- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
Wiz Khalifa #25298 üzenetére
Nem jó a kext. Töröld le a rosszat amit most tettél fel és telepítsd a Multibeast-el. Benne van ami neked kell.
Mondjuk nem ismerem a Niresh distrókat, de retail install esetében így a legkönnyebb. -
petata
őstag
válasz
Wiz Khalifa #25295 üzenetére
Más: Egyszerűen nem találok kextet Atheros AR9002U-2NG chipsethez.. kizárólag egy új adapter segítene?
-
petata
őstag
válasz
Wiz Khalifa #25293 üzenetére
Beállítottad megfelelően a BIOSt?
-
xedos
addikt
válasz
Wiz Khalifa #25215 üzenetére
Egyenként rákeresel... más megoldás nincs.
Amúgy egyszerűbb olyat keresni amelyik támogatott... -
xedos
addikt
válasz
Wiz Khalifa #25213 üzenetére
Szerintem csak kext-el... vagy device id módosítással (keress rá: Atheros AR5B95 +OSX86)
Ezeket alapból Airportként kezeli: [link]
Nekem Atheros 9280-as van. -
tatomi92
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #25199 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok segíteni.. :/
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #25197 üzenetére
Tehát akkor telepíteni már sikerült? Jól értem? Olyankor elvileg már nem kell az amdfx -v, nekem olyankor csak annyi kell, h. -x -f és beadja account készítős ablakot. Megcsinálom az account-ot, belép az asztalra, csinál egy-két dolgot, aztán lehet újraindítani minden egyéb bootflag nélkül.
UI: a niresh-es verzióhoz nem kell bootlemez, van bootloader-e, legalábbis nekem.
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #25195 üzenetére
Ha jól látom ez a niresh-féle mavericks. Nekem az alapértelmezett bootloader-rel (amit alapból kiválaszt a testreszabásnál) minden további nélkül bebootol. Lehet, hogy bios-ban be kell állítanod, a boot-olási sorrendet, hogy arról a lemezről boot-oljon, ahova feltetted.
A telepítéshez nekem elég szokott lenni az amd -v (AMD Phenom X4 940-nél), nálad viszont az amdfx kell, az amdfx -v után próbáld ki ezeket is: -x -f npci=0x2000... + a BIOS-ban átraktad IDE-ről AHCI-ra?
UI: az a VGA régen működött Mavericks alatt?
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #25190 üzenetére
Win alatt jó, csak OS X alatt csinálja ezt.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #25187 üzenetére
Köszi!
USB-s egerem van és minden egyes bekapcsolásnál újra kell csatlakoztatnom az egeret. Ez miért lehet?
Van 2, csak az egyikkel csinálja ezt (a napokban vettem), a másikkal működik egyből. -
xedos
addikt
válasz
Wiz Khalifa #25179 üzenetére
Most rákerestem a BCM94311 natívan támogatott, felismeri, mint Airport...
Nem kell hozzá kext. Menj be a hálózatokhoz, majd új és akkor megjelenik. Feltéve, ha be van kapcsolva!
Notin van fizikai kapcsoló hozzá? Mert lehet hogy szoftveresen kikapcsoltad, akkor win alatt be kell kapcsolni! -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #25178 üzenetére
Ilyen nem létezik hogy nem találok működő kext-et az TouchPad-hoz és a TrackPoint-hoz. Bár a TrackPoint le van tojva ha a TouchPad menne. No meg a WiFi-s dolog is kész.
Hogy ahoz sem találok semmit.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #25175 üzenetére
Szerintem a Clovert hagyd, elég lesz oda a Chameleon is.
Itt van mindig friss: [Insanely]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #25175 üzenetére
Na haladás!
A VGA most már megy tökéletesen!
Már csak a TouchPad, Wifi gond kéne no meg a bootloader.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #25173 üzenetére
Ha ennyire ragaszkodsz a Terminalhoz, akkor elvileg ez jó hozzá.
sudo rm -rf /System/Library/Extensions/XY.kext
mv /users/(USERNAME)/Desktop/XY.kext /System/Library/Extensions
chmod -R 755 /System/Library/XY.kext
chown -R root:wheel /System/Library/Extensions/XY.kext
diskutil repairpermissions /
kextcache -system-prelinked-kernel
kextcache -system-caches
touch /System/Library/Extensions/
rebootVagy van még a KextUtility is.
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #25158 üzenetére
Utánakerestem kicsit, valaki feltette rá a Lion-t.
Ezek működtek neki:
- hangerőgombok
- USB-k
- videókártya
- a touchpad (ApplePS2Mouse kext-tel)ami nem:
- a WIFI
itt a link: [link], alul pedig regizés után le tudod tölteni a kext-eket.
-
xedos
addikt
válasz
Wiz Khalifa #25044 üzenetére
Igen, igen és igen :-)
Appstoreból letöltöd, majd kirakod pendrivra - 1000cikkat találsz, hogy hogyan.
Pendriveról bootolsz, disk utility, formázás, majd mehet az új rendszer. -
xedos
addikt
válasz
Wiz Khalifa #25042 üzenetére
Vadi új Mac mini, vagy régebbi?
Mert ha új, akkor az már 10.10-el jön... lefele nem igazán upgradelhető, mert nincsenek benne a driverek... Mondjuk a mostani update az szinte nulla újdonság volt... -
tlac
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #25034 üzenetére
yosemite-tel próbálkoznék, még is csak az a legújabb
biosban ahci a vinyókra, kb ennyi elég
biost nem jellemző, hogy nagyon állítgatni kellene, ezért nem is szokás kiírni -
tlac
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #25032 üzenetére
valószínűleg fel lehet telepíteni, hanggal meg nettel lehetnek gondok
egyébként meg
Hardware Compatibility10.8-tól lehet nézegetni, érdemes minden egyes verziót megnézni, ezek a hardverek amik próbálva lettek
ha valamelyik verzióban működik, akkor valószínűleg a többiben (újabban) is -
tlac
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #25029 üzenetére
kérdésed belinkelhetted volna, hogy ne kelljen keresgélnem
valamilyen Chamelon származékot szoktam használni, bár Yosemitét még csak VM-re raktam
[link] -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #25018 üzenetére
Bocsi! A VGA-n kívül ezzel egyezik meg 1-1-be. A VGA az meg a 2011-es Macbook Air-ben lévővel egyezik meg!
És Samsung NP300 E5Z a típusa. A P-t kifelejtettem.
-
Revoltek
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #24911 üzenetére
Köszi szépen, ha hazaérek kipróbálom. Sajnos mennie kellett a Mavericknek, mert a mobility radeon HD 5470 kifogott rajta :S
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #24898 üzenetére
Vagy ha pendrive-ra akarod tenni, akkor ezzel a progival is megoldható.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #24898 üzenetére
A clover csak egy boot CD, nem kell hozzá Mac rendszer csak egy nero vagy akármi amivel az iso-t kiírod.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #24895 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #24879 üzenetére
Erre valaki?
Tud segíteni?
VGA mi lenne jobb? ATI/AMD vagy Nvidia? Ha Nvidia akkor GTX460 vagy GTX260-280 az jó lenne? Ha ATI/AMD akkor milyen lenne jó? 5850? 5870?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #24863 üzenetére
Nah sikerült addig jutni gyorsba hogy a fiók kész meg ilyenek. Így most már a rendszerbe fagy ki. Mi a teendő ilyenkor?
-
Tikakukac
titán
válasz
Wiz Khalifa #23741 üzenetére
Nos, ott sokkal nagyobb gondok lesznek, mint a kextelés, volt ilyen notim is. Rakj rá egy win7-et, feszeld alul rmclockal és ennyi.
-
Máté94
addikt
válasz
Wiz Khalifa #23728 üzenetére
Akkor B75N.
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23711 üzenetére
Nem hinném, hogy erre a lapra felmegy.
-
Máté94
addikt
válasz
Attól a laptól én szabadulnék, inkább egy GA-H61M-HD2.
+Videokártya nem árt. -
StefanBraun
aktív tag
válasz
Saját vélemény illetve tapasztalat : kevés lesz a 4 GB memória. 2 GB meg főleg.
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23422 üzenetére
A nireshez nem kell cloveres boot. Az simán felismeri a vinyót, és telepitheted is. A clover majd csak azután kell, ha feltetted a rendszert.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23375 üzenetére
Ki kell kapcsolni minden UEFIhez tartozó cuccot. Secure Boot, CSM, stb.
Ha van olyan lehetőség, hogy milyen módszerrel bootoljon, akkor válaszd a Legacy First módot. -
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23378 üzenetére
Én külön tettem. Azért ha nem vagy lusta, és beírod a google-ba amit írtam, akkor ott minden le van írva.
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23376 üzenetére
Csinálj egy egy clover boot pendriveot, ės arról indítsd, ahogy Géza javasolta. Youtubeon van erről jópár videó. De holnap dobok linket is, a tonymacx86-on van komplett leírás róla. Azzal ki tudod vãlasztani, hogy miről menjen a boot.
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23371 üzenetére
Niresht csinaltal ugye? Annak siman kene mennie. Azt ugye beállitottad,hogy usbről bootoljon?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23371 üzenetére
UEFIvel 2 dolgot tudsz csinálni. Kikapcsolni, vagy Clover használni. Elsőt javaslom.
weinmaker
Szerintem a TransMac is felül tud irni egy fáljt...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23346 üzenetére
Na ez kész. Megcsinálta meg minden de ugyan úgy azt írja ki rá a BOOT-olásnál hogy nincs rajta semmi amit be tudna BOOT-olni. Lefotózzam pontosan mit ír? Meg Az UEFI beállításaimat is hogy lehetséges hogy csak ott kell állítani valami?
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23344 üzenetére
Én is win 8.1 alatt csináltam vele.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23342 üzenetére
Az nekem is kijön, mégis megcsinálja a pent
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23340 üzenetére
Rendszergazdaként futtattad? Nincs megnyitva Intézőben / Total Commanderben a pendrive? Viruskergetőd nem végez a háttérben keresést rajta?
Próbáld meg közvetlen rendszerinditás után, hátha.Na igy jó volt válaszolni
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23323 üzenetére
Berakod a pent amire szeretnéd, maj elindítod a trans mac-et. Rákattintasz a penre a trans macben, és ott van ha jobb egérgombbal kattintasz, hogy restore with disk image.
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #23314 üzenetére
A pendrive-ot előtte a lemezkezelőben formáztad le?
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23316 üzenetére
De annak két változatát tudod leszedni. Neked az usb változat kell, amit aztán szépen transmac-el fel tudsz tenni a pendrivera. Ezt azért elég szépen kitárgyaltuk, pont ezzel szívtam én is folyamatosan az elején, hogy hogyan hozzak létre telepítőt.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23314 üzenetére
Ugy az USB-s változatot szedted le?
-
iGameplays
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #23300 üzenetére
AMD-n nem fog futni egyik OSX sem.
Szerk.: Maximum valami iAtkos féle megberhelt verzió.
-
iGameplays
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #23298 üzenetére
Ez a legegyszerűbb módja, úgyanis a bootoláshoz szükséges egy Chameleon nevezetű bootloader, melynek segítségével befolyásolni tudod a bootolás menetét ha esetleg vmi hiba adódna (ami elég gyakori hackintosh telepítésekor). Szóval ezt a Chameleon Bootloadert és még számos egyéb dolgot összeszed neked a Unibeast és készít egy bootolható pendriveot belőlük. Neked csak annyi a dolgot, hogy leformázod a pendriveot, és betallózod a Mavericks dmg-t a Unibeast-be.
Szerk.: Windows alatt viszont mindezt manuálisan kell összeállítanod, ami elég húzós feladat.
-
iGameplays
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #23290 üzenetére
Beszerzel egy VMware Workstation programot, amin elindítasz egy OSX virtuális gépet, és azon elkészíted Unibeast-el.
-
tlac
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #23287 üzenetére
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23251 üzenetére
Nem kell megformázni macre, hanem valamelyik menüpontban van ez az image recovery, vagy restore. Nem emlékszem már rá pontosan. Nézd végig, tutira benne lesz.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Wiz Khalifa #23248 üzenetére
-
weinmaker
őstag
válasz
Wiz Khalifa #23244 üzenetére
Tegyétek rá trans mac-el. Az simán megcsinálja és működik is. Én is azzal csináltam.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Wiz Khalifa #23244 üzenetére
Szia! Ez a Gondom nekem is ,csak én virtuálisan először kiszeretném próbálni az os x-et ,csak nem tudom sehogyan sem telepíteni
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23230 üzenetére
Nires distró tartalmaz AMD-FX kernelt, azért kell a telepítés elött az 'amdfx' bootflag! Ha felment a rendszer és van megfelelő videokártya kext, de valamiért nem jó akkor lehet kernel cserével próbálkozni, de mondom első körben nem kell!
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23227 üzenetére
Lan vezérlőd: 8111E ezt próbáld meg hozzá
5850 -re itt van ez, de ezt ki kell próbálni. -
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23223 üzenetére
Chameleont ajánlanám. Ahova be tudod írni: amikor bebootol a pendriveról akkor látsz egy fekete képernyőt és ott tudod kiválasztani, hogy Niresh telepítés. Na ott kell beírni.
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23221 üzenetére
A Niresh tartalmazza már a Bootloadert. A telepítésnél választhatsz, hogy melyiket szeretnék, de az alapértelmezett a Chameleon.
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23207 üzenetére
Az osx86.net -et ajánlom nagyon sok minden fent van. Feltelepíted a rendszert és ha Niresh félét raktad fel akkor az alkalmazások között van egy "kext wizard" nevű program.
Ha megnyitod ott van egy Installation fül és oda be kell tallózni a letöltött kext fájlt majd install gomb.
Utána a Maintanance fülön a System/Libray/Extensions -t ki kell választani akkor kapsz 3 piipát és az Execute gomra kell nyomni.
Utána mehet a restart és már be is tölti ha a kext is jó. -
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23168 üzenetére
Niresh oldalán ez van: "THE CONTENT IS LOCKED! Hi Please Like, Share or +1 to Unlock The Download, click on one of the buttons."
Tehát ha valamilyen módon Likeolod, vagy megosztod (Facebook, Twitter, Google+) akkor le tudod tölteni. -
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23166 üzenetére
Mondjuk ez így érdekes. Fast boot be van kapcsolva a biosban? Ha igen akkor azt vedd ki. Miért nem 10.9 -et próbálsz?
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23162 üzenetére
Akkor javaslom neked amit írtam hsz. #23129. Boot: 2. lépésnél ezt kell látnod, majd ide beírod: amdfx -v -x ! Ha ez megvan enter, ezzel elvileg mennie kell ha nem akkor mutass megint egy képet, hogy mit ír ki.
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23158 üzenetére
Syd az adatlapodon szereplő Fx-8320 -ra akaord feltelepíteni?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23156 üzenetére
Összefoglaló utolsó sor
-
Xero
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #23053 üzenetére
Marhaság.
-
Lazika
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23084 üzenetére
Win alatt megy, igen.
-
Lazika
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23082 üzenetére
Sajnos én se, pedig már mindent próbáltam chameleon alatt.
-
Lazika
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23064 üzenetére
Nekem ugyanolyan procim van, mint a 13,2-es imac-be mégse megy a turbóm.... :S
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23066 üzenetére
Gyenge tippem az, hogy lezajlik még egy generációváltás mire ez aktuális lesz. Mindenki nagyon sokat remél ettől a rendszertől, és közben lehet, hogy semmi nem lesz belőle - de persze ne így legyen, én nagyon örülnék neki, innen még egy lépés a koherens memóriakezelés, az meg már nagyon szép álom
-
Máté94
addikt
válasz
Ilyen infód honnan van?
-
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #23055 üzenetére
Hát én réginek tituláltam, de most, hogy kérdezted rákerestem és lehet még kapni. Nem is a legolcsóbb.
(Chieftec CTG-550-80P)
Ezek szerint akkor nem érdemes pont most váltani? Illetve a kérdés még adott, hogy lehet-e olyan stabil mint egy igazi Mac? -
Lanash
senior tag
válasz
Hát, ha már úgy is a fórumba azt javasolták elsőre, hogy cseréljem le akkor már elgondolkoztam.
Spec:
- FRACTAL DESIGN Node 304 fehér
- GIGABYTE GA-H87N-WIFI
- INTEL Core i5-4570 3.20GHz 1150 BOX
- FSP Raider 550
- és valamikor egy GTX 660 videókártya.Amúgy az AMD-s Mac nem csak pletyka?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23044 üzenetére
iPONban 15.198Ft az alaplap és 31.585Ft a proci. Használtan nem tudom játszik-e, de pl Gigabyte alaplapokból nincs nagy választék, és 1150es procikból se...
Nem számokat kell kérdezgetni, hanem el kell kezdeni telepiteni, és akkor derül ki mi megy, és mi nem
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23039 üzenetére
A legolcsóbb egy Core i3-4330 + GA-H81M-HD3 kombó lenne. Ha esetleg akarsz bele dedikált VGA-t, akkor a i3-4330 helyett egy G3220 + GT610.
Ez a legolcsóbb variáció, de pl ha emelsz rajta egy kicsit, akkor egy GT640-el valamelyest még játékra is alkalmas lesz a rendszer (a héten vettem egyet HA-ról 15-ért).weinmaker
Ha van kéznél egy Linuxod, akkor lehet tudok nemsoká adni egy megoldást. Eddig biztatók az eredmények -
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23037 üzenetére
Ilyennel csak rossz emlékeim vannak, senkinek nem ajánlom
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23032 üzenetére
Perpill úgy gondolom, hogy az Audigy-al hamarabb lesz hangja, mint az ALC260-al
-
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23020 üzenetére
Átnéztem nagyjából az alkatrészeket, azt mondom nem lesz gond. VGA-val kicsit majd próbálkozni kell, de láttam többet, ahol ment, egyedül a hangban nem vagyok biztos - de majd kiderül
Telepítési módszerről később nyilatkozom. -
LógaGéza
veterán
válasz
Wiz Khalifa #23016 üzenetére
A szakik nem itt kezdődnek
AMD, akárki akármit mondd, sose lesz tökéletes... Több idegességet fogsz megélni vele, mint amennyit megér... Én nem szórakoznék vele - többek közt OS X miatt váltottam Intelre olyan 2-3 hónapja, pont ugyanilyen procim volt mint neked, de nem kezdtem hozzá...
DC7700-asról jöhet infó.
moszat_
Ismétli vagy ott áll? Első variáció után, vagy a második után jött ez? -
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #22990 üzenetére
Én bejelentkezés nélkül le tudtam tölteni.
Amikor felrakod, akkor lesz egy beállítási lehetőséged, hogy mit és milyen kexteket akarsz felrakni a az OSX-hez. Multibeast elindul a telepített rendszeren de én nem használtam csak kipróbáltam. -
Lanash
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #22986 üzenetére
Szia!
Én a Niresh's féle distróval próbálkoztam, felment de a videókártyám nem támogatott így nem volt jó a felbontás.
Niresh's 10.9
Találsz hozzá leírást, fórumot és usb-re is mehet a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged