozásról e-mailbeli értesítőt fog kapni, benne a rendeléssel kapcsolatos további információkkal. Kérjük, hogy a kettős számlázás elkerülése érdekében a visszaigazoló e-mail érkezéséig ne adjon fel újabb rendelést.
Türelmét és megértését köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest