Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Tegnap már elkezdtem a 2. részt. Elképesztő, hogy mekkora ugrás volt ez anno és most mai fejjel is az 1. rész után.
-
3L1T3
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Maga a játék azon kívül, hogy jobban néz ki nem lett másabb. Ugyanakkor adj neki szerintem egy esélyt, és legyél türelmesebb. Az első rész 14 éves, mai szemmel a játékmechanikai megoldásai felett eljárt az idő. Ha fogékony vagy a sci-fi műfajra akkor pedig kár kihagyni, mert mestermű még mindig. Legalábbis én azóta se kaptam hasonló élményt.
-
3L1T3
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
A Legendary Edition nem tartalmazza az akkori magyar feliratot. A MassEffect.hu szerkesztője aki felelt a 3. rész feliratáért is azt írta ki pár napja, hogy kell neki pár nap türelem, és nyilatkozni fog érdemben, hogy meglehet-e oldani a régi feliratok implementálását.
-
3L1T3
addikt
Konzolon nincs semmilyen más nyelv csak az angol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest