- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
A stratumos címet nem tudom honnan szedted, de köszönöm szépen én is. A notroll-on indítottam, de 17kibányászott LTC után a pénztárcában volt 10,1, a balance-om meg 5,1. 10% eltűnt valahova, holott a fee csak 5%, de az elmúlt napokban átmenetileg 1-re csökkentették. aha...
A másik, hogy reggel óta azt írta, hogy 12h-ra felfüggesztve a kifizetés, most azt írja, hogy nem sikerült, mert talán rossz a cím.
Tegnap ugyanide kényelmesen átjött. Szóval átjöttem én is a Give me-re. Remélem jól döntöttem. A maradék notroll-os 5ltc-met majd kiszedem, ahogy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap ugyanide kényelmesen átjött. Szóval átjöttem én is a Give me-re. Remélem jól döntöttem. A maradék notroll-os 5ltc-met majd kiszedem, ahogy tudom.