- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
RaZroX #14071 üzenetére
Lion-ban gondolkodjunk. Ezzel szerintem menne.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
RaZroX #13916 üzenetére
van egy program. az a neve, hogy aida64 ill. everest (én utóbbit ismerem).
rendszer diagnosztizáló programok. konyhanyelven: kiírja, hogy mi van a gépedben.
report: van ilyen gomb, amit ha lenyomsz és végig lépegetsz, akkor összegyűjti egy fileba, h mi van a gépedben. ezt a filet kell ide eljuttatni hozzánk. -
ko9
addikt
válasz
RaZroX #11216 üzenetére
Írjad, diktálok
Nem írom hol találod, de sorrendbe mondom, csak meglesz:
Chameleon RC4
EthernetBuiltIn
ForceHPET (nézd meg BIOSban van e HPET engedélyezve!)
Legacy 10.3.0
RemoveAppleHDA
VoodooPS2
VoodooPS2prefpane
Remove IOATAFamily
IOPCIFamily
TotallyFixStillWaiting
AppleSMBIOS
ElliottForceLegacyRTC
FakeSMC
HPETDevice
IOAHCIBlockStorageInjector
Remove IntelCPUPM
PlatformUUID
Marvin's AMD UtilityGraphics részt nem nyitottad le, ATI részről küldenél még egy képet?
-
ko9
addikt
válasz
RaZroX #11216 üzenetére
Most melyikkel próbálkozol?
Amúgy tuti a Customize részben szúrsz el valamit. Nem jelölsz be valamit/bejelölöd, de nem kell.
Nem tudom hol az iAntares lemezem. Ha megtennéd, hogy lefényképezed a Customize részt nekem (teljesen kinyitva mindennel), akkor letudnám írni mi kell néked.Vanilla kernel az eredeti, módosítatlan, csak Intelhez. AMD azzal biztos nem fog menni.
-
-
xedos
addikt
Ha ugyanezt a teljesítményt akarod -főleg grafikában, akkor a Macbook kiesett...
Árban egy régi MAcbook Pro-ra érdemes gyűjtened, az 160K körül van, és gef go 8600-as VGA-val van szerelve. Az unibody prok-ban lehet már 9600-as is, de azok inkább 250K felett vannak...
Amúgy MAC-esek nem szoktak Pc-re cserélni -esetleg boltosok. -
ko9
addikt
Pontosan ugyanilyen okok miatt raktam fel a Macet. Final Cut Pro-nak párja nincs az egész világon
Csak most van pár rövid lejáratú projektem, és Adobe Premiere + After Affects-et használok, mert tanulni kell a FC-t.
Mindenesetre ne a Liont rakd fel, hanem a Snow Leot először, sokkal jobban jársz vele. Ráadásul mint fentebb irtam, Lion telepitéshez kell egy működő Mac. -
mate0314
aktív tag
köszi a linket.
Az a bajom, hogy 2 féle sata vezérlője van a gépnek (2féle csati is) ICH9R-es éegy marvell, most a marvellen egy sata hdd, de still waiting root device, lehet hogy az a baj hogy IDE DVD meghajtóm van? nem szívesen vennék feleselegesen satásat...
iATKOS S3 v2-vel
-
bmwk1200s
őstag
Köszönöm.
Egyáltalán nem vagyok windows párti és dolgoztam apple-el és apple boltban is...
De elismerem azért a windowst is, mert azért valljuk be sok mindent lehet neki köszönni... ugyanakkor rengeteg sok hülyeségét már nem tudom elviselni, ezért is szeretnék váltani Macre... mert még sajátra nem tellett.. -
Pret_1G
csendes tag
Én feltettem külső vinyóra, de pl a szerveren nem tudtam elindítani. Sok dolog változott benne, főként külsőségek, de pl a hálózatkezelésen sokat javítottak. Nálam érezhető hálózati mappa elérés sokkal gyorsabb lett. Szerintem szép lesz, de szerintem ez a pc-re átírás sosem fog megtörténni maximum csak a machez támogatott hardvereken fog futni, mint ahogy eddig is.
-
rii
nagyúr
http://johannes.emerich.de/counting-sheep/
így néznek ki ... jobb felső sarok
ugye widgetből akárhányat indíthatsz, és mivel utorrent nálam nehezen áll le, így 3is fut ebből, ha elindíom őket, akkor 2 preces eltérst adok be nekik -
varsam
őstag
De van, az előbb írtam le. Értelmét nem nagyon látom mondjuk, miért nem dual bootos rendszered van, és ha játszani akarsz, akkor csak indítasz egy rendes wint. Talán VMWare a legjobb kliens ilyen szempontból, legalábbis a windowsra szánt kliensről jókat olvastam, valamint Parallelst még érdemes megpróbálni.
Olyan sebességre viszont közel se számíts, mintha natív windowson játszanál, illetve ez sokkal erőforrás igényesebb. -
varsam
őstag
-
P3TR!CK
senior tag
Multibeast-ből felrakod a VooDooPS2 kextet. Előtte természetesen eltávolítod amit feltettél (AppleACPIPS2Nub.kext, Voodoops2.kext). Nekem is PS2-es billem van, és nagyon szépen megy.
Nekem is van egy kérdés: Ilyen alaplapom van, itt azt írják, hogy ALC888s/885 codec-es a hangkártya rajta, de semmilyen AppleHDA kext-el nem bírom életre kelteni. Emlékszem, hogy 10.6.3-on, felismerte az egyik AppleHDA, de 10.6.6-on akárhányat próbáltam, nem akarja a jót. VoodooHDA-val megy, de halk, és csak 2 hangszóró szól. Valakinek ötlet ?
Szerk.: És megoldottam az ATI 5770-et, gyönyörűen megy QE/CI-vel, nagyon szép, gyors, és folyamatos lett az OSX.
-
RepeatSector
senior tag
6millió cucc van ehhez a videókártyához ha megtennéd, hogy használod a google-t akkor találnál hozzá!
Most az egyszer:
Ez a patch a felbontáshoz QE/CI nélkül
http://www.kexts.com/view/448-x4500_patch.htmlEz meg a kext sajnos tesztelni nem tudom mivel nem rendelkezem ilyen hardverrel!
http://www.kexts.com/view/258-gmax4500.htmlÉs mindenkinek mondom aki videókártyát szeretne vásárolni hackli-hoz
http://www.chipland.hu/termekek/VGA-GeForce-9400GT-512MB-DDR2-MSI-3-ev-g/015304/nem drága, jó minőségű csendes és tökéletes a kompatibilitása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged