- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #5222 üzenetére
Igen, ez jó kezdő link, a (#5221)-ból kiindulva legalább 15x van már linkelve!
(#5224) nemurea A Linux akart jót!
Ez tetszik, de az fstab- ba azt rakja bele, amit telepítéskori partícionálás során a telepítést végző saját maga csatol! Azt kénytelen a Linux helyettünk elvégezni, különben nem indulna a rendszer.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
growler #4874 üzenetére
+(#4872) King Unique
Csak az a gond, hogy ezen a hardveren, ahogy írtam, a régebbi linuxot hibátlanul sleep-eltek.
A hardver egyébként: Asrock B75M-ITX, i3-3250, 2x4 GB DDR3 HyperX 1600 és egy Samsung 256 GB 850 EVO. Ennyi. Más nincs a gépben.
Ja és nem minden sleep problémás. Kb 10-ből 7.
Windowsnál 10-ből 0 -
válasz
growler #4874 üzenetére
Sokan azért is szeretik a Linuxot, mert szutyok hw esetén mindig rá lehet kenni, hogy az a hibás!
Még jó hogy ez a fajta alváshiány nem fokozza a suicid hajlamot.(#4873) Dhampir Ez fájt még nekem is, hát még annak aki alváshiányos gépen szív!
Nem lenne rossz, ha minden Linux hibát megénekelnél és a végén egy blogbejegyzésben közreadnád!
Különben még az is lehetséges, hogy a túl kék képernyő szín okozza az alváshiányt, mint a zembereknél.
-
KFeri22
tag
válasz
growler #4732 üzenetére
Ezt írja:
transmiss 6388 fercsi 15u IPv4 681045 0t0 TCP *:51413 (LISTEN)
transmiss 6388 fercsi 16u IPv6 681047 0t0 TCP *:51413 (LISTEN)
transmiss 6388 fercsi 17u IPv4 681048 0t0 UDP *:51413
transmiss 6388 fercsi 19u IPv4 679763 0t0 UDP 192.168.1.108:33890->192.168.1.1:5351 -
válasz
growler #4325 üzenetére
Jó módszer lenne az fstab kikommentelése is, ha szerepelnének benne az NTFS partíciók, de nyomuk sincs ott. Ezt szerintem az ntfs-3g és a FUSE intézi, hogy a fájlkezelő és más használni tudja. Lehet, hogy rosszul tudom, de eddig nem találkoztam NTFS partícióval az fstab-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest