Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ez külön tetszett a játékban, hogy tudtad valamennyire befolyásolni a játékmenetet, bár nem tudom mekkora különbségek lehetnek döntések függvényében. Pl.:Ha a végén a tanácsot megmentem, akkor mi lett volna. Lehet majd újra betöltöm ha ott mentettem és megnézem mi lesz akkor.
-
8nemesis8
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Hát ahogyan eldobtam ilyen zöldes lángja volt, ami szerintem a szer lehetett, de nem kábultak be. Esetleg patch kellene hozzá? Bár úgy rémlik patcheltem, csak már nem most raktam fel.
Ha közel mész hozzá és lőni akarsz automatikusan üt vagyis eltaszítja magától és összeesnek.
-
8nemesis8
veterán
Igen ha közel megyek leüthetem, azt nem néztem hogy meghalt e. Ez lesz a megoldás szerintem, meg is nézem. Köszi. Egyébként tuti beleraktam felül kell kiválasztani, hogy milyen legyen, mint a fegyvereknél is nem? Illetve csak 5gránátom van elég kevés úgyhogy leütéssel próbálkozom.

-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
A Turiánt keresném éppen, viszont jó lenne nem elpusztítani a telepeseket.
A gránátba beletettem, amit kaptam mérget, de hiába dobtam a telepesekre csak jól lesebződtek, de ugyanúgy ölnek.Valahogyan nem jövök rá a megoldásra.

-
8nemesis8
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én Winampot meg MPC-ot használok lejátszáshoz azért használok codecket,semmivel nem akadt még össze. De lehet ránézek erre a lejátszóra.
-
8nemesis8
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen akkor patch ,ha nem akkor driverekkel szenvedek.
Tudom talán nem teljesen ide vág, de mivel lehet normálisan letakarítani a drivert, ha majd pakolgatnom kell oda vissza őket!? -
8nemesis8
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi az infókat, habár nem értem miért kellene lentebb adni. Nem egy friss játék simán vinnie kellene, lehet megpróbálok egy frissebb verziót, 9.9es használok, mert még ezzel a driverrel voltak a legjobbak a kártyák. Most még felteszem a 1.02patchet hátha segít valamit.
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ha valaki Ati kártyával nyomja, méghozzá HD4850el, akkor milyen driverrel érdemes?
Mert nekem sajnos fagyogat és erős a gyanúm, hogy VGA driver gond lehet. 9.9van fent és Xp oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest