Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fpeter07
üzenetére
Ennyi? Ott szoktam. Egyszer kiválasztom neki a sörétest és onnantól azt fogja használni?
(#1471) szn0rbi:
Én a katonát javasolnám. Elsőre azzal toltam végig és később nehézpáncéllal és felfejlesztett karabélyal nem volt ellenfelem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most harci adeptussal tolom (azt hiszem az a vanguard? javítsatok ki ha tévedek) és ez annyira nem jön be. Nagyon hiányzik a karabély. Ezekkel a csiri-biri biotikus erőkkel meg én nem igazén tudok mit kezdeni. Lökdösődni szoktam és aztán fejlövések közelről. Végülis nem rossza csak fedezékről-fedezékre kell haladni taktikusan és nem gyorsba legépelni mindenkit mint a katonával.
Kíváncsi leszek a második részben változnak-e a képességek. Lehet most a végére megszeretem ezeket a biotikus varázsolásokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)