- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
ferensz #10179 üzenetére
A Lion-t először a Mac particióra kell rakni, mármint az app fájlt.
Elindítani, ugye megcsinálgatja magának a dolgokat, utána újraindítani.
Kanyarítani az Installer-nek részt, közben fel kell mount-olva lennie a telepítőnek, és Xmove-al megcsinálni a dolgokat. Ha nem találja, vagy valami, akkor a benne lévp InstalESD.dmg-t kell mountolni. -
kisjimy
aktív tag
válasz
ferensz #9459 üzenetére
Én is mikor feltettem elinditottam a softver update progit fel is ment minden.Az Ilife frissités is.A 10.6.8 combo felment,restart és egyből KP. Valamit rosszul csinálok?
Lehet én rontottam el esetleg,hogy felraktam az iatkos s3 v2 és utána csak használom,semmi mást nem csináltam vele.Lehet kellett volna még? Meg az Airport utility-sem mertem frissiteni hátha nem lesz netem.
-
Máté94
addikt
válasz
ferensz #9430 üzenetére
Nem tudom, Win-en gyorsabb a kezelés. Az egér ront nagyon sokat, pont a legfontosabb.
Elvileg van rá egy Declerate nevű program, de nincs kedvem fizetni érte.
De nagyon megérződik, hogy lassú a merevlemez. Nem tudom Samsung HD321KJ/HJ-m van, lehet kiderül, hogy az egész géphez nem jó a Mac. De ott van még a csak 2GB RAM, ami visszahúzza. -
samgar
őstag
válasz
ferensz #9423 üzenetére
"Felesleges 8-10000 forint? Ezt mire érted?"
Ennyi lenne egy külső optika meghajtó, amiről betudom bootolni az iAtkost."...és miért nem használod a 10.6.0, vagy a 10.6.3 retail-t ?"
ko9 írta korábban, hogy mivel atom procim van, az iAtkos az ami felismeri."Ha jól emlékszem az első install dvd-met is win alatt írtam ki."
Én is win7 alatt írtam ki magát a dvd-t. De azt írták korábban, hogy ha pendrivera akarom varázsolni, ahhoz mac gép kell."VmWare virtuális gépbe, vagy Virtualboxba feltelepíted az OSX-et, és onnantól kezdve fel tudod tenni pendrive-ra"
Nagyon megköszönném ha tudnál egy kicsit bővebben írni róla, akár privátban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest