- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFeri22
tag
Bő 4 óra alatt elkészült a mentés. Lett 1400 db recup_dir mappa, kb 8000 db jpg fájlt mentett. Van arra megoldás, hogy csak a jpg fájlokat kiválogatni a nagy egészbôl?
-
KFeri22
tag
Sziasztok!
Tegnap egy régebbi Systemback visszaállítási pontból végeztem rendszer visszaállítást. Sajnos az lett a végeredmény, hogy eltűnt a Fotók mappám. A többi mappa meg van, Zenék, Dokumentumok, Letöltések, Videók. Néztem a /home Systemback mappában, de ott sincs, de egyik mappa sincs a mentésben.
Lehet valamit tenni, vagy buktam a fotóimat? -
KFeri22
tag
válasz
ubyegon2 #10726 üzenetére
A fiók részletekben sikerült megváltoztatni a jelszót.
A keresett alkalmazás a Plank volt (megtaláltam YouTube-n) de nem tudom telepíteni, se terminálból, se szoftverkezelőből, ezért telepítettem a Docky-t, ami nagyon hasonló és teljesen megfelel.
Köszönöm neked is és ZCoyote kollégának is
-
KFeri22
tag
válasz
ubyegon2 #10710 üzenetére
Túl hosszú volt az a kb. 1 óra, amíg tartott a frissítés, miután rájöttem, hogy nem mentettem le mindent, amit akartam
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet a sudo jelszót megváltoztatni és mi annak az alkalmazásnak a neve, ami egy olyan tálca, amire kedvenc alkalmazásokat lehet rakni és csak akkor jön elő ha a kurzort a képernyő aljára húzom. Ez eltűnt a frissítés után és nem emlékszem a nevére.
-
KFeri22
tag
Sziasztok!
Linux Mint 17.3 "Rosa"-t használok teljesen elégedetten. Sajnos a támogatása ebben a hónapban lejár. A kérdésem az lenne, hogy muszáj teljesen újra telepíteni a legújabb verzióra, vagy lehet-e valami egyszerűbb frissítéssel a következőre a 18 "Sarah"-ra váltani? ( 2 évet akkor is nyernék ) Vagy mivel az már verzió váltás, akkor is teljesen újra kell telepíteni? A tudásomnak megfelelő legegyszerűbb megoldás érdekelne -
KFeri22
tag
válasz
King Unique #8826 üzenetére
Sikerült exFAT-ra formázni a Lemezek alkalmazással a leírás alapján, viszont a buta okostévém nem ismeri ezt a fáljrendszert, ezért ismét NTFS-re formáztam. Köszönöm a segítséget.
-
KFeri22
tag
válasz
King Unique #8822 üzenetére
Úgy tűnik megjavult, miután Windowsal írtam rá. Most tudom Linux-al is írni.
FAT32-ről NTFS-re lett formázva a 4 gb-os korlátozás miatt.
ExFAT-ra hogyan lehet formázni? Csak a FAT32-t, NTFS-t és EXT-4-t ajánlja fel. -
KFeri22
tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra nem lehet a pendrivra másolni. Azt írja, hogy a cél írásvédett. Formáztam, az sem segített. Másik pendrive-nál ugyanez van. A Windows mindkettőt írja. Mi lehet a megoldás? (Linux Mint 17.3)
Előre is köszönöm. -
KFeri22
tag
válasz
growler #4732 üzenetére
Ezt írja:
transmiss 6388 fercsi 15u IPv4 681045 0t0 TCP *:51413 (LISTEN)
transmiss 6388 fercsi 16u IPv6 681047 0t0 TCP *:51413 (LISTEN)
transmiss 6388 fercsi 17u IPv4 681048 0t0 UDP *:51413
transmiss 6388 fercsi 19u IPv4 679763 0t0 UDP 192.168.1.108:33890->192.168.1.1:5351 -
KFeri22
tag
Hol találok leírást a Gufw beállításához? Ha lehet szájbarágósat, kezdő szintűt.
-
KFeri22
tag
Sziasztok!
Tavaly kezdtem az ismerkedést egy P4-es gépen a linux-al, a Mint 17 XFCE verzióját használtam. A napokban "örököltem" meg a gyerekeim régi gamer gépét, amire a 17.3 Cinnamont telepítettem Win 10 mellé. Minden rendben van, de most szereztem tudomást a remaster változat létezéséről, amire szeretnék váltani.
A kérdésem az lenne, hogy teljesen újra kell-e telepíteni, vagy van valami olyan megoldás, hogy frissítés és csak a változásokat telepíti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest