Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
válasz
Gergello #2561 üzenetére
mondjuk azt kitalálni nem nagyon kellett
meg ugye a háttérben is látszik egy teljes alakos is
-
alratar
addikt
válasz
Gergello #2557 üzenetére
Nincs megerősítve, hogy az az alak Liara. Könnyen lehet, hogy egy fajtársa. (főleg, ha abból indulunk ki, hogy a harmadok részben megöli magát, ha olyan döntést hozunk)
A másik, hogy nem hinném, hogy újra kijátszanák az élesszük fel Shepppaardöt kártyát. Legalább is én nem tenném, hiszen az Ocean's 13-ben is megmondták, egy poént csak egyszer sütünk le. -
tomi_mod
aktív tag
válasz
Gergello #1608 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha a fő vonalat kijártad Argosz, Novéria, Férosz és Vermár tehát mindegyiket és ezek után mész vissza a Fellegvárba akkor onnan már nincs vissza, szal a galaxisban már nem repkedhetsz.
Vannak olyan mellékküldetések amik csak egy idő után aktiválódnak max 1 vagy 2 fő missziót le kell tudnod utána érdemes körbenézni mindnehol végül a főküldivel befejezni.
Itt egy lista a mellékfeladatokról, hátha valamit még nem találtál meg:
[link] -
TazLeacher
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged