- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam megjelent egy új rendszer, ahol ez a nemtudomhanyas számú aszteroida volt, mert egyszer már végigvittem akkor a játékot, és egy új karakterrel toltam éppen. Nem mostanában volt, sajnos nem emlékszem pontosan, de mintha Hackett (ha jól emlékszem a nevére) admirális üzent volna, hogy gáz van xy rendszerben és menjek oda.
-
GypsFulvus2
őstag
Én nem tudtam végigjátszani, ha fenn volt a BDtS DLC, le kellett szedni hozzá. Mert nem csak arról volt szó hogy nem láttam, merre kell menni, hanem akkor is megdöglöttem Mékóstul ha elméletileg a jó úton haladtam. Volt egy rész, ahol a talaj is "elfeketedett" ahol menni kellett, és ott mindenképpen bekrepált a csapat. Úgyhogy végigjátszottam a DLC-t, aztán leszedtem, és a DLC előtti mentésből folytattam a főküldetést. Ez volt az egyik oka, hogy aztán beszereztem inkább egy eredeti UK verziót. Most ezt a honosított változatot ajándékoztam a haveromnak, de itt meg ugye a fönti (remélhetőleg megoldható) problémákba ütköztünk. Szóval: SOHA TÖBBÉ HONOSÍTOTT progit!
-
Hiftu
senior tag
Szerintem Ollie a kezdő programról beszélt, ahol el tudod inditani a játékot.
Ott van olyan opció is, hogy configure. (Ha magyar verziod van, akkor az indítás alatt.)Elindul egy kis konfiguráló program. (Video - felbontás, Zenenel - soft/hardver stb..)
Ebben a programban a felső blokk legutolsó gombja a javításokat csinálja.
Itt a legalsó gomb törli a cachet. Azt nyomjad.(Az alsó blokk a gépedről mutat infókat.)
Remélem érthető voltam.
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam u. ez a hiba akkor jött elő, amikor a honosított alapjátékhoz feltöltöttem az angol (mivel más nem volt) BDtS DLC-t. Nálam játszhatatlanná tette, le kellett szednem, újra kellett telepíteni a DLC nélkül. Ha a gyémánton is jelentkezik ez a hiba akkor "gratula" a CD projectnek...
-
Lui04
aktív tag
"Na basszus! Én meg úgy nyomtam végig elsőre, hogy erre rá sem jöttem!"
Én első végigjátszás során a felénél jöttem ráEzt kifejtenéd nekem kicsit bővebben? Hogy tudok medium armor-ra gyurni? És mi az a MM.?
Medium Armor: Képességek között a taktikai páncél fejlesztésén belül megtalálod. Ha megvan, akkor már hordhatsz közepes páncélzatot is.
Master Marksman (Mesteri Lövész): Ez meg a pisztoly fejlesztésén belül a legutolsó fok.Még két örzőt meg kéne találnom, hogy meglegyen mind a 21.
Van valami térkép ezekről?
őrzők
Mi van akkor ha megvan mind a 21?
Küldetés teljesítveSzerk.: közben már látom találtál
-
Sanya200
csendes tag
Örzök helyei ha jól emlékszem akkor:
Fellegvár toronyba van 4 egy az emeleten ahol a tanáccsal lehet beszélni ott ellehet menni oldalra bal vagy jobb már nem tom egy ott ahol a kohoku admirális van a sarokban ahol beszélgetnek egy meg a lépcső mellett a falon belül ahol a legelején garrus beszélt a végrehajtóval.1 meg ahol felvetted a küldetést. Akkor van még az utcán egy pár egy a fellegvár toronnyal szemben egy a fvéd felé talán egy az úrnőnél egy amellett nem sokkal a krogan szoborral szemben valahol meg az üzelti negyedben felmész a lépcsőn és balra.Akkor van a fluxban egy hátúl a játékgépeknél a klinika mellett a sarokban a piac felé a lefele vezető lépcső előtt vannak árúsok ott egy a sarokban a volu nagykövetségen az fvédnél ahol lemész a lécspcsőn az árúshoz ott is akkor az irányítóközpontban ahol van a magányomozó arrafele végig fel a lépcsőn és ott lesz egy oldalt akkop van az a drága bár ahol megkérnek hogy szerezz vissza bathia feleségének holttestét ott a bárpultos mellett van egy ajtó kimész és jobbra.Egy van még a fvéd fele talán asszem e fellegvár torony mellett lehet lemenni a lépcsőn le a liftel és ott majd lesznek egy csomóan lesz egy beugró balra és egy ott,Meg egy a hangáraknál a hajódra ahogy mész ott feljebb mész egy kicsit és ott is lesz meg még egy ahol talival találkoztál. Asszem ennyi. -
Lui04
aktív tag
A Vanguard pedig elég kiegyensúlyozott kaszt. A pisztolyával elrohangálsz a játék feléig, utána már elég jó lesz a shotgun, hogy akár nagy távolságra is használd. Fejleszd neki az akadály képességét, azzal nem kell annyit szöszmötölni harc közben. Aktiválod + lövész tulajdonság, fegyóban hőelnyelés legyen, kiállsz és szórod az áldást. Hasznos még egy alapszintű dobás is, meg persze az emelést se hagyd ki.
A pause rész közben tudod a kamerát is forgatni, ha a jobb gombot nyomva tartod.
Felesleges fegyókat pedig nem lehet lerakni, majd a kettőben már nem kell cipelni magaddal. Váltogatni meg nem muszáj görgővel, ott vannak a gyors gombok, vagy space és kiválasztod.
Sanya200: te Vanguard-al játszol
A csapat energiafelhasználása ne aktív legyen, hanem inkább csak védekező (2. a listán, pontos nevére nem emlékszem) vagy a teljes irányítás nálad legyen. Ez nem azt határozza meg, hogy te költheted el a pontokat, az az auto szintlépés kikapcsolása. Ez arra jó, hogy nem lövöldözik el a csapattagok maguktól a képességeiket (pl. szingularitás), hanem te választod ki.
A Vermáros rész nem pontosan ugrik be, ez ott van ahol te a hídon mész át ők meg lent pofáznak a cellákban? Mert ha az, akkor oda be lehet menni simán, az egyik szalariánnal pedig tudsz is beszélni rendesen(értsd: van még ész a buksijában).
-
jahrn
senior tag
Pedig a Vanguard nagyon eros kaszt. Youtube-n talalhatsz Insane solo videokat a vanguardrol
. Az AR meg felesleges neki , a pisztoly kb mindenre eleg. Gyurj medium armor-ra, Master Marksman-ra, lift/throw/barrier mehet maxra, tobbi meg izles kerdese.Btw csak akkor kapod meg bonusz skillkent az AR-t ha 150et oltel vele.
-
Doom
aktív tag
Használni tudja, csak nincs értelme, mert a szórás marha nagy marad, mivel nincs képzettsége benne. Letenni még nem próbáltam, de talán úgy tudod, hogy mikor a fegyver kiválasztó képernyőn vagy, a listában legalul asszem van egy "empty" sor, ha azt kiválasztod, úgy talán működik. De mivel nincs súlylimit, amit vihet egy karakter, legfeljebb a maximális tárgylimit miatt lehet érdekes, de az meg 150, tehát nem nagyon számít szerintem.
Én eddig még csak soldier-rel vittem végig, az eleje nem volt annyira könnyű, de egy idő után, mikor jobb fegyvereket és páncélokat találtam, már röhögve lőttem szét mindent, még taktikázni se kellett.
Az embereidnek a space lenyomása után tudsz parancsokat osztogatni, próbáld azokat használni, hátha okosabban taktikáznak tőle. Engem mondjuk simán hátbalőttek, nem zavarta őket, hogy a tűzvonalban vagyok -
--Disztroj--
senior tag
-
--Disztroj--
senior tag
nem
Volt egyáltalán olyan játék ahol ezt meg lehetett csinálni?
Amúgy a régi kariddal mehetsz egy új játékot és tovább izmosíthatod...most ezt csinálom én is így a story is hitelesebb, mivel minden karakter überkemény az elejétől kezdve, viszont a nehézséget érdemes felrakni mert anélkül egy lövéssel lehet írtani szinte bármit/bárkit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged