Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Ezt nem vágtam fejből, de ennek a hátrányát veteran-on Soldier-rel nem éreztem
Lehet, hogy majd hardcore-on, pláne Adept-tal fontos lesz... De én le is cseréltem a kinetic-et combat exoskeletonra, hogy legyen több resistem.
Ja, és az inferno-s ammo upgrade szerintem még elég jó, bár nem számoltam ki, lehet, hogy a tungsten +40%-a többet ér... -
Doom
aktív tag
Használni tudja, csak nincs értelme, mert a szórás marha nagy marad, mivel nincs képzettsége benne. Letenni még nem próbáltam, de talán úgy tudod, hogy mikor a fegyver kiválasztó képernyőn vagy, a listában legalul asszem van egy "empty" sor, ha azt kiválasztod, úgy talán működik. De mivel nincs súlylimit, amit vihet egy karakter, legfeljebb a maximális tárgylimit miatt lehet érdekes, de az meg 150, tehát nem nagyon számít szerintem.
Én eddig még csak soldier-rel vittem végig, az eleje nem volt annyira könnyű, de egy idő után, mikor jobb fegyvereket és páncélokat találtam, már röhögve lőttem szét mindent, még taktikázni se kellett.
Az embereidnek a space lenyomása után tudsz parancsokat osztogatni, próbáld azokat használni, hátha okosabban taktikáznak tőle. Engem mondjuk simán hátbalőttek, nem zavarta őket, hogy a tűzvonalban vagyok
-
Doom
aktív tag
válasz
Sanya200
üzenetére
Jobbat úgyse tudok, mint hogy megpróbálom

Ha szaggat most maxon, akkor kell, ha nem szaggat, akkor nem
Nem ismerem a beállításaid, de minél több látványjavítót feltolsz (aniso szűrés, élsimítás stb.), annál több memória kell. Pusztán mert a 256-os kártyát lecseréled 512-esre, szebb nem lesz, legfeljebb gyorsabb, és a beállításoknál magasabbra veheted ezeket a szűrőket, és azt is bírni fogja.
60-as szintnek a Mass Effect 2-ben lesz értelme, mert azt mondják, ha importálod a karaktered az 1-ből, annál több bónuszt kapsz induláskor, minél magasabb szinten fejezted be.
Magyar rajongói oldalt nem tudok sajna, én a Bioware oldalán szoktam nézelődni meg a Gamespoton, de persze mindkettő angol. -
Doom
aktív tag
válasz
Sanya200
üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, nekem az a gondom, hogy hiába állítom be, hogy a játék nehézsége hardcore (2. legnehezebb), az 50. szintű karakteremmel, amivel végigvittem, elkezdek új játékot, és Veteran-on (3. legnehezebb) kezdek, nem hardcore-on. Ugyan rögtön az elején feljebbtolom a nehézséget hardcore-ra, de az a kérdés, hogy vajon ha így most végigviszem, akkor megkapom-e a hardcore plecsnit (achievement), vagy nem (mivelhogy állítottam a játék közben nehézséget). Utóbbi esetben mi a megoldás, hogy hardcore-on kezdje?
Mellesleg rémesek ezek a fordítások...

Ja, és Mako-val pont feleannyi XP-t kapsz mint "Ramboként". De ha lesebzed, és utána kiszállva ölöd meg, akkor az is kézzel való megölésnek számít.
-
Doom
aktív tag
Ha még jár erre valaki, lenne egy kérdésem.
Végigvittem a játékot 1 karakterrel, és ugyanővele ismét végigvinném hardcore-on. Viszont mikor elkezdem vele az új játékot, mindig veteran-on indul (azon fejeztem be vele az előzőt), hiába állítom a menüben előtte hardcore-ra a nehézséget. Elkezdtem a játékot így, és még az első csata előtt felnyomtam hardcore-ra a nehézséget.
Az lenne a kérdés, hogy így is megkapom a végén a hardcore végigvitelért a plecsnit? Csak mert azt íja, hogy vigyem végig hardcore-on, és ne változtassak nehézséget, de persze ezt az elején kénytelen vagyok. Nincs kedvem/időm emiatt egy "felesleges" végigjátszáshoz.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet, hogy majd hardcore-on, pláne Adept-tal fontos lesz... De én le is cseréltem a kinetic-et combat exoskeletonra, hogy legyen több resistem.