- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Semmi gond, akkor "pinairigy"ek vagyunk. Ennek ellenére továbbra is fenntertom, hogy jó az nekünk, ha a Windows van a célpontban. Amíg mindenre van alternatíva, már pedig eddigi rövidke tapasztalataim azt mutatják, hogy többé-kevésbé van, addig nem fáj a fejem.
Mérget vennék rá, ha a Linux elterjedsége átlépné akár a 10%-ot, máris tehetnéd fel a clamAV-ot. 40%-nál már 20 másodperc alatt fertőződne a nem védett friss teleítés. Nem nagyon lenne már netinstall...
Szóval, csak módjával téríteni a bárányokat!
Nálunk fehérváron süt a nap, remek a hotspot vételi viszonyok vannak -
mzx
senior tag
Csoda, h eddig nem tűnt fel nekem az aláírásod... Pedig kifejező!
"Mi is az a rend? Félelem és csend..." Deák Bill
"Én ugyan nem szavaztam rád."
"Az erőszak velejárója a rendszernek." (És az igazságtalanság, meg a részrehajlás, sajnos.)
"Egy vízben hancúrozó [...] menyecske nem dönthet az államforma felől."
-
Fritz Teufel
addikt
Igaz, nálam a Debian nem akart felmenni (szerencsére). Ez a Manjaro meg nagyon megtetszett, továbbra is csak áradozni tudok róla. Ez rám van szabva, hogy úgy mondjam.
Annak idején a Slackware is tetszett, de nem tudtam konfigurálni, nem sikerült annyi tudást összekaparni hozzá, aztán meg nem is maradtam az informatika berkein belül, nem diplomáztam le (GDF).
Jövőre megyek vissza és végre letudom, addig az angol skill remélhetőleg folyékony lesz.Még egy conky scriptet (
) akarok összehozni, aztán elkezdek belemélyedni jobban a dolgokba. Megnéztem Arch telepítést és pár parancs ismerősnek tűn, valamint azt is észrevettem, amikor a srác hibásan írt be egy lokalizációs fájlt és a futtatáskor valóban hibát jelzett neki.
colomb2: köszönöm, bele is kukkantok, aztán mentem...
-
tvamos
nagyúr
Na jo, de ket ev mulva valoszinuleg megint olyan gepet veszek majd, amire megint nem lesz Linux disztro... mint ket evvel ezelott a probook-om. (Ez nem igaz, mert a Suse ment azon, csak hat... az nekem nem tetszett akkor sem. Azota mar tudom, hogy lehet cserelni a DE-t, meg a guglizasban is magasabb szintre leptem, de hat, az a noti is ment a levesbe.)
Ha nem jutok semmire a mint-tel, azert megegyszer megprobalom a Manjarot. Tetszik ez az Openbox dolog...
Vagy lehet megprobalom feltenni az openboxot a mintre. Nem tetszik igazan az... akarmi, ami a minten van. -
Fritz Teufel
addikt
A Dropbox-ot feltettem, de nem működik. Iletve működik csak én nem férek hozzá, egyszerűen öncéluan fut a háttérben. Nincs ennek grafikus interfésze? Hiába kattintok az ikonjára, nem történik semmi. Nem tudtam beállítani, hogy a már meglévő, a gépen lévő könyvtárakat szinkronizálja.
A Google Earth valóban felpattant, semmi vesszőfutás, egyszerűbb mint Ubuntu alatt. Tegnap valamiért nem ment.
Már csak a Dropbox van hátra, meg valami multiboot pendrive szerkesztőt kellene találnom, állítólag a Yumi meg a MultiSystem elavult. Látok egy multibootusb nevű alkalmazást, kipróbálom...
-
_Dumber_
őstag
Én a W7-et nem tartom rossz oprendszernek.. - a w8, már más tászta,
de a 8.1 kicsit hozott vissza.. otthoni gépnek,azoknak akinek egyszer be kell állítani és utánna képeket néz meg netezik, meg levelezik annak tök jó a 8.1. Beállítani egy kész gyötrelem, vsz a programozók hideg-meleg, vagy itta piros játékot játszottak csapatépítésképpen, mielőtt leültek programozniEgy érdekesség:
Nejen és az én laptopom tök egyforma. (Acer Extensa 5635z)
Nekem Manjaro-Openbox-Chromium
Neki W7 - Chromium.
Ugyanaz a weboldal... Nekem hideg a gép és alig megy a venti, Nála konkétan égeti a kezem a kifújt levegő.
Neki (és amíg W7 bolt nekem is), hibernálásból felébresztve 10-ből 4* nem érzékel semmi wifikártyát. újraindítás után ismét jó.még egy dolog. héten céges w8.1-et telepítettem.
Nem akart felcsatlakozni a céges DHCP-re .. fél óra küszködés után véletlenül rákattintottam a hálózati diagnosztika ikonra.. Hogy mit javasolt?
1. pont indítsd újra
2. kapcsold ki és várj 15 mp-t és indítsd újraÉs BEJÖTT
utánna jó lett... kész voltam
azért tudnak a fiúk valamit
-
_Dumber_
őstag
Én próbaltam egy térítés végrehajtani a családban, de addig jutottam, mint Jehova tanui az én ajtómnál..
Anyósomat nem lehetett meggyőzni. visszament az XP..
Anyámék sajnos olyan programot használnak amit nem tudok linux alatt beüzemelni, így maradt a W7.
Nejem gépére (is) meg van véve a W7.. nincs semmi baja, így nem KELL lecserélni.
Fiam meg játszana ..Ezzel matt.
Nem baj.. az enyém meg nem melegszik- És jól érzi magát. Manjaróval is.
Érdekes.. én használom munkára csak, és nekem sikerült egyedül átváltani Linuxra ..
Még hogy a linux nem jó üzemszerűen.. -
Nekem mindíg a plankton jut eszembe erről így is, azt meg +eszi a bálna, de a planky tényleg stylszerűbb lenne.
(#248) Syl
Érdekes, nem rossz, bár ezért megveszni...Ubit még sohse próbáltam, pedig az Unity- ről már sok jót hallottam, de most, hogy olvastam, mennyire melegszik az Ubi, nem is vágyom rá. A MINT az nekem elég katonás, ez jó.
-
Vladi
nagyúr
Miylen linuxos program. Igaz, nagyon néptelen topik. Inkább a kezdőben kérdezd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged