- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Eli_Stone #6686 üzenetére
Több okból is csendesebbek most. Egy részük kivár, mert az extended cut akármit is hozhat, annyi kamut hallottunk az elmúlt fél évben, hogy jelenleg semmit sem szabad elhinni bioware-nek. Simán lehet egy korrekt befejezés és szimplán nem akarják beismerni, hogy megváltoztatják a végét. Van aki még mindig bizakodik, és egy előre kitervelt stratégiának tartja az egész időhúzást, hogy májusban mindenkit hanyattvágjanak egy szuper-dlc-vel.
Aztán vannak, akik feladták, letörölték, eladták és más játékok után néztek. Jelenleg egyetlen dolog tartja életben a játékot, a multiplayer. Ami elég vicces, mert önmagában egy gyalázás, de szemmel láthatóan működik.. -
Spectrum
aktív tag
válasz
Eli_Stone #6677 üzenetére
Akkor tessék, itt egy másik akció, április 28-án mindenki logoljon be single playerbe, másnap pedig senki sehova, hogy lássák mennyien tiltakoznak.
Egyébként htl/retake mozgalomnak egyelőre nem célja tönkretenni bioware/ea-t, mert kifejezetten szeretnék, ha továbbra is minőségi játékokat adnának ki a kezük alól. Azonban jelenleg szarnak a rajongói nyomásra, ezért próbálják meg a média figyelmét felkelteni, hátha az már hatással lesz.
Több spekuláció szerint idén karácsony előtt mindenképp új igazgatója lesz EA-nak, van akik már nyárra teszik a váltást.
-
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Eli_Stone #6602 üzenetére
Olvastam, hogy a fejlesztők sokszor a "resource" alatt nem pénzt/időt értenek, hanem a konzolok korlátait. Például azért nem mutattak nekünk nőnemű turiant, mert nagyon kevés féle karakter lehet egyszerre egy helyszínen. Gyenge kifogás, de ezt mondták. Ez egyébként megmagyarázza a 2D-s lapembereket, a klónozott tömeget meg egy csomó furcsaságot.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Eli_Stone #6567 üzenetére
Egy kis eszme futtatás. Bár szerintem a legjobb vagy a First Contact War vagy a Prothean conflict lenne ezek közül, de egyik sem tudná tükrözni szerintem azt, amit eddig láttunk.
De érdekes lenne, sőt logikus egy olyan történeti szálat kidolgozni, ami a jelen előtt volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Eli_Stone #6490 üzenetére
Hát igen, reménykedni még szabad.
Engem őszintén már nem érdekel a játék. Honosítás elkészülte után végigtolom még egyszer hogy minden kis dolgot megértsek belőle, plusz megnézem majd a plusz ingyen történet dlc-t aztán valszeg hónapokra évekre le is szedem a gépemről. Amennyire tetszett az elején a játék, annyira nem izgat most, csalódtam benne, nem kicsit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Eli_Stone #6063 üzenetére
Az a gond, hogy egyszerre kapod meg a lehetőségeket. Allers és Trainor az után lehet felhívni a kabinba, hogy Liara is megjelenik, de ő akkor csak az időkapszulával van elfoglalva. Szóval úgy nézem, hogy ezen az egy ponton lehet Allers és Trainor között dönteni, Liarát meg picit később az állomáson, a korlátnál lehet összeszedni.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Eli_Stone #6061 üzenetére
ja en tali-val szakitottam es akkor meg lehet donteni allerst is
a vegen meg osszejottem ashley-vel igy o is megvolt.
anno meg a mass effect 2-ben csinaltam, hogy osszejottem miranda-val, megvolt az engineering-ben, aztan elkudltem a francba es osszejottem tali-val
nem is akart beszelgetni velem a jatek kesobbi reszeiben
-
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #6052 üzenetére
Nekem is ez az érzésem, de ez csak olaj lenne a tűzre. No mindegy kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle.
Jah meg azt is magyarázzák meg, hogy ha aNormandy-t elég szépen szétszedte a piros/kék/zöld robbanás akkor a Sol Systemben tartózkodó több ezer űrhajóval mi lesz? Mert az alapján a logika alapján amit a játék felépített a Normandy-s jelenettel, nekik is instant halál... Ami a quarian nép majdhogynem teljes kiírtása, a Turián nép egész hadserege, nem beszélve a többiekről... -
válasz
Eli_Stone #6021 üzenetére
Ez szintén elterjedt nézet, miszerint bassza meg a bioware, hogy a 100%os befejezéshez multizni kell (ami egyébként tudtommal nem igaz, mert multi nélkül is összehozható a 3800 vagy 4000 vagy nemtommennyi pont). De. A pluszba esetleg kellő 20-30%-nyi rediness-ért kezdetben még elég volt menni kb 5 kört bronzon, ami 20 perces körökkel számolva sincs 2 óra. És egyáltalán nem szar a multi, teljesen élvezhető. Szóval azon túl, hogy "demert kötelező, és ami kötelező azt utáljuk" vagy nem is tudom mi szokott itt lenni a panasz, szóval nemértem na.
Konkrétan kérdezném tehát, hogy mi a probléma ezzel, hogy a 100%-hoz kell pár kör multi? Őszintén érdekel, amit írnátok erről, mert én ugye nem érzem, amit Ti, és mivel a hiba az én készülékemben van eszerint, így frankón kíváncsi vagyok.
-
-
Lui04
aktív tag
válasz
Eli_Stone #6004 üzenetére
Ott van a vidiben, hogy ingyenes lesz.
Amúgy kevés esélyt látok rá, hogy ezután mmo jöjjön. Ott van nekik a TOR, ha meg az bedől, nem fognak másikat csinálni egy jó ideig. Ja meg ahelyett, hogy új tartalmat dobálnának ki magukból, jó lenne ha először a mostani tartalmat pofoznák helyre pl. vanguard bugzik rendesen.
-
válasz
Eli_Stone #6004 üzenetére
"Join the war for Earth in Mass Effect 3! Owners of Mass Effect 3 can download the first multiplayer expansion for no additional cost."
Nem mernek érte pénzt kérni
Egyébként a QQ-zást mellőzve, szerintem állatjó lesz ez a DLC, én szeretem a multit, és nagyon várom mind a geth infiltratort, mind az asari justicart. Meg az új mapot is. Meg mindent.
-
válasz
Eli_Stone #5994 üzenetére
Ha mindenki él még ilyenkor és mindenki loyal, akkor nyugodtan elviheted a két legerősebb NPC-t is magaddal (Zaeed meg Grunt), marad bőven elég pont az ajtónál így is. Van táblázat arra is, hogy ponthatár közelben ki hal meg legnagyobb eséllyel, ez Mordin, ezért az a standard, hogy őt kell visszaküldeni a legénységgel. Oda ugyanis bárkit delegálsz, ha loyal, akkor túléli.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Eli_Stone #5912 üzenetére
Igen, sajnos ez tényleg így van, a játék vége eléggé lehangoló egy ilyen epikus trilógiában, mint amilyen az ME lett.
Mint említettem, én is másra számítottam, mert ez így nem jó. Csak úgy vagyok vele, hogy próbálok úm. nem foglalkozni vele és csak az addig megtörtént rengeteg jó pillanatra, a sztorira, a társakra és minden olyan egyébre akarok emlékezni inkább, ami miatt annyira megszerettük ezt a sorozatot!
A végéről meg inkább nem is veszek tudomást, hogy kevésbé fájjon a tudat, hogy annyi minden után, amit átéltünk a 3 rész alatt, egyszerűen ide jutunk!
Olyan ez, mint valami nagyszerű álom, aztán eljutunk a játék utolsó részéhez ( gyak. az ébredéshez ) és akkor jövünk rá, hogy csupán álmodtuk az egészet ( és mehetünk melózni)!
Bugokkal én szerencsére nem nagyon találkoztam ( fentebb írtam 1-2-t, de végül is azok sem vészesek ).
Az, hogy multizni kell, mert muszáj, egy single játékban, sztm eleve hülyeség, ne erőltessék rá az emberre, majd ha akar, akkor multizik, egyébként sem ez a lényeg ebben, ez nem egy COD, vagy BF!
A DLC olyan, amilyen, bár az új karakter nekem tetszik, igazán benne lehetett volna alapból is.
Én legszívesebben a kis gyereket is kihagytam volna, mert bár a játék elején még sajnáltuk szegényt, főleg amikor lelőtte az a szar a mentőhajót, amire felmászott a kis srác, az a zene és azok a jelentek, nagyon jók voltak! Aztán ott vannak az álmok is, amik gyötrik Shepardot, hisz nem tudta megmenteni a gyereket és végig sajnáltuk is szegényt, meg hiányoltam is a lehetőséget, hogy nem lehett magunkkal vinni, aztán esetleg a Fellegvárba eljuttatni. Viszont a végén meg sikeresen megutáltatták az emberekkel azt a kis gyökeret, ráadásul még le sem lőhettük, hogy legyen valami jó is a végén!(#5918) Televan A játék megjelenése előtt mondták már a Bioware-nél, hogy lesz akinek nem fog tetszeni a játék vége. Csak nyilván arra nem számítottak, hogy ez a rajongók 90%-át érinti legalább!
De azt sem értem, hogy ha már eleve tudták, akkor miért nem csinálták meg olyanra, hogy ezt elkerüljék?!
Mint amikor az ember elve tudja, hogy rossz dolgot tesz és ez ki is fog derülni és azt is tudják majd, hogy ő tette, de mégis megteszi, sőt be is jelenti, hogy megteszi! Ennek semmi értelme! -
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5874 üzenetére
Tök mind1. Én több Mass Effectet amúgy sem veszek. (nem csak emiatt a hajcihő) miatt.
Lehet, hogy idiótán hangzik és maradi vagyok, de nekem a Mass Effect főként a megismert karakterekről és Shepardról szólt. Igazából nincs vele bajom, hogy meghlat (bár elég szómorú) és én amúgy is csak egy trilógiára készültem.
De ez amit a végével műveltek.....
-
leviske
veterán
válasz
Eli_Stone #5834 üzenetére
A gethek most érték el a valós gondolkodás fokát. Azzal, hogy kibékítetted őket a létrehozóikkal, még nem jelenti azt, hogy később nem döbbennek rá halhatatlanságukra. Javik (vagy ki) pont erről magyaráz a DLC-ben. A halhatatlanságuk és a biológiai lények halandósága a fő konfliktus.
Bár tény, hogy ezt az egészet meg az lövi meg, hogy a reapereknek köszönhetik, hogy ilyen közel kerültek a "faj" fogalmához.
-
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5732 üzenetére
"Ez a rész nem a lezárásról, hanem a lehető legnagyobb profitról szólt"
Ezzel sajnos egyet kell értenem... Jó a harmadik rész sztorija is, de valahogy nem üti meg azt a bizonyos Bioware színvonalat, több okból sem...
Még várhattak volna a következő Mass Effect -ig az "elkorcsosulással". Pont egy ilyen történet lezárását kellett el**ni.
-
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5653 üzenetére
LOL ez azért elég súlyos. Legalább ugyanannyian várják (én is) a PAX-ot a Mass Effect 3 miatt (ami már majdnem egy hónapja megjelent) mint akik megjelenés előtt. Azért el kell ismerni: Direkt volt vagy sem azért a Bioware elérte, hogy mindenki erről beszéljen...
Bár az eszközeikről lehetne vitatkozni
Szerintem Bobby Kotick most sárgul az irigységtől...Nagyon remélem, hogy valamit csinálnak a végével, mert ez így nem maradhat(na)
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Eli_Stone #5617 üzenetére
Ez a relés dolog már rohadt unalmas. Benne van abban a fos videóban, hogy szétesnek és kész. Nincs irtózat robbanás meg ilyenek. Szétesnek, tönkremennek, kifogy az energiájuk mittomén. Nem ugyanaz, hogy belevezetek egy irtózat aszteroidát vagy valami szuperhatalom szuperkütyüvel szuperenergiát sugározva szuperfaszságot csinál a relékkel és azok közben darabokra HULLANAK (nem robbannak vagy legalábbis nem k.nagyot) Egyébként tök mindegy, mert nem ez a játék vége, mert ez NEM LEHET!
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Eli_Stone #5579 üzenetére
Inkább multira gondoltam a kérdésnél. Nekem Mantis van meg X-es szinten és az még könnyebb is mint a többi és elvileg valóban elég egy fejlövés vele akár egy phantomnak is. De a célzás és az a lassú reload nem nekem való.
Infiltrator: értem én, hogy mit jelent, de ott van neki a fagyasztás meg a cloak. Nem értem, hogy ezekhez miért a sniper puska párosul. Ha jól emlékszem, akkor külön lehet a sniperre fejleszteni, de egy Mantis (a többi erős sniper puskát nem ismerem) anélkül is elég erős.
SMG nálam felejtős nagyon, mert az folyamatosan megy ki a kezedből. inkább célzok kb fejre és lövök sűrűn egy pisztollyal. Vindicator is azért felejtős, mert ha jól emlékszem sorozatokat lő és az engem valahogy idegesít.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Eli_Stone #5576 üzenetére
Folytatva @Tibicsucsu-nak válaszolva:
Én Soldier vagy Vanguard-al szoktam játszani és általában a Vindicatort és az M13 Raptort vagy az Indra-t vagy az Insicor viszem magammal mert azok könnyűek. Vagy pl a Geth Jamming Tower küldetésre az M-98 Widow-t viszem egy SMG-vel amire dobok egy súlycsökkentő mod-ot és persze küldetéstől függően választom meg a csapattagot is. Geth-ek ellen általában Garrus és EDI az overload miatt, Cerberus ellen Vega meg Williams a Carnage meg a Marksman miatt és stb... bonus powernek meg általában a Carnage-ot szoktam beállítani. -
Polllen
félisten
válasz
Eli_Stone #5522 üzenetére
Az ő oldalukról azért nem ennyire problémás.
Milliós nagyságrendben adták el az első napokban, így megeshet, hogy már meg is térült. Az origin akciója csak válasz az amazon vissza adjuk a pénzed felkiáltásra. Jelentős kár egyik felet sem éri, mert valószínűleg kevés ember viszi vissza... Inkább csak marketing értéke van, hogy ők jó fejek.
Persze dobozos verziók 50%-s leárazása semmiképpen sem jó jel a megjelenés után 1 hónappal, de ha a kitűzött cél felett van a már eladott darabszám EA nem fog nagyon rámozdulni. Max az egyik projectvezetőt megizzasztják az egyik meetingen...
1 hét sincs már vissza a PAX-g, ahol valamit majd mondani fognak. Az azutáni fan reakciókból majd kiderül, hogy mekkora a baj...
-
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5493 üzenetére
ÁÁ az túl egyszerű lett volna
Amúgy a Bioware magát sem vette komolyan amikor kitalálták a Mass effect 3 végét.
Olyan mintha egy üveggolyót 5 évig políroznál, hogy minél tökéletesebb gömb legyen és mikor már kész lennél kib*szod a negyedikről a csukott ablakon. Megérte polírozni 5 évig.... -
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5491 üzenetére
Igen egy kicsit érződik, rajta, hogy nem akkora odafigyeléssel lett megcsinálva mint az első két rész és ez biztos, hogy az EA számlájára írható, ők nyomták az egészet, hogy úú minél előbb jelenjen meg. Még így is nagyon jó játék, de a vége tönkretesz mindent...
Ez a csávó nagyon jól elmondja, hogy kicsit összecsapták.
[link] -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Eli_Stone #5472 üzenetére
Köszi szépen!
SPOILER:
Amúgy Toombs gondolom azért maradt ki, mert ha nem volt elég magás a rádumáló/leugató képességed az első részben, akkor fejbelőtte magát. Shiala is hasonló, dönthettél úgy is, hogy kinyírod. Nyilván nem akartak újabb változókkal vacakolni mellékszereplők esetében. A többiek tényleg felbukkanhattak volna. Erről jut eszembe: a kis Kelly-t kinyírták amikor a Cerberus megtámadta a Citadel-t. A támadás után beszélték a környéken a menekültek. Én voltam ügyetlen, és van rá mód, hogy megmeneküljön, vagy mindenképp kinyírják?
-
Spectrum
aktív tag
-
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5392 üzenetére
Nekem is a második rész a legemlékezetesebb. Abba tudtam a legjobban beleélni magam. És szerintem (viccen kívül) annak volt a legjobb befejezése! Utána még volt ingerenciám tovább felfedezni a galaxis többi részét!
Most viszont egyelőre nincs hangulatom Mass Effect-el játszani. Tegnap jött ki az új Patch a Battlefield 3-hoz és most azzal tolom. Mass Effectel kivárok mit mondanak a PAX-on és milyen dlc-jön.
-
Ryder62
őstag
válasz
Eli_Stone #5348 üzenetére
Nem csinálok ilyen listát de a ME2 benne van a best 5-ben. Olyan címek szerepelnek nálam itt, mint a Half Life 2, Chronicles of Riddick vagy a Fallout 3.
Nem tudom hogy melyik játék volt az amit legtöbbször vittem végig és azt sem tudom hogy mennyi volt a max. Talán 10-nél többször nem vittem még végig egy játékot sem. De szerintem a ME2 lazán átlépi majd ezt a határt hisz még van egy jópár kaszt amit ki sem próbáltam meg ugye rengeteg variáció lehetséges.
Most tartok az 5.-nél és már tervben van a 6. ami egy biotikus lesz a legnehezebb fokozaton.
+ ott vannak még a beépített acsik azokat sem csináltam meg. -
Tshunin
csendes tag
válasz
Eli_Stone #5260 üzenetére
Akkor akár küldhetett volna úja keepereket is, akik kijavíthatták volna ezt a hacket. Feltéve, hogy ez a hatalmában állt. Már ha állítja, hogy a Citadel az ő része, és még a Reaperök felett is hatalma van, akkor egy ilyen hack már sok neki? Ha már ilyen misztikus "mindenható" lény.
Jah mégsem. Mert akkor ez is szembe menne azzal az állításával, hogy ő nem fog helyettünk választani.
Na most újra megnéztem a befejezést. És tényleg. Úgy tűnik, mintha a Citadel és a Crucible kapcsolódási pontjában vannak. Szóval nehéz lett volna ide eljutni. (Bááár, a Citadel része az korábban is ott kellet, hogy legyen
) Éééés akkor a megoldások a Crucible csúcsán vannak.
-
nanorambo
őstag
válasz
Eli_Stone #5213 üzenetére
Ez a művészi dolog már ott megbukik, hogy áll mögöttük egy óriási kiadó cég (EA) aki nem arról híres, hogy csak úgy hagyja, hogy azt csináljon az alá tartozó fejlesztő amit akar....
Természetesen a pénzt és nem a művészi értéket szem előtt tartva... Úgyhogy bárki felhozza a művészi témát azt elküldöm a búspics*ba... -
G4ga
őstag
válasz
Eli_Stone #5195 üzenetére
sims erre pont rossz pelda ugyanis s nagy kiegeszitok nem 1-2 oras pluszt adnak a jatekhoz.
nem az alapjatekbol van kiolozva hanem arra a motorra irtak ra. a kis kiegeszitok pedig nem letfontossaguak a jatekhoz. ezert a ketto nem ugyan az.
jol ismerem a simset. a masodik reszbol megvolt az osszes. jo nagy bukoba adtam el.
ugyan akkor nem sajnaltam ra a penzt mert nem keveset jatszottam vele.
me eseteben a day one dlc ugy tunik kiolozzot tartalom. -
KubanitoS
veterán
válasz
Eli_Stone #5195 üzenetére
Amúgy a ME3 tök jó lenne így ahogy van, ha ez nem a trilógia vége lenne hanem egy kiemelt különálló epizód
Ez már nekem is eszembe jutott. A jelenlegi befejezést ahhoz tudnám hasonlítani, hogy olyan, mintha a Star Wars-ban a Birodalom visszavág lenne a trilógia vége. Emlékeztek? Luke karját levágták, Han Solot elrabolta Boba Fett és... vége.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest