- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Köszi a válaszokat mindenkinek!!
-
Csabee.
nagyúr
Valahol olvastatam, hogy nem minden monitort szeret a Hackintosh.. Ez igaz? most egy 22" fhd monitorról váltanék 24 vagy 27"-ra. 3840 x 2160 felbontással lenne gondom?
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan VGA-t amihez nem kell külön táp és működik rajta a Mojave?
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Ma vásároltam meg az Asus BT400 Bluetooth adapterem. Bedugtam a gépbe, s egy reboot-ot követően automatikusan felismerte!
Mondhatni plug and play-en megy hacklivel
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Smiley #32840 üzenetére
Akkor reménykedem. Illetve látom kirakták a https://images.nvidia.com/mac/pkg/387/WebDriver-387.10.10.10.40.123.pkg csomagot. Hátha ez megoldja, este tesztelem.
-
Csabee.
nagyúr
Na, high sierrara feltettem az új frissítést. Rögtön ledobta az Nvidia drivert
Kíváncsi vagyok lesz-e rá frissítés.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Graphic #32832 üzenetére
Közi szépen!
viktor001: Neked is.
Milyen usb-s bluetooth adaptert használtok? Trackpadhaz gondoltam.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Graphic #32829 üzenetére
Hello!
Az RX 480-hoz nem kell külön driver? Simán fut vele a Mojave?
Nvidia 1050 GTX-et nem támogatja a Mojave
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
1050 TI GTX 4GB VGA-val használ valaki high sierra rendszert? Nekem a videókártyát nem ismeri fel megfelelően, fekete csíkokat nyom sokszor bejelentkezés ablaknál vagy youtube-nál -
Csabee.
nagyúr
válasz
Máté94 #21170 üzenetére
Köszi. Valamiért nem futott le az unibeast..
Most ott tartok hogy -x el elindul a rendszer. Működik már a hálózat is.. Viszont valószínűleg a VGA-val van a baj mert normál módba nem indul el. DVI -on van rákötve most a monitor. Az érdekes az hogy -x-el a full hd felbontáson szépen megy a dolog..HD4000-hez van valami bevállt kext? Vagy mit csináljak hogy normálisan elinduljon ?
-
Csabee.
nagyúr
Egy részletes tesztelt kipróbált telepítő készítést tudtok linkelmi ami megy hd4000-en?
Hdmi-n nincs kép dvi on szintén vga-n elindul -x-el. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Máté94 #21163 üzenetére
Nem biztos hogy bevan àllítva. Myhacktoolal krealtam a pendriveot. Azon mintha nem mac mini lenne. Van jel igen dvion! A telepito elindul majd a szurke almalogo betoltesekor szetcsikozodik a kep..
-x el elindil de akkor pendriveot nem ismeri fel s igy a chimerat sem tudom telepiteni..
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Profilomon látható a configom! Szépen működött az osx a 460 gtx-el, azonban azt eladtam! Hd4000 alaplapi vga-val nem akar bebootolni csak safe módba. Viszont így se net se küldő hdd-t nem kezel.. Mit javasoltok? Van dvi kábelem de azon sincs kèp.. Lehet rossz a kábel?? Létezik több féle dvi ?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20276 üzenetére
Ez nem oldotta meg a problémát.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20272 üzenetére
Köszi holnap kipróbálom!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20260 üzenetére
Most bepipaltam mindent ahogy a kepen es egyenlore jo! Annhang is meg bootok is. Azonban alapertelmezetten tovabbra is az osxet rakja a win particiot nem engedi beallitani a startup diskbe! Amugy a kesleltetesi 5 secet manualisan nem lehet atirni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20260 üzenetére
Köszi szépen! Épp ez alapján pipálgattam be pár dolgot,de az audom így szart be. F9re frissítettem igen.
Pár kérdésem felmerült. Most rendben működik a rendszer hang nélkül igaz.. de megy.
Ezeket miért lenne jó feltennem és mire jók?
User DSDT or DSDT free install
TRIM enabler
Fake SMC
Fake SMC plugin
Mac 12.2ezeket letudnád írni mi mire jó ?
Köszi az eddigi segítséged is!
Amikor fenn volt az audio, akkor ez a kép fogadott boot után:
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20258 üzenetére
A legfrisebb bios van epp tegnap updateltem. A masik nem tudom mi az
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20256 üzenetére
Köszi a tippet!
nincs semmi gond amúgy most a boot-al szépen megy mind2 rendszer. A hang nem megy. Amit találtam leírást hogy az alaplapomhoz tegyek fel kextet,na az nem működik, attól szarik be az egész!
Az alaplapom: GA-Z77-DS3H
Proci i5 3570
Vga 460Gtx -
Csabee.
nagyúr
Azt hogy lehet beálítanom hogy a bootloaderbe (most tomymac-es,) hogy alapértelmezett ne az OSX legyen hanem Win8
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20246 üzenetére
igen, az ihacktoolal készítettem a telepítő lemezt, valószínűleg ezért van benne: )
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Phantomhive #20232 üzenetére
Ezt hogy érted? Biztos hogy van mert a telepítő az retailos telepítő volt. A kexteket manuálisan rakom be, de az audio-s nem túl jó. Minden működik szépen audio nélkül. De örülnék azért ha hang is lenne.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ma kb 8x telepítetem az osx-et, míg rájöttem miért nem indul el a rendszer egy idő után.
Gigabyte GA Z77 DS3H alaplapom van. Minden tökéletesen megy, míg nem felrakom az audio kextet. Amint az felmegy, a bootnál hibákat dob ki.Mit tudok ilyenkor tenni?Ne használjam a kextet? Az a fura hogy eltelepítem, újraindítom elindul van hang megm inden, de amikor legközelebb indítanám akkor már nem indul be, vagy 10ből 1x indul e.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Mitől lehet az, hogy szépen feltelepül az OSX Mountain Lion, azonban a hálózati meghajtót nem látja. Mit kéne beálítanom hogy lássa a nas-omat? FTP-n elérem,de hát felszeretném csatolni a meghajtót.
Erre tudtok tippet adni mit csináljak?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Máté94 #19688 üzenetére
Ez a memória kompatibilis lesz Mac-el?? (gondolom igen, de megkérdezem azért..)
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Szeretnék érdeklődni hogy milyen alaplapot-gépet célszerű összeraknom ha OSX-et is kipróbálnám rajta?
i7-es processzort szeretnék mindenképpen 8gb memóriával, és egyenlőre alaplapi VGA-val. Mit kell figyelembe vennem alaplap vásárlása esetén? -
Csabee.
nagyúr
Most már a telepítőm sem indul el... mindig ez a kép fogad [link]
a cd nélkül meg már a win7-em sem indul be.. ugyanis boot errort ír, ha nem a lion lemezről bootolok.
-
Csabee.
nagyúr
Az miert van hogy elobb elindult a telepito, most ugyan azzal a modszerrel mar nem indul, es megfagy ugyan ugymmint elotte?
-
Csabee.
nagyúr
Hp envy-re vállalná valaki a telepítést?
-
Csabee.
nagyúr
Nem tudom a megfelelő kulcsszavat ami alapján kihozná a PH a rendes OSX topicot. Kérlek segítsetek belinkelni az említett topicot!
Előre köszönöm!szerk: Kommy köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Régebben beszélték tuti, én csak a virtuális megoldásban tudok segíteni.
-
Csabee.
nagyúr
Feltelepítettem az OFFICE-t , de minden egyes restartot követően elindul az excel word powerpoint.. miért? Hol tudom leállítani ezt hogy ne induljon el a gép bekapcsolással?
-
Csabee.
nagyúr
Amúgy van közületek valaki Budapestről aki tudna nekem segíteni DualBoot win telepítése?
-
Csabee.
nagyúr
ko9 szerinted az envy-m wifijére a közel jövőben sem lesz megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest