- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Jó reggelt mindenkinek
Lenne 1 kérdésem
Szal notimra felmegy a snow leo 10.6.3, de nem megy se bill, se touch, felraktam a multibeast-et (nem tony leírása alapján, tehát nem frissítettem 10.6.8-ra, mert azt 1x már megszívtam, avagy többé nem indult :S )..szal csak multibeastből a bios reset preventet meg a restart/shutdown fix kext-et + PS/2 kexteket...továbbra sem működik se touch, se bill..valami ötlet?
msi gx700-as a noti...
-
ravensky13
tag
iBoot Legacy megoldotta a problémát
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem jut el boot-tól az installerig
Remélem a többi már menni fog
Szerk: És le is fagyott :S
Szerk2: Nem fagyott lecsak kell neki 1 USB-s egér mert a notiba beépített touckpaddal és bill.-el továbbra sincs kibékülve
DE MEGY
-
ravensky13
tag
Helló mindenki! van 1 kis gáz
újabb segítségre lenne szükségem...
Szóval "beszereztem" egy 10.6.3-as retail snow leopardot, mivel nincs DL DVD-m ,ezért megkiséreltem a bootolható pendrive-ot. Ez sikerült is, mégpedig úgy, hogy az iAtkos installer elindul DVD-ről, és ott használtam a disk utility-t és a restore-módszerrel rápakolta a setup a dolgokat, amit a iBoot CD faxán fel is ismer...most jön a gázabbik része, nem indul a setup semmi szín alatt, állandóan restartért rinyál...próbáltam már PCIRoot=1-et is meg -x -et is meg minden kombinációt is de egy istenért nem akar belépni a setupba...valakinek valami 5let? köszi -
ravensky13
tag
Oké 10.6.3-at szedek, de az iBoot nem arra való hogy bebootolja a mac lemezt(vagy bootable USB-t)? vagy az USB-ről nem tud? mellesleg, látom van 1 legacy meg 1 sima iBoot...ehhez a régi C2D-s intelhez szerintetek mehet a sima? Vagy unsupported alatt az AMD-re gondolnak?
-
ravensky13
tag
Őőő nem állítottam semmit, de a notimon egy elég buta ami bios van, nem sok mindent lehet rajta állítani, a HDD vezérlő ACHI-n van, meg kikapcsoltam az intel SpeedStep-et, hogy ne problémázzon + boot sorrend...ennyi...szóval ha felpakoltam az iAtkosra a multibeast-et akkor szevasz van
okké
ezzel is okosabb lettem. Utána nézek hogy lehetne pendrive-ról indítani az install-t, jó lenne a retail. Kül hanyas verzó óta 64bites az OSX? 10.6-os Snow Leopard-ot találtam. Gondolom ez pont jó lesz!
-
ravensky13
tag
és az mekkora hogy a wifi-n töröm az agyam, holott se touchpad, se billentyűzet xD ezt magyarázza el valaki: Szóval felmegy az iAtkos S3, se touchpad, se billentyűzet, se rendes kép, csak 1024x768, szaggató animációk, szal nem hinném hogy megy az openGL...(gondolom ez a legkevesebb) hangot felismerte gondolom a voodoo audio-nak köszönhetően,emellett semmi wifi...3 USB aljzat van a notin, abból csak 1 db működött...oda dugtam vagy 1 egeret, vagy 1 usb logitech bill.-t.Olvasom a fórumot, erre kell a ps/2 driver a multibeast-ből...felpakolom, továbbra se se touch, se bill, de ,működni kezd a többi USB xD a hálókártya nem akar IP-t kapni a routeremtől, csak 169.x.x.x formátumú IP-t generál magának. Gondoltam majd a multibeast ezt megoldja hiszen láttam ott efféle drivert...újból megnyitom, felpakolom a Realtec 8xxx drivert, na azóta induláskor almás képernyőnél folyamat restartért rinyál....
Annó iDeneb 1.4-el majdnem tökéletesen működött a noti, csak bugos volt a restart, a shutdown és persze az elmaradhatatlan wifi nem működött...jó lenne ha valaki kicsit útba igazítana ha van kedveszeretnék retial-t felrakni...leszedtem iboot-ot próba képp, hogy mi lenne ha "beszereznék" egy retial DVD-t, és apple logónál csúnya dolgokat ír ki+fagy...másik dolog, nem szeretnék DL-DVD-t erre áldozni (6,53 GB)
más megoldás? Előre is köszi minden útbaigazító hsz-t
-
ravensky13
tag
Helló! Sikeresen települt nálam egy MSI GX700-as notira (intel t8100@2,1GHz, 3GB RAM, intel chipset, 8600m gt VGA ) az iAtkos S3!!! ezzel kapcs szeretném azt kérdezni, hogy intel4965-ös beépített wifi kátyát tudott e valaki működésre bírni osx alatt?köszi
-
ravensky13
tag
És ha esetleg inteles prociról van szó?akkor nagyobb a szabadság? viszonylag régebbi de tud SSE4.1-et is!(msi gx700-> intel T8100) és ha iAtkos akkor melyik verzsön? S3 a legújabb vagy mellényúltam? látok itt valami 7-est is de nem tudom rendesen kivenni hogy mi is van...
am köszi a gyors választ -
ravensky13
tag
Vagy esetleg valami official is működne(hardware-től függően) látom itt páran snow leopardot meg lion-t emlegetnek valami boot lemezzel...leírná valaki, hogy mostanában hogy is működik ez? köszi
-
ravensky13
tag
Helló! Lenne 1 kérdésem a nagyokhoz
Most találtam ezt a topikot, és szeretnék az itthoni gép(ek)re mac op. rendszert varázsolni, a kérdésem: melyik release-t ajánljátok? iDeneb, iAtkos, iPC? Eddig csak ezekről hallottam, iDenebet sikerült is notimra varázsolni annó, de most szeretnék valami frissebbet jobbat
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Renault, Dacia topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged