Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Írtam egy egész cikket korábban a témában: https://logout.hu/cikk/mass_effect_szeria_maximalis_grafikaval/mass_effect_1_engine_config.html?stext=mass%20effect - ezen az oldalán részleteztem a használt textúra felbontás felülbírálásokat. Akkoriban FXAA toolt használtam, de ez a reshade frankó mert játék közben állítható minden része. Van pár nagyon vicces post proces effekt, pl. az ASCII art.
Egy negatívumot tudok mondani a fenti módosításról, láttam két npc karaktert az egész játék során, akinek a szájába került valami piros fényforrás amitől világított a feje, meg Kaidenre nagyon rávilágított a konzol ami mellett áll a hajón. Szóval semmi komoly...
A játék legszebb része egyébként a bringing down the sky dlc aszteroidás küldetése, az van legjobban kidolgozva, ott érdemes tesztelni.
Most már az MUIU izé után nyilván nem lesz erre szükséged, bár én még nem próbáltam, de attól megírtam.

-
maajsz
senior tag
A MEUITM kb ilyen must have az első résznél, a reshade inkább opcionális, igaz a világítása nem a legjobb a játéknak a színek rendben vannak. Nekem kifejezetten nem is jönnek be a túlhozott színek ebben a részben, valahogy nem passzol az egészhez, nem úgy mint a 2-ben ami kívánja a reshadet mint egy falat kenyeret.
Új hozzászólás Aktív témák

- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest