Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus1
tag
válasz
Vikthor #12174 üzenetére
Megerősítem, a kraken utat átjártam oda is vissza is. Egyetlen kis zavar volt a mátrixban, hogy amikor sepa utalást végeztem krakenra, azt ő nem sepának vette, és lenyúlt tőlem kemény 5 ojrót.
Csak a poén kedvéért írtam a supportnak, ami kemény 3 hét után válaszolódott meg, hogy majd automatikusan jóváíródik. Na ez az ami sosem történt meg. (költsék gyógyszerre)
Visszafelé viszont a leírtak szerint kraken - magyar bank, 18 óra alatt teljesült, 0.09EUR-ért, sepán.
Egy apró "kérdés". Milyen törvény tiltja, hogy ne haza utalj, és szjaehózzál, hanem egy eu-n kívüli bankba...?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest