- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
sztem tonymac csinalja a 6670 es kartyakat es igy szerez penzt nem hiszem el hogy ilyet ajanl amugy es tenyleg ... nvidiak alt amugy egy yessel beerik de amugy most bnom gepen minden jol megy mar amit hasznal mondjuk cod 4et kiprobaltam fullon ps capture one vlc stb egyedul a forklift volt furcsa neha belassult dvdplayer nem ment de ott a vlc geekbenchet meg nem hasznal de nem megy... masnak volt ami rossz volt vele v megoldotta a gondott? sokat probalkoztam de nem adta meg magat a kedves kartya
-
ayo
veterán
hat az jo lenne
de olvastam vhol hogy ha kijon az uj akkor 6670 tamogatva lesz ezt igy igertek
amugy nem tudja vki ez csak lionnal problemam de kb minden kartyaval 5770 6770 es nvidiaknal 9600 9800 fuggetlen hogy silent v ventis hogy az animacioknal pl leginkabb preview scroll vagy launchpadnal ilyen proccesz hangja van a kartyanak sztem mert vinyobol nem hallottam semmit. irtak errol egy ketszer de semmi konkret dolgot nem talaltam SL nel nem volt ilyen persze ott nem is voltak ilyen dolgok hogy launchpad de az pl idegesitoen zizeg vagy hogy irjam
-
ayo
veterán
igen en is azt varom mar mert jofajta kartya jo arban. amugy mindenkinek ajanlom aki mostansag rak ossze hogy valahogy legyen egy patricion egy xmove os lion mert ezerszer konnyebb abbol kiindulni mint SL tol en tobb napokat szivtam uj gepekkel mert nem tetszett neki vmi
-
ayo
veterán
nekem lionnal hd 6670 egybol ment minden app szepen futott rajta kiveve dvdplayer - ugye vlc a kiraly es a geekbench ami a menozest tiltja le de note ba vettek mar amugy uj chrimeraba hogy tamogatott legyen es ez is oke lesz szoval nekem ezenfelul semmi crash semmi kp es 20 e pl most a kartya, ennel olcsobb otletet nemtudok max 5xxx hasznalhatan...
szerk: graph en = no de igazabol yes szel is meant cask akkor alma elott kiirta hogy unsupported ezenfelul semmi kulonboseg nem volt
-
sp@rtan
senior tag
Ilyen HIS-em van, de lehet eladó sorba kerül majd, mert nemsokára ITX házba költözik a cucc, oda meg kéne valami jobb hűtésű. De akkor majd figyelek, hogy milyet veszek.
Mod: Csak nálam halott a tonymacx86?
Mod #2: Hát szerintem működik minden, nagy ritkán csinál olyat, hogy bekapcsolásnál el van csúszva a kép meg villog, de egy restart megjavíta. GE=No-val nem próbáltam, lehet úgy is menne.
-
-
blade1526
csendes tag
Hát az a jó, hogy az már megy. DSDT-t leszedtem. Azzal küldtem rá a Multibeast-et, de igy is újrainduláskor ugyanazt produkálja. Iboottal elindul a rendszer. Igazából mi van ebben a DSDT-ben, mert semmi pluszt nem kaptam tőle. Azt hittem, hogy az alaplapi hálókártya, hangkártya ezzel már müködni fog. rosszul gondoltam. Pontosan mi ez a DSDT????
-
ayo
veterán
egerben nemtudom de trackpadon ott lehet ahol a ketujjas swipe van, ott meg lehet adni h ket ujjas es harom ujjas. ilyenkpr ketujjassal megy pl bongeszo es szinten a haro ujjas is megy pl ott is v fnder. viszont negy ujjas lesz a spacevaltas... alapvetoen ennyire jo a lion...
-
Máté94
addikt
Szólj, ha jutottál valamire.
Köszi! -
ko9
addikt
-
odessa32
tag
Közben urainditsam???
Na nekem ez az xmove-os telepités nem megy, ment mert ahogy iboottal elinditottam volna az installert egyböl ujraindul a gép. Chimera meg kinyirja a hangot. leszedtem valahonnan egy bootolhato liont, fel is ment szépen csak hang nincs de ebben is bent van alapbol a chimera. -
gamer187
tag
Dell Optiplex 210L
1gb ram
intel celeron d 2.6ghz
intel gma 900 128mb
szarnak szar gép tudom csak kíváncsi lennék h az osx azért nem indul mert szar a gép vagy azért mert vmit el csesztem vagy miért az indító dell képernyő miután betölt vissza jön és ezt csinálja egymás után, nem akarja el indítani az osx rendszert.
új gépem lesz azon futni fog tutti ha jól csinálok mindent, csak előtte ki akartam prószálni
-
Máté94
addikt
Holnap jön(vagyis hozom haza) a kicsike, addig is próbáljuk összeszedni, mi kell.
-iBoot pipa
-10.6.3-as Retail DVD pipa
-10.6.8 Combo Update pipa
-Multibeast 3.8.0 pipa
-DSDT pipa
-Update Helper pipa
-xMove pipa
-10.7 Lion pipaKell még valami? Viszont még abban kérnék segítséget, hogy particionálhatok-e 3 partíciót egy HDD-re? 2 Win és 1 Mac.
A telepítésnél elég majd Lion-on beüzelemelni a hang, net stb. kext-eket, vagy majd csináljam 10.6.8-at teljesen tökéletesre?
-
tDr1v3r
veterán
A lemezen lévő bootloaderrel be tudtam bootolni az egyik NTFS partíción lévő Windows-om... ezért úgy gondoltam, hogy a későbbiekben is menne a régi rendszer ha a telepített OS X Chameleon-t használna.
Vagy ez halott ötlet?Bocs a fogalmazásért, csak egyszerre 4 dolgot csinálok...
-
tDr1v3r
veterán
Csak azért akartam dualboot-ot, mert most nincs a közelemben más Win-es gép... aztán ha ez meg brick lesz, mehet a reinstall újra... régen sokszor eljátszottam már ezt.Amúgy, bootoltam lemezről, és a Chameleon behozta az ablakos partíciókat is, amiből bootoltam is. Ez nem jelenetheti azt, hogy az OS X telepítése után is megtehetem ugyanezt, ha ezt jelölöm be bootloadernek? Mert az igencsak jó lenne részemről.
-
odessa32
tag
Ibootnál igen, a másik két lemeznél nem kellett de azoknál meg más- más hibák jelentkeztek. Én ezeket itt annak idején nem közöltem s nehezen jöttem rá, hogy mi okozza a hibákat. De saját börömön tapasztalva irtam, hogy mindenki gondolja meg ezen lemezek használatát mivel be kell pötyögni az igaz de jobb ez. Bár a bootolásra kellene még valami megoldás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest