Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát, nekem nem ez jött le abból, amiket írtál, de akkor lehet én értettem félre akkor pl. ezt: "A hobbi az, amire akár költesz is, de jól szórakozol, kikapcsolódsz. Ahogy írod, horgászat, motorcsónak, cross motor, stb. nem vársz megtérülést."
Hát, ha valaki beírja (sőt, többen is), hogy ez nekik hobbi, amit te elkezdesz cáfolni, akkor sajna előfordul, hogy össze kell vetni azt, hogy kinek mit jelent a hobbi, mint olyan. Szerinted nem hobbi, de ha nekik hobbi, akkor szerintem nyugodtan elfogadhatod annak, mert attól, hogy te nem fogadod el, az nekik még az marad. Nekem speciel nem hobbi volt, én azért csináltam, hogy legyen egy jó vga-m ingyen, utána meg csak jött a többi dolog szinte magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest