- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
A stratumos címet nem tudom honnan szedted, de köszönöm szépen én is. A notroll-on indítottam, de 17kibányászott LTC után a pénztárcában volt 10,1, a balance-om meg 5,1. 10% eltűnt valahova, holott a fee csak 5%, de az elmúlt napokban átmenetileg 1-re csökkentették. aha...
A másik, hogy reggel óta azt írta, hogy 12h-ra felfüggesztve a kifizetés, most azt írja, hogy nem sikerült, mert talán rossz a cím.
Tegnap ugyanide kényelmesen átjött. Szóval átjöttem én is a Give me-re. Remélem jól döntöttem. A maradék notroll-os 5ltc-met majd kiszedem, ahogy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Filmvilág
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap ugyanide kényelmesen átjött. Szóval átjöttem én is a Give me-re. Remélem jól döntöttem. A maradék notroll-os 5ltc-met majd kiszedem, ahogy tudom.