Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz ff-thomas #19951 üzenetére

    Biztos lesz gpu miner 28-ára, nyugi. A zcash mining előkészület elsőre nekem magas volt, főleg, hogy windows rendszerem van és arra virtual machine-al kell linux-ot varázsolni és a rohadékok azt írták, hogy 8GB ram kell ahhoz, hogy lefordíthassam a miner-t, persze a bányászathoz nem kell de a fordításhoz igen, vagyis hogy rátehessem a gépre. Szóval egyelőre még ramot kell vennem, mert csak 2 slot van az alaplapon és nekem csak 4 GB-s moduljaim vannak!

    Az amit pedig mondasz, hogy változik a cím azt nem a blockchain.info találta ki, hanem a bitcoin core egyik jó régi újítása, ezt úgy hívják, hogy hierarshikus determinisztikus tárca, ez azt csinálja, hogy egy privát kulcshoz számtalan publikus kulcs generálódik, minden egyes alkalommal amikor tranzakciót indítasz. De természetesen bármelyik régebbi publikus kulcs használható ahhoz a tárcához, tehát bányászathoz pl. nem kell mindig átállítani a tárcacímet.

    Ja és aki blokkchain.info tárcát használ az sürgősen térjen át valami másra, mert az az egyik, ha nem a legrosszabb btc tárca, ezt tudják a legkönnyebben feltörni, sokszor leáll a tárca, nem lehet használni, stb. Szóval bármelyik másik lite tárca, pl. greenaddress egy a sok közül ami sokkal komolyabb mint a blockchain. info.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák