- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Xmodule #2148 üzenetére
Közben nemrég meglett a megoldás. Annyi volt a trükk, hogy a két nőt oda állítottam, ahol bejöttünk, ott van fedezékük, én meg miután lezártam azt a nagy ajtót végleg, elmentem a rámpára tőlük jobbra, így a Turianok megosztották az erőiket. Igazából így nem is volt olyan nehéz, a két fix sniper sem látott ránk, a rakétás tornyok meg vígan tudták lőni a gyakran egy helyben állókat. (elvileg normál nehézségen van a játék nálam)
Amúgy megérte megcsinálni, mert kaptam egy házat, ahol tudtam venni egy űber tápos Class X colossus medium armort meg egy igen faja class X Savant biotic ampot, ami 35-40-40 bónuszokat ad.
Igaz a dolog lottó jellegű, ezért menteni kell minden próbálkozásnál, mert nem kevés pénz. -
Soak
veterán
válasz
Xmodule #2131 üzenetére
Én is most végeztem az 1-el, viszont mikor belekezdtem az utolsó missionbe azthittem,hogy még lesz lehetőségem a mellék küldetéseket megcsinálni az után, de mint kiderült az volt az utolsó. Kérdésem, hogy van valami módja xboxon annak, hogy megcsináljam a mellék küldetéseket a fő mission után?
Szerk : A legutolsó mentésem is tul közeli ahhoz, hogy az utolsó misson elött legyen...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Xmodule #2097 üzenetére
Hivatalosan nem lehet megcsinálni azt hogy az angol verzió magyar legyen. Viszont van nekem egy eredeti magyar verziós játékom. Ha érdekel írj rám. 1k-ért odaadom. (vagy akár csak a kódot, amit máshonnan beszerzett verzióval tudsz használni.)
szerk: most látom már külföldi vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged