- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz
Wiz Khalifa #25295 üzenetére
Más: Egyszerűen nem találok kextet Atheros AR9002U-2NG chipsethez.. kizárólag egy új adapter segítene?
-
petata
őstag
válasz
Wiz Khalifa #25293 üzenetére
Beállítottad megfelelően a BIOSt?
-
petata
őstag
válasz
petata #25291 üzenetére
Probléma megoldva, rengeteg kísérletezés után a PCIRootUID=1 vált be, amit egyelőre minden indításnál be kell írni. 120-as SSD van két partícióra osztva, de úgy tűnik a Chameleon teszi a dolgát.
Fontos! Aki esetleg azzal téved ide, hogy a Win7 partíció nem képes bootolni az OSX telepítése után: a 'Rendszernek fenntartott terület' nevezetű kis partícióról kell betölteni, és minden további nélkül menni fog.
Annyi gondom még van, hogy a TP-Link WN822N v2-es wifi adapterem sehogy se tudom működésre bírni.. megkerestem a kextet az alapjáulu szolgáló Atheros chiphez, de semmi. Valaki tudna segíteni esetleg?
-
petata
őstag
válasz
tozso76 #25288 üzenetére
A 8GB-os pendrive helyett (korabban megkinoztam rendesen, lehet az a baja, volt boven formazva es booteszkozkent hasznalva) szervaltam egy masikat (16-os), arrol bebootolt es most megy fel a rendszer, szal a pendrive volt a ludas. Remelem menni fog, ha nem, jovok vissza.
-
petata
őstag
Sziasztok!
A Niresh-féle Maverickset szedtem le hacklihoz, de win32diskimager-rel kiírva egyáltalán nem képes bebootolni a pendriveról a telepítő (isoval és dmgvel is próbáltam). Hogyan tudnék felrakni egy nyamvadt OSX-et (csinálni egy bootolható pendrive-ot, ami MŰKÖDIK is)? Giga Z68-as lap, Ivy Xeon és 8 giga ram van a gépben..
Az iBoot-os verziónál pedig az összes bootolható usb-s program azt írja invalid a dmg fájl. .iso-ra átalakítva szintén.
Előre is köszi, ha tudtok adni vmi használható infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest