Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A vetett árnyékok viszont továbbra is sz*rok, azt hittem, hogy ezt is kijavítják ennyi pénzért

A korai Batman játékokban is sz*r volt, de az Arkham Knightban viszont jól megcsinálták és az is UE3 alapú, szóval ez sem mentség. Ha már maradtak az ősrégi motornál, legalább kimaxolhatták volna full AAA árért.

-
Lord Myn
őstag
Na, akkor csak megtaláltad az egyik 'alternatív' megoldást...
/Tudom szomorú, hogy ez kell én pl. a Fahrenheit c. játékkal jártam itt, amint felraktam az 1.1-es patch-et, már nem ismerte fel az eredeti DVD-t, kénytelen voltam 'backup-okosságot' használni én is.../Nem baj, gondolj arra, hogy legalább nem kopik a lemez...

-
Lord Myn
őstag
Nem téged hülyéztelek le, amit írtál az volt hülyeség (mármint az, hogy ha angolul telepíted, akkor működik). Szerintem tök mindegy, hogy meg sem kezdi a telepítést vagy feltelepül és utána nem megy (sőt, 2. esetben rosszabb is, mivel lehet újrahúzni az egész játékot), szóval egy szó, mint száz, magyar verzióval nem megy se így, se úgy.
-
Lord Myn
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Előfordul, nálam is ez van, állítólag a patch orvosolja, ami majd egyszer lesz nekünk is...
-
Lord Myn
őstag
Ez jó nagy hülyeség, már megbocsáss! Semmi köze a nyelvnek ehhez (btw: angolul van nekem telepítve), a védelem miatt nem működik. A mi balkáni verziónkon securom védelem van (kivéve a ruszkit, mert ott starforce), USA/EU verzió pedig safedisc+net aktiválás. Feltelepül a BDTS, ha angolul installáltad a játékot, csak éppen utána már nem tudod elindítani, mert kéri az eredeti lemezt (ami persze a drive-ban van, csak már nem ismeri fel). A hivatalos fórumban azt írják, hogy még ebben a hónapban kijön a balkáni patch+kiegészítő. Na persze, hiszem ha látom...
-
Lord Myn
őstag
Na baromi jó!

Kijött az 'Bring down the sky' c. kiegészítő, a 1.01-es patch-vel együtt, csak éppen a magyar (és gondolom a többi kelet-európai) verzióval nem hajlandó együttműködni. Letöltöttem a kiegészítőt, felinstalláltam, erre indításkor kéri az eredeti lemezt (ami persze bent van a meghajtóban, csak épp nem ismeri fel többé a játék). Érdemes nálunk eredeti szoftverrel tolni...

-
Lord Myn
őstag
Nagyon jó kis játék ez! Most játszom negyedszerre... Tényleg megérte az árát (bár pénzt nem adtam érte, mert a párom lepett meg vele szülinapomra). Már kijöhetne a BDTS kiegészítője (állítólag azért nem jött még ki, mert a patch-vel együtt akarják kidobni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Temu
- Suzuki topik
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/Tudom szomorú, hogy ez kell én pl. a Fahrenheit c. játékkal jártam itt, amint felraktam az 1.1-es patch-et, már nem ismerte fel az eredeti DVD-t, kénytelen voltam 'backup-okosságot' használni én is.../
Neki nem elég, ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve, bizonyos cuccokat külön rendszergazda módban kell futtatni (szerintem az egyik legnagyobb hülyeség a Vistaban).
Ígérik, hogy csinálják (majd egyszer...).