- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
+1, viszont talán jobb is így. Játszottam már pár órát több UE4-es "sétálószimulátorral", és legtöbbjük masszívan GPU igényes (mint ha abszolút csúcs VGA-kra tervezték volna, de a CPU-t kevéssé kérik), miközben bár szépek, nekem szubjektíven kevéssé tetszik, hogy gyakran nagyon "gloomy" az egész (fátyolos, blur, DoF szerű effektek mindenen, amit nem lehet külön kikapcsolni a menüben). Persze ez nagyban múlik a játékfejlesztőn is, nem csak az engine-en, de tippre hasonló eredményt szült volna a ME is (a tipikus divatos rendekezésre álló effekteket pakolták volna bele és nem próbálták volna túloptimalizálni, ha már eleve a portolás költségét se akarták megfizetni).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez nem ilyen fekete-fehér. Igazak amit a cikkben írnak, hogy gyakorlatilag új játékot kellett volna írniuk csaknem nulláról az UE4 miatt.
Mikor olyan kódhoz kell hozzányúlni, aminek az eredeti kitalálója már valszeg évek óta nincs is a cégnél és ezt be kellene portolni egy új engine alá, azt én sem vállalnám be. Szkriptelt jelenetek teljes újraírása... Eszméletlen meló lett volna.
szerk: így is kerültek be új bugok a játékba, panaszkodott erre az egyik tesztelő.
-
Akkor elárulom, hogy az én eredeti, boltban vásárolt Mass Effectem nem működik a notebookomon, nem ismeri fel az eredeti DVD-t a meghajtóban. Ez - mint utólag kiderült - azért van amúgy, mert a DVD íróm eSATA-s, és az eSATA-s eszközöket - egy bug miatt - nem kezeli jól a védelem, amit a játék használ (starforce?). A hivatalos support mélyen hallgat, a fórumokon azt ajánlják, hogy másik meghajtón telepítsük és használjuk a játékot, vagy cseréljük ki a meghajtót normál PATA-s vagy SATA-sra. Haha, ezen lehet röhögni is, de nem azért vettem 200k-s laptopot, hogy aztán vegyek hozzá egy új belső DVD írót.
Szóval ennyit a Mass Effect-ről, Bioware-ről meg az összes köcsög kiadóról. Többet se Bioware, se CD Projekt, se EA (mert gondolom miattuk olyan a védelem amilyen) kiadású játékot nem veszek (CD Projekt esetében előszőr fordult elő amúgy), úgyis utálom, ha lefordítanak magyarra egy játékot, mert aztán cseszhetem a patcheket (bár itt még ott figyel az eredeti angol is, de hát így sem tűnik nyerőnek a dolog, ahogy a fenti példa mutatja).
Ja és a VistaSP1 miatt sem akart elindulni, egy frissen megjelent játék!!
Ja igen: Felejtsd el a Mass Effect-et!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest