Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus1
tag
válasz
Vikthor #12174 üzenetére
Megerősítem, a kraken utat átjártam oda is vissza is. Egyetlen kis zavar volt a mátrixban, hogy amikor sepa utalást végeztem krakenra, azt ő nem sepának vette, és lenyúlt tőlem kemény 5 ojrót.
Csak a poén kedvéért írtam a supportnak, ami kemény 3 hét után válaszolódott meg, hogy majd automatikusan jóváíródik. Na ez az ami sosem történt meg. (költsék gyógyszerre)
Visszafelé viszont a leírtak szerint kraken - magyar bank, 18 óra alatt teljesült, 0.09EUR-ért, sepán.
Egy apró "kérdés". Milyen törvény tiltja, hogy ne haza utalj, és szjaehózzál, hanem egy eu-n kívüli bankba...?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Napelem
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest