- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lui04
aktív tag
-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG #1688 üzenetére
Nem tudom hogy a második részre kihatással van-e, de az első részre bizonyos szempontból igen. Én mind a két lehetőséget kipróbáltam (kétszeri végigjátszás), onnan tudom. Az egyik lehetőség után nem lesz semmi, míg a másik lehetőség után fogsz kapni egy küldetést (ha még jól emlékszem).
-
Iron Funeral
őstag
válasz
SzalaiG #1681 üzenetére
Várd meg amíg kihűl, ha pedig nem hűl ki az bug, patcheld fel a játékot
(#1675) Hiftu: Az első rész végén TE választod ki hogy ki legyen a poitikai vezér, az lesz a másodikban is
(abban az esetben ha otthagyod veszni azt a három nagyokost)
(#1683) GypsFulvus2: az is elmúlik egy idő után, váltson addig másik fegyóra, mondjuk sniperre és mehet is a "BOOM HEADSHOT"
-
Hiftu
senior tag
válasz
SzalaiG #1678 üzenetére
Nem tudom a fordítás miatt, hogy eltaláltam-e. Szerintem igy van:
Rohamosztagos (Shock Trooper): Több életerő, több páncél védelem.
Angolul részletesen:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Shock_TrooperKommandós (Commando): Nagyobb sebzés bármilyen fegyverrel
Angolul részletesen:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Commando -
8nemesis8
veterán
válasz
SzalaiG #1668 üzenetére
Ez külön tetszett a játékban, hogy tudtad valamennyire befolyásolni a játékmenetet, bár nem tudom mekkora különbségek lehetnek döntések függvényében. Pl.:Ha a végén a tanácsot megmentem, akkor mi lett volna. Lehet majd újra betöltöm ha ott mentettem és megnézem mi lesz akkor.
-
Lui04
aktív tag
-
8nemesis8
veterán
válasz
SzalaiG #1653 üzenetére
Hát ahogyan eldobtam ilyen zöldes lángja volt, ami szerintem a szer lehetett, de nem kábultak be. Esetleg patch kellene hozzá? Bár úgy rémlik patcheltem, csak már nem most raktam fel.
Ha közel mész hozzá és lőni akarsz automatikusan üt vagyis eltaszítja magától és összeesnek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SzalaiG #1627 üzenetére
lehet. [masseffect.wikia.com]
-
Hiftu
senior tag
válasz
SzalaiG #1618 üzenetére
DLC - Downloadable Content, letölthető tartalom.
Manapság népszerű dolog. Ha valami újdonságot (küldetés, tárgy, egyéb extrák) szeretnének a fejlesztők terjeszteni, akkor kirakják letölthető tartalomként a honlapjukra.
(Egyes DLC-ket természetesen nem ingyen. De vannak kivételek.) -
Vistaboy
veterán
válasz
SzalaiG #1613 üzenetére
A Bring Down the Sky (Ránk szakad az ég!) egy olyan letölthető tartalom, amit ingyenesen tölthetsz le a BioWare oldaláról, csak a játékod sorozatszámát kell megadnod.
Miután letöltötted és telepítetted, kapsz egy új bolygót - helyesebben egy bolygót és egy aszteroidát-, és egy küldetést, melyben meg kell akadályoznod, hogy ez az aszteroida belecsapódjon a mellette lévő bolygóba.
Nem hosszú küldetés, de mivel ingyen van, ezért nem is rossz.
-
tomi_mod
aktív tag
-
rup1u5
nagyúr
válasz
SzalaiG #1596 üzenetére
Ne fárassz!
Konfigurációs segédprogram vajon mire lehet jó?
Szövegértelmezés? Első szó? Konfigurációóóóóóóóóó
Vagy kevered a konföderációval?(#1591) Hiftu:
Hát ez kva jó! Most akkor mi van? Emiatt a bug miatt nem tudom végigjátszani? Semmi kedvem vakon menni a láva mellett és 10 másodpercenként F6-olni. Bezzeg a warezos változattal nem volt ilyen gond. -
rup1u5
nagyúr
válasz
SzalaiG #1569 üzenetére
ATi kártyán is jelentkezik?
Azt hittem ez valami forceware driver gond.
Van rá valami megoldás?
Így nem tudom megcsinálni a küldetést.
Elég idegesítő mert minden lehetséges mellékküldetést megcsináltam elöszőr, mielött nekilátnék a 3 első fő feladatnak, erre jön ez a hiba a hiányzó texturákkal. -
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG #1556 üzenetére
Ezt nem hiszem. Viszont ha nem a mékóval (ahol használhatod) harcolsz, hanem kiszállsz, akkor dupla TP. pontot kapsz a harcok során.
A cheat kódokról meg annyit, hogy csak rontják a játékélményt. Szerintem semmi értelme, és nem is lehet úgy élvezni igazán. Bizonyos esetekben talán én is használnám, ha már végképp nem tudok továbbjutni valahol (sokadik próbálkozásra sem), de amúgy nem. -
csoli31
aktív tag
-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG #1514 üzenetére
Mivel a kapun nem tudsz tovább menni, ki kel szállni a mékóból, és elindulni gyalog. Nem tudom melyik irányba, (de mivel lineáris szinte az egész játék) biztos megtalálod. Ott a legvégén valahol majd be kellesz kapcsolni valamit (nem emlékszem pontosan), és utána vissza a mékóhoz, és már mehetsz is át a kapun.
Remélem megérteted ahogy elmagyaráztam neked (mivel nem emlékszem rá már teljesen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged