- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
Topikgazda
válasz
MmDorian #3859 üzenetére
Mit kezdjen a .kext-tel ?
bemásolni a helyére, jogokat beállítani, stb, nézz utána
vagy a neked való egyszerűbb megoldás
Kext Helper -
MmDorian
őstag
válasz
MmDorian #3853 üzenetére
Ez megoldódott. ezzel tessék próbálkozni, le kell szedni azt a 2 izét, fölrakni reboot, és jó. A rizsa nem érdekes, én nem csináltam meg. az más kérdés, hogy nem is értettem
Újabb : hang nincs pedig föltettem a drivert, guglizással nem akadtam kext-re(vagy valami hasonlóra...
)
Valaki ? -
varsam
őstag
válasz
MmDorian #3826 üzenetére
Igazad van, nem akartalak "leb@szni", bocsánat érte. Csak így lehet nem lesz annyira egyértelmű az osx kezelése, de majd belejössz
Jöhetnek továbbra is a kérdésekViszont nekem is lenne kérdésem: mégpedig, hogy hogyan tudok hálózatot csinálni az osx-em valamint a Vistás asztali gépem között. Routeren vannak mindketten. OSX-en Parallels-en futtatott WinXP-vel látom a másik gépemet, csatlakozni még nem sikerült mondjuk.. de jó lenne ha simán osx és win között is lenne hálózat.
-
varsam
őstag
válasz
MmDorian #3810 üzenetére
Azt a 32gigás vmit honnan szedted? FAT32-nél 2TB a korlát, szóval vmi más volt a problémád.
(#3812) tlac
az elmúlt napokban nekem is elég sok gondom akadt a boot résszel (kicsit lejjebb láthatsz egyet képekkel), újra kellett raknom párszor a rendszert
Sajnos a boot rész helyreállításhoz nem nagyon értek, hogy az egyes hibáknál miket kéne csinálni. -
tlac
Topikgazda
válasz
MmDorian #3810 üzenetére
mondtam már, hogy felesleges formázni, mert az osx-et úgyis a saját fájlrendszerére fogod felrakni
bebútolom, hogyan tovább ?
majd látni fogod, kattintgatni csak tudsz
cellpeti:
szinte biztos, hogy nem kellett volna újra raknod az egész gépet, csak a bootolás kellett volna helyretenni
-
czanga
őstag
válasz
MmDorian #3796 üzenetére
Üdv!
Igen, kompatibilis. Először is leformázod a vinyót fat32-re, aktívvá teszed a partíciót amire kívánod telepíteni. AHCI mód biosban bekapcs (tuti mivel nekem is giga lapom van, és csak így fut), máskülönben a telepítő nem fogja látni a vinyódat.
10.5.7-kell majd neked valószínüleg, vagy a legújabb 10.6-os, de az elöbbire szavazok, mert kiforrottabb, és ez neked nagy előny. 4890-es kártyádhoz a telepítőn megtalálod a kext-et. Alaplapi hangkártya menni fog, lan is, ICH10 is. Ehhez mind a telepítőn lévő driver-ekből szemezgess majd. Privátban kapsz linkeket hol nézz körbe (pl: van kompatibilitási lista)
Véleményem szerint egy vinyót külön áldozz az OSX-nek, ha először telepíted nem túl célszerű egyből több partícióra külön OS-eket rakni. Hozzáteszem saját véleményem szerint ez nemcsak annak célszerű aki elsőre telepít, hanem mindenkinek.Esetleg útközben elakadnál itt tudnak segíteni mindenképp. Akár én, vagy más.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest