- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #9150 üzenetére
Amúgy tényleg nem sok munkával meg lehetett volna oldani, hogy már az első játékba becsempészik a később részletesebben bemutatott fajokat.
Pár példa: Amikor Nassana-val dumcsizunk az első részben, amikor az (elvileg) elrabolt tesója után küld minket, Shep rákérdezhetett volna, hogy miféle zsoldosok ezek. Nassana mondta volna, hogy semmi extra, a szokásos banda: kroganok, batarianok, asarik, vorchak...Hopp. Vorcha kipipálva. Még a karaktermodellt sem kellett volna komolyabban megtervezni, mivel a legtöbb zsoldosnak sisak volt a fején. A Cerberus sem volt megtervezve még az első részben, hiába már szerepeltek benne.
Vagy: A Vermire-on az egyik cellába mondjuk beszúrhattak volna egy jövőben érkező fajt, pl. egy yagh-ot, vagy drell-t. Rajtuk is kísérleteztek az indoktrinációval kapcsolatban.
Vagy: A galaktikus hírmondó bemondta volna egy-egy liftezés közben, hogy a XY helyen a yagh megint botrányt okozott és emlékszünk még ugye arra a csúnya incidensre, amikor ez a barbár faj lemészárolta a Tanács diplomatáit.
Vagy: A begyűjtőkről képet már az első részben rakhattak volna a vízióba. Főleg, hogy a rabszolgafaj ötlet már megvolt, Vigil-el is erről beszélünk.
És akármelyik DLC-be bele lehet csempészni ilyen kis finomságokat. Szóval még az sem lehet érv szerintem, hogy hát a játék készítése alatt nem volt idő ilyenekkel foglalkozni.
Szóval ilyenekre gondoltam, amikor erről beszéltem, nem nagy dolgokra. Ezzel mégis meg lett volna az az érzés, hogy nem egyik-pillanatról a másikra tűnnek fel új fajok.
Na leszállok erről a témáról, csak pár ilyen ötletemet osztottam meg.
-
mrhitoshi
veterán
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #9152 üzenetére
Szíved joga-
Bár ha ennyire előrelátóak és mindenre számítóak lettek volna a Kaszások, Sovereign kezében már eleve ott lett volna a Collector sereg, arra számolván ugyebár, hogy mi van ha nem nyílnak ki a relék.És akkor szegény Sovereign-nek nem kellett volna indoktrinálni Sarent, meg a kis kompániáját, nem kellett volna a geth-ekkel szöszölni, hanem amint rájött volna Sovi, hogy baj van, már a Begyűjtő tábornok mehetett volna felkutatni a Jeladókat, és azok után a Conduit-ot.
Kb már az első regények cselekménye előtt megtalálták volna ami kell nekik, ás Sovi úgy jelenhetett volna meg, hogy tényleg nem kerül senki kapcsolatba vele, így ugyanúgy megmaradt volna a meglepetés ereje.Nem tudom, én akárhogy gondolkodom, a Plan A nekem mindig az lenne, ami tuti, amiben 100%-ig bízhatok (ezek a begyűjtők ugye, akiket én készítettem, tudom, hogy úgy ugrálnak ahogy én füttyentek, tudom mire képesek), a Plan B lenne az a megoldás, ami már neccesebb. És nem fordítva. Mert ugye, ahogy írtam, a geth-ekkel szerencséjük volt, egyáltalán nem lehetett tudni előre, hogy éppen sikerül egy halom geth-et megnyerni az ügynek. Az óra közben meg ketyegett, a Kaszásoknak már évek óta meg kellett volna érkeznie, és elkezdeni az aratást.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #9139 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ezek az új faj "behozatalok" nem voltak túl szofisztikáltak. A batarian oké, asszem a kódexben benne voltak, de pl. az meglehetősen furcsa volt, hogy a Begyűjtőkről a 2. regényig semmit nem hallottunk, holott már jó ideje tevékenykedtek a galaxisban. Hiába mondták el százszor, hogy olyan ritkán látják őket, hogy szinte csak legendák...érdekes módon mindenki hallott már szinte róluk a 2. játékban, az elsőben meg no info.(Azt már meg sem említem, hogy a Begyűjtők létezése egyből felvet egy kínos kérdést az írók felé...ha a Kaszásoknak volt egy saját magánseregük, miért kellett nekik a geth-el szórakozni, miért nem használták már az első részben is a Begyűjtőket? A válasz persze: Mert az első részben még eszükbe sem jutott az alkotóknak a Begyűjtő faj koncepciója. A vízióba is csak később kerültek bele.)
A vorcha még rosszabb ilyen szempontból: Őket hiába rántották elő a semmiből, érdemben nem tudjuk honnan származnak, hogy jutottak el az Omegára, miért csak ott lehet összefutni velük, ésatöbbi. Lényegében teljesen olyan érzésem van velük kapcsolatban, hogy kellett valami húscafat faj, amit lehet halomra lőni komoly politikai, vagy ilyesmi következmények nélkül. Valószínű, hogy ez volt a cél velük kapcsolatban, csak nem jó, hogy ez ennyire nyilvánvaló.
-
-KP-
addikt
válasz
tiv83us #9104 üzenetére
Szerintem logikus, hogy csak a destroy endinget lehet folytatni.
Na és mi van a leviathanokkal? láttuk a dlc-be mire képesek. Majdnem totál kiírtott fajok majdnem totál lenullázott hadsereggel szerintem simán felvennék a versenyt. ha a reaperek eltűntek nem fognak csak úgy jópofizni. Na meg ők ugye minden fajt alacsonyabb rendűnek tekintenek, akiket arra használtak, hogy őket szolgálják.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #9104 üzenetére
Újra nem írnák, újrajátszásról meg szó sem lenne, mivel azt még sosem volt alkalmunk játszani, csak max hallottunk, olvastunk a legfontosabb adatokról, tényekről. Azért ez rohadtul nem ugyanaz, mintha azt a részét is végigéltük volna az univerzumnak.
Mindenki tudja mikor kezdődött a 2. VH, kik indították, ki volt kivel, mikor lett vége, kik nyertek, aztán mégiscsak özönlenek a második világháborús játékok, fiktív, vagy nem fiktív sztorit követve...Pedig ha a logikádat követjük, azoknak sem lenne létjogosultsága.Amúgy ott vannak még a Leviathánok. Nem tudni pontosan mennyi maradt meg belőlük. Ahogy kivettem annak a szavaiból, akivel dumcsizhattunk, több maradt meg, mint az a 3. Csak szét vannak szórva a galaxisban, bujkálnak. Egyedül a Control endingnél lenne öngyilkos merénylet nekik folytatni a rabszolgatartást, mert Shepard a Kaszás sereggel szétszedné a seggüket. Viszont a Destroy ending esetén tök reális, hogy előbb-utóbb szaporodnak, és a galaxis alacsonyabb rendű népei ellen fordulnak. A szintézis meg hát ebből a szempontból lényegtelen, a levik fő gondja sosem az volt, hogy nem bírták a szintetikusokat/lázadó szintetikusokat hoztak létre. Szerintem a szintézistől nem tűnt el az a fajta arroganciájuk, hogy hát ők a fejlődés csúcsai.
(A szintézis kapcsán egyébként is sokan elfelejtik, hogy csak a galaxis fő gondját oldja meg. Ahogy korábban is voltak organikus vs organikus háborúk,most is lesznek szintetizáltak vs szintetizáltak háborúk. Annyi a különbség, hogy a szintetikusokkal már bratyizik mindenki, de egymással nem feltétlenül) -
-
Nindzsame
csendes tag
válasz
tiv83us #8997 üzenetére
Meg tudom érteni a problémádat. Én bronzon tanulom a játékot és addig nem is emelem a szintet, amíg minden második-harmadik játék fail.
Igyekszem csapattal maradni, de ez gyakran bizonyul kevésnek. :\ De egyelőre, míg egy normális fegyvert nem kapok, addig asszem ez nem fog megváltozni.
Kis tanács viszont jól jönne, hogy melyik pack-ot érdemesebb venni, ha jobb fegyver kéne...
Jah, fórumokat tudtok esetleg?Előre is köszi!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
tiv83us #8964 üzenetére
"Drága" mióta sima victory packokat veszek, meg a még olcsóbbat az 5k-s packot azóta annyira megugrott a consumables listám mint az állat. pedig én el szoktam használni.
Most is van vagy 50 cobra-m meg vagy 20 medi gel-em. A többiról nem is beszélek azok valami 75+-ok. SZóval ha valaki nem csak a psp.ket veszi akkor rohadt sok összejöhet... -
G4ga
őstag
válasz
tiv83us #8959 üzenetére
pontosan emiatt csinaltam meg en is egyedul...
hal istennek akikell goldoztam nem sporoltak semmivel.kinyjukba mar nem tudnak mit kitalalni.
ettol fuggetlenul nekem tetszet.
bronz jatek eseten bizonyos karakter level felett en letiltanam ezeket a segitsegeket.
egy jo brigaddal 13 perc alatt kivegezheto egy bronz.
belemelegedni sincs ido -
G4ga
őstag
válasz
tiv83us #8957 üzenetére
ha eleg kozel engeded oket siman fejest losz.
nem akartam minden fele kütyüt aggatni a karakterre. igy volt még benne kihivás.
amugy ezert szoktam a labukat loni, ott sebezhetek. vagy ha olyan a karakter dobok rajuk valami erot, akkor felkapja a pajzsot es vedtelen
pont a 8. körbe volt egy szitu hogy menekulore kellet fogni, epp hogy nem haltam meg. de tuleltem.nem nagyon hasznalok loszer, armor fejlesztest. fegyver geart is csak alacsony karakter eseten hasznalok.
megolik a jatekot. igy is soxor torony magasan olok.
mindig jot mosolygok amikor alacsony karakterrel megyekrogton kickkelni akarnak, oszt mindenkit szetzuzok, es a vegen ott tartunk hogy ha elesek rogton harman segitenek fel ...De kar hogy nincs osszefesult multi. tolnek veled egyet!
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us #8936 üzenetére
Itt vannak az en fegyvereim
( Kozben megoldottam a kis account problemat )
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
tiv83us #8938 üzenetére
Jah de basszus ha úgy logikázik az ember akkor jobban megéri eleinte az olcsó pakkokat venni, és akkor amikor a common meg az uncommon már szinte fullon van, akkor elkezdeni venni a drága packokat, és akkor "muszály" lesz neki olyanokat adni amik jó fejlesztések, mivel a többi már maxra van fejlesztve. Sőt ha a kicsiket veszi az ember ott is van esély arra hogy esetleg rare-t kap. Csak ugye kisebb. De míg e PSP-t veszel addig 4 simát.
AZ azért nem mindegy...
Vagy ezt most rosszul gondolom? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
tiv83us #8934 üzenetére
Atya úr isten, sosem lesz meg a claymore X. Hány pakkot kell venni ahoz? Bele se merek gondolni.
Hányas szinten vagy? 1500?
Én azt nem szeretem hogy nekem egy csomó fegyver nem is kéne de hiába mert nemtudom beállítani hogy csak iylet meg olyat osszon a pack. Kezdek kicsit beleunni hogy sosem kapok olyat ami tényleg jó lenne.
Attól kapok idegsokkot amikor XP-t ad meg karakter beállításokat/megjelenést.
Tökömet érdekli hogy néz ki a karakterem.
És egy premium packhoz simán kell játszani 1-1,5 órát.
Agygörcs.Most kicsit utánaszámoltam:
Tegyük fel hogy mindent 10. csomiban ad egy Claymore fejlesztést (ez nagyon nagyon optimális eset, sőt inkább 15-el kéne számolni.)
Akkor az 10 x 10 hogy elérd a claymorral a 10-es szintet. Vagyis 100 pack nagyon optimális esetben. AZ 100 x 1,5 óra game. Vagyis 150 óra game.
SZóva MIVAN? és akkor rohadtul nem valószínű hogy tényleg 10-enként fejleszt egyet a claymore-on... -
-
G4ga
őstag
válasz
tiv83us #8870 üzenetére
hat... ebbe ne menjunk bele...
reszben igazat adok, de ...ugyhogy nem is folytatom.
majd ha jon a win 8 es az uj live rendszer... kivancsi leszek tenyleg megvalositjak az osszefeszulest...
pohar: szerintem nem csak az eroket nerfelik. buffoljak az ellent is... es ez a nagyobb gond.
neha akarmilyen fullos karival tolom ( kimaxolt pajzs ) + mindenfel pajzs modul gearnek es meg igy is olyan mintha nem lenne pajzs.idiotak gyulekezete...
-
G4ga
őstag
válasz
tiv83us #8862 üzenetére
itthon draga es burzsuj dolog az xbox live...
nekem a platinum sehogy nem fekszik... probaltam mar mindenfele karival, de sehogy se ment.
pedig nem kezdokkel jatszok.
legjobb eredmeny elso nekifutasra volt. 11/11 kort teljesitettem...
azota nem sikerult.
mondjuk eleg keves futatott platinum nehezsegu jatek van szerintem pc-n. -
Televan74
nagyúr
válasz
tiv83us #8756 üzenetére
Én most is a single -bel játszom. Mára már elég volt. Te szent ég már holnap van.
Az EC -t csak videóról láttam.A Leviathan nagyon jó lett.Én eldöntöttem , hogy csak egy megoldás van számomra a végén(destroy ending). A Synthesis és a Control nem nekem való. Egy ilyen fajnak mint a Reaper pusztulnia kell.
Szerk.: Single módban is néha ledob a szerver. Erre már nem tudok mit mondani.
-
Malachi
veterán
válasz
tiv83us #7926 üzenetére
fura, hogy ennyire ragaszkodsz ehhez a magyarázathoz, mert ez éppen Legion és a Quarianok sztoriját teszi teljesen feleslegessé és értelmetlenné. vagy Legion és a Quarianok sztorija cáfolja ezt - ahogy tetszik.
a Gethek eleve nem akartak háborút, a Quarianok támadták meg őket és azok csupán védekeztek. Shepard pedig megszakította a ciklust és talán a galaxis történetében először elérte, hogy a szintetikusok és alkotóik békében éljenek egymás mellett.
az egyik legszebb pillanat volt a játékban Legion halála.
ezt azért elég elegánsan lépi át a "the Catalyst was created by an unknown race who believed that organics and synthetics would inevitably conflict with one another."
csak ezért örök "középkorban" tartani az egész galaxist? hát, elég segg és nagyképű megoldás. nem fogadom el.
-
Polllen
nagyúr
válasz
tiv83us #7926 üzenetére
Javik maga is ezt a nezetet vallja, bar azt hiszem ertheto azutan, ami vele tortent.
Amugy a reaperek viselkedese valoban logikus es kovetkezetes. Mindig haboru helyett harvest. Kicsit korlatolt, de ez van. Vajh a kontrol opcional Shepi hany millio ev utan unja meg a vedoangyal szerepet?
Amugy ha a 3 reszt nezem egyben, nekem ez a vegkovetkeztetes+starchild belepoje annyira nem tetszik, lehettek volna eredetibbek. (akar a sotet anyaggal)
Es meg felvet amugy is ezer kerdest... Pl. ha a citadellan van az ultimate AI, h sikerulhetett meghackelni annyira, h ne mukodjon kapukent? (ME1 es elozmenye) Miert kell barmilyen iranyba is terelni a civilizaciok fejlodeset(mar nem tudom melyik reaper beszel arrol, h szandekosan ezt teszik - talan Sovereign), ha a vege ennek az utnak mindig harvest? stb-stb.Vegulis egyebkent minndegy. Ennyi a jatek, nem tobb. Az eredeti befejezes szajize megmarad, megvan a szepsegtapasz&remenykedek, h a kovetkezo ureposz lezarasara nagyobb hangsulyt fektetnek majd a keszitok.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #7920 üzenetére
"Az evmilliardok tapasztalatai alapjan a multban MINDIG kialakult egy haboru a szintetikusok es az organikusok kozott, ezert lettek a Reaperekbol csendorok helyett harvesterek"
Jaaa, vagy úgy! Most már értem a logikádat!
Bioware: "A tej nem fehér, hanem fekete, és soha nem is volt fehér, csak fekete!"
tiv83us: "Aham. Akkor a tej fekete."Semmi többet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.
-
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #7915 üzenetére
Logikusabb? Megkerülted a problémát, de érdemi választ nem adtál.
A probléma: Miért lenne mindig!!! háború a szintetikusok és organikusok között? És miért irtanák ki a szintetikusok az olyan organikusokat is, akik amúgy békések, tökre szimpatizálnak velük, meg puszipajtások., meg ilyenek...(a rasszizmust tudod mi? gondolom tudod. és tudod az mennyire értelmetlen? gondolom tudod. na ez pont olyan...a gépek csak azért nyírnák ki az organikusokat, mert organikusak...ahogy a fehérek is csak azért gyilkolták a feketéket, mert feketék...FACEPALM)Amúgy most komolyan ott tartunk, hogy el kell magyarázni, mennyire értelmetlen az alapkoncepciója a dolognak?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tiv83us #7917 üzenetére
De feltételezés, mert nem minden ciklusban robbanhat ki háború, és nem feltétlen tarthat millió évekig. Nem is tudom, lehet van alapja a dolognak, de ha ki lehetett békülni a Geth-ekkel, akkor olyan idiótává válik ez az egész. Van alapja a dolognak, de a reaperök is szintetikusok és egy szuper AI irányítja őket, szóval akkor hol itt az egyensúly ? Az organikusokat feltétlen kérdés nélkül ki kell írtani ?
Tartom magam ahhoz, hogy az eredeti vég sokkal, sokkal jobb lett volna, így viszont nem az igazi akármit is dobnak hozzá.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tiv83us #7915 üzenetére
De ez akkor is értelmetlen. Miért feltételezik azt, hogy a szintetikusok és organikusok között állandóan harc lesz/van ? A Geth-ekkel is ki tudtunk békülni....
Szóval olyan erőltetett ez az egész. A szintézis ( a régi ) kicsit értelmes ilyen szempontból, mert így elérjük azt, hogy harc nélkül feljebb lépjen a galaktikus civilizáció egy magasabb fokra, így véget vetve az értelmetlen (?) kaszálásnak. -
vitaro
senior tag
válasz
tiv83us #7894 üzenetére
Azért Harbi annyit megtanulhatott volna, hogy ha a Normandy valahol felbukkan, akkor nagy valószínűséggel ott van Shepard is, aki eddig a legnagyobb pain in the ass volt a számukra, így egy lövést igazán megkockáztathatott volna.
Igazából nem tudom miért kötözködöm, talán mert (befejezéstől függetlenül) számomra csalódás a játék. Meh, inkább megyek és belenézek az eb elődöntőbe. -
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #7829 üzenetére
SPOILER!
Nem a DLC érdemeit akarom csorbítani, mert valóban jó volt látni ezeket, de amiket írsz, azok közül azt eddig is tudtuk, hogy nem hal senki éhen, hogy lesznek újra relék, hogy nem pusztul el a ME univerzum...Ezeket max. vizuális formában tette helyre a DLC, mert verbálisan már volt szó róla, vagy a játékban, vagy a készítők mondták.
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #7829 üzenetére
azt nem értem, hogy Shep ha a controlt választja, akkor miért nem tud szólni az embereknek, hogy hé gyerekek, nem haltam meg, itt vagyok bent a nagy fehérségben, ne sírjatok
meg Garrus nincs ott az egyik rész végén, miért nem? azt hiszem pont a destroy-nál, ő is szintetikus lenne?
-
törölt tag
válasz
tiv83us #7800 üzenetére
rosszabbra számítottam, ez kellemes meglepetésként ért. ha eleve így kaptuk volna, nem igazán lenne panaszom. mondjuk nem tudtam mire számítsak, mert bár az IT-t cáfolták, de lehet direkt tereltek, hogy majd még is az lesz... de mégsem. avagy tudtam, hogy az IT-nek nem sok köze lesz hozzá, de így gőzöm se volt mi is lehet majd belőle. úgy tűnik, hogy egyre inkább érik a Mass Effect 1-2-3 megvásárlása.
buy ALL the games, with ALL the DLCs.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #7707 üzenetére
Amúgy nemrég megnéztem a befejezést megint, annyiban rosszul emlékeztem, hogy miközben a Csillaggyerekkel dumcsizunk, a körülöttünk lévő Kaszások nem ülnek a babérjaikon, hanem csatázgatnak néhány egységgel. Ha ezt akarta kijavítani, akkor fölösleges.
Mondjuk a lényegen szerintem nem változtat: Még ebben a helyzetben is, elsődleges cél kellett volna legyen az összes környéken lévő Kaszás számára, hogy a Crucible-t elpusztítsa.
Egyébként én már arra is gondoltam, hogy mi van ha maga a Csillaggyermek "maszkolta" el előlük az eseményeket? Abból kiindulva, hogy miután megépült, és csatlakozott a Crucible, felismerte, hogy minden korábbinál fejlettebb szintet ért el az organikus élet, és mivel a megoldása szerinte már nem működik, meg akarta várni, hátha jön valaki, és aktiválja a fegyvert. Ez persze nagyon sok kérdést vetne fel, főleg azért, mert ha ilyen lehetséges, akkor gyakorlatilag a Csillaggyermek bármikor kénye-kedve szerint beleavatkozhatott a Kaszások irányításába, aztán jönnének a kérdések, hogy mikor, hol, miért és milyen irányított cselekvések voltak ezek... és persze hogy honnan jön ez a Starchild, hogy ilyen dolgokra képes...
Ettől persze Harbinger nagylelkű elröpködése még ugyanúgy megmagyarázhatatlan marad sajnos (már csak azért is, mert amikor ő lelépett, még a Starchild nem tudhatott a Crucible elkészültéről - kivéve ha valóban isteni képességei vannak, bár ez eléggé kizárt -, így semmi oka nem lett volna átvennie fölötte az irányítást, azt leléptetni onnan).
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #7701 üzenetére
Tudom ezt, nem is arra gondoltam, hogy 100 kilométerre látták már a Crucible-t, aztán nem támadtak rá.
Pont ez az, hogy a környéken ugyan voltak Kaszások, ez több jelentből látszik, amikor viszont szétnyíltak a szárnyak, meg megjelent a Crucible, mintha minden Kaszás aki ott volt a környéken vak meg süket lett volna, hogy nem vette észre mi történik..és nem kezdte el szisztematikusan nyirbálni a Crucible-t. Azért volt idejük észrevenni, cirka 6-7 percig dumcsizott Shepard a haldokló Andersonnal, meg a Szellemgyerkőccel...
Szóval még ha figyelembe is vesszük, hogy a teljes galaktikus flotta támadta őket (bár még így is szinte legyőzhetetlenek voltak, szerintem nem érte volna olyan hatalmas veszteségként őket, ha egy Kaszás pusztán a Citadelre ügyel, annak közvetlen közelében), akkor is, amint a történések elkezdődtek, kezet-lábat elhajítva rohanniuk kellett volna a Citadel irányába, és elpusztítani a Crucible-t. De ez láthatóan nem történt meg, ott keringtek ugyan a Kaszások körbe-körbe, támadni nem is támadta őket egyik hajó sem szinte, mégsem tettek semmit.Szóval magamat ismételve, vagy minden környékbeli Kaszás vak volt és süket (esetleg értelmi fogyatékos), vagy valami miatt nem akarták megakadályozni a Crucible használatát....vagy csak írói hiányosság az egész.
(aztmeg már csak halkan jegyzem meg, hogy ha valóban ennyire fontos a Citadel nekik, akkor minimum leraktam volna oda pár valami földi, 2 lábon járó egységet, hogy még ha nem is veszem észre a Crucible megjelenését, csatlakoztatását, legalább a használója dolgát megnehezítsem....)
És akkor Harbinger kapcsán még mindig vaskos nagy kérdés, hogy Shepard lelézerezése után miért röpköd el, ha mindennél fontosabb volt neki az, hogy senki se érje el a beam-et...
-
törölt tag
válasz
tiv83us #7701 üzenetére
"Az mar mas kerdes, hogy Shepard onnantol tenyleg csak halucinalja a dolgokat, vagy valoban meguszta a Harbinger puszijat"
az IT-s videókban van igazság efelől. ugye, mielőtt eltalál minket Harbinger, semmi növény, meg bokor nem volt a helyszínen. találat után meg ott lettek. ha a szél odafújta őket valahonnan, akkor tovább kellene gurulniuk, de ezek kinőttek a földből... plusz a társaink hova lettek? elporladtak a találattól? ha igen, akkor a legvégén nem szállhatnak ki a Normandyból. szóval szerintem az IT-s videóknak van alapjuk, vagy meg tudnak magyarázni néhány részletet, ha nem az egészet. ugye az IT megmagyaráz mindent, de Bioware meg tagadja azt...
oops, nem vettem észre, hogy te is "pártolod" az IT-t valamennyire.
amúgy fain a Legion-ös avatarod.
amúgy az normális, hogy Insanityn is könnyű a játék, illetve hogy a Claymore instakill-re képes?
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
tiv83us #7695 üzenetére
Mondjuk ennek erősen ellentmond, hogy a Citadel környékén nem volt olyan Kaszás, ami azt védte volna...még véletlenül sem. Többen kolbászoltak arrafelé, de magasról tettek a Citadel-re (mellesleg ezt is felhasználja az IT)
Ha igaz lenne amit írsz, akkor a Citadel környékén közvetlen lett volna minimum 2 Kaszás, aztán amint odarepítették a Crucible-t, nekiálltak volna módszeresen szétlézerezni, szétroncsolni a csodafegyvert.
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #7574 üzenetére
ja igen, engi vagyok, az lemaradt... az arc granade pedig kikúrt jó, ilyen jó gránát nincs még egy a játékban
nekem valamelyik nap beadta a vorcha sentinelt, hát nem vagyok annyira elragadtatva
jön a boss, 3 gránáttal megkínálom, tactical scan, 7 golyó a scorpionból, kis incinerate hogy érezze a törődést, nem nagyon csípik
-
Ryder62
őstag
válasz
tiv83us #7157 üzenetére
Úgy rémlik a shadow broker bázisán van egy terminál melyben a levelezéseket lehet elolvasni meg egyéb infókat. Ott, shadow broker írta is hogy túl gyorsan fejlődik az elhozott yagh, több nyelvet megtanult napok alatt. A végén már nem tudták kontrollálni ezért el akarták törölni. De nem sikerült. Sztem ez nem középkori szint.
A hordázás meg nem bizonyít semmit, az Elcorok is hordákban vannak és a Volusoknál is több klán van. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
tiv83us #6685 üzenetére
Ez az ember nem normális
Észrevette már más is, hogy az utóbbi napokban a ME Twitteren csak olyan dolgok jelennek meg, mint: kész az új ME tetoválásom, festettem egy ME képet, megkaptam az X,Y gyűjtői kütyüt, pl: puska, figura, stb.., N7-es festésű valódi puska, BW store-ba új cuccok érkeztek, MP esemény bejelentések, és csak csupa csupa happy bejegyzés
És valamilyen okból kifolyólag eltűntek a nem tetszésüket kinyilvánító emberek és a bug bejelentéses post-ok száma is drasztikusan csökkent pedig azért az új patch/ek sok mindent nem javítottak ki.
Erről jut eszembe a minap rányomtam a frissítésre és előtte elfelejtettem backup-olni a coalesced.bin-t és ez a gonosz frissítés, ha frissített egyáltalán valamit meg felülírta az eredetivel, így kezdhettem előröl a moddolást
Amúgy ez egy jó kis post, alternatív ruhák Shep-nek [link]Van még rajtam kívül valaki akinek nem mükszik ez a Texmod a ME3-al? Egyszer használtam kipróbáltam vele Miranda HD változatát azóta nem tudom elindítani a texmod-al ME3-at mert jön a win-es hibaüzenet, hogy a program működése leállt, sőt utána már rendesen sem indult a ME csak win restart után.
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #6577 üzenetére
nekem adott egy Krogan Battlemastert, egy bronz kört mentem vele, egynek jó, baszottnagyot üt a biotic charge (azt hiszem nagyobbat mint a többi vanguardnál), a stasis = a tech armorral, meg ugye a carnage... az carnage
kipróbáltam a tegnap megszerzett geth infiltratoromat, nem igazán bejövős... vagy quarian infiltrator, vagy geth engineer, a kettő együtt keverve nem okés
akkor ott van még a batarian soldier... hát ez valami brutális, az a meele, fúúúúúú
az új asari adeptem még nem volt alkalmam kipróbálni, nem tudom mit tud az a gömb amit maga köré húzés van új pack, Resurgance néven fut, 99k az is, remélem dob majd egy javelint...
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
tiv83us #6558 üzenetére
Nagyon nagy
Rájöttem
a játékból csak egy dolog hiányzik
mégpedig a szivárványt fingó egyszarvú aka Mr. Toots, ha már úgy is a marson jártunk akkor ehelyett a hülye crucible helyett elkérhettük volna Darius Mason-től Mr. Toots-t és minden gond megoldódott volna, ráfingott volna a reaper-ekre meg a TIM bázisára és kész is
-
Televan74
nagyúr
válasz
tiv83us #6558 üzenetére
Állat videó.
Egyik nap én is találtam egyet. NEW Mass Effect 3 Endings!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged