Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap előtt én is befelyeztem. Érdekes lett a vége nagyon. Mármint ahogy én döntöttem. Maga a játék nagyon jó volt, ami viszont nem tetszett, de nagyon, azok a bolygókon lévő épületek. (Melléküldikben). Lényegében 3 féle van belőlük összesen, mire a bemész a sokadikba már fejből tudod, hogy hol kell jobbra fordulni. Nem azt mondom, hogy randomnak kellene lenniük, de vehették volna a fáradságot, és minden bolygóhoz külön épületet rajzolhattak volna. Nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű játéknál teher lett volna még 20 féle 3 helyiséges térképet bedobni.
Összességében nagyon, jó, és most, hogy hétfőn jön a 2. rész, így meg végképp, hogy be tudom tölteni a mentésem. 9/10.
Új hozzászólás Aktív témák

- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Filmvilág
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest