- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Köszönöm.
Egyáltalán nem vagyok windows párti és dolgoztam apple-el és apple boltban is...
De elismerem azért a windowst is, mert azért valljuk be sok mindent lehet neki köszönni... ugyanakkor rengeteg sok hülyeségét már nem tudom elviselni, ezért is szeretnék váltani Macre... mert még sajátra nem tellett.. -
bmwk1200s
őstag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Adott ez a masina: acer aspire 5920g 834G32Mi
Fenn van az OS X 10.6.6, de nem látja sem a wifit, sem a lan-t...nem tudok vele netre menni... esetleg lenne valami ötlet, hogyan tudnám életre kelteni?
Ha csak úgy hogy teljesen újrarakom az sem gond, csak annyit kérnék még, hogy legyen szájbarágós a dolog...
Köszönöm előre is! -
bmwk1200s
őstag
Köszönöm a segítséget, végül is megoldottam a bios-ból.
Azonban telepítés utáni első újraindítás után kernel pánikkal leállt, majd mikor próbáltam a winyóról bootolni boot error-ral már egyik oprendszer sem jöt be. (xp, win 7)
Most nagy bajban vagyok, mert nem tudom elíndítani a gépemet. -
bmwk1200s
őstag
Kis segitséget kérnék, megint!
Próbáltam feltenni az iDeneb v1.4-et, el is jutok a grafikus felületig ahol már a nyelvet kellene kiválasztani, csakhogy a vezeték nélküli bill. és egér nem műkszik. Próbáltam sima usb egeret is, de még a lézer sem világít. Abszolúte nem csinál semmit akármelyik usb-be is dugom be.
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
"Üdv mindenkinek!
Egy régebbi hozzászólásban kaptam bátorítást arra, hogy addig amíg gyűjtök egy imac-re, addig ismerkedjek meg az OS X-el. Letöltöttem az iDeneb 1.4-et és segítséget kérnék, hogy kell pontosan, lépésről lépésre telepíteni. Ha jól tudom nem könnyű és sok a buktató benne."A nagy mac topikból tettem át a kérdésem egy fórumtárs javaslatára.
Rendszerem:
AMD Athlon 64 3200+
Asus A8V Deluxe
2Gb DDR 400Mhz
Sapphire Radeon HD 3650 AGP 512 Mb GDDR 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest