- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
-
Biztosan azér' maradnak meg a baromságok, mert most is csak annyit mondasz!
De akkor hogyan van az igaz? Hadd terjedjen már az is....Jó, persze ez Offtopik, mindenki bekiabál csak, miközben Bambano meg blogolgat.
A Kezdő topikot meg szétszedik a lelkes vagy éppen lelketlen újoncok! (ahelyett, hogy itt nem okosodnának)
-
Frawly
veterán
De most mé’? Unta, hogy már többször elszámolt végtelenig meg vissza, kellett még neki valami elfoglaltság. Gentoot nem használ, így maradt az egyszer volt kutyavásár második felvonása. Különben is mindenki sír, hogy fel kell jobban lendíteni a turizmust, meg nem jön elég nyugati pénzt költeni
-
zoltanz
nagyúr
Én még szeretem a disszonanciát egy zenében, de ez így tömény.
De biztos csak azért mondom mert nem az én generációm.
Engesztelésül: Francisco Tárrega -
A fenébe, én meg elkezdtem nézni le-fel, hogy a reklám, erre rájöttem, hogy az előző link maradt a vágólapban! (pedig szinte mindig ellenőrzöm) sorry
50 évre növelnék a behívhatósági korhatárt
https://24.hu/fn/gazdasag/2018/11/01/honvedseg-hatkoteles-behivhatosagi-korhatar/
-
Frawly
veterán
Ez igaz. Épp ezért volt szó arról, hogy 40-60 perces telepítés Arch esetén. De a legtöbb felhasználónak csak alap igényei vannak (sima ext4 partíciók, nuku LUKS, LVM, RAID, stb.), az olyan 10-15 perc, attól függően milyen gyors a bootolás, meg milyen gyors a net, amivel a csomagok jönnek lefelé. Az egész gyorsabban megcsinálható, mint egy Ubuntu/Mint grafikus telepítés, amit még frissíteni is kell, mert ott az automatikus telepítő gyorsaságát és kényelmét elbukjuk utolsó lépésben. Plusz ott telepítés után többet kellhet hekkelni, mire testhez álló rendszert kapsz, Archon meg ezt már telepítés KÖZBEN meg lehet oldani, nem kell még külön utána is állítgatni a dolgokat még egyszer. Tehát nem mindig az automata megoldások a gyorsabbak, vagyis attól függ, hogy kinek.
-
bambano
titán
viszont ha toyotát akartam volna venni, nem tudtam volna megvenni...
anno egy nagy pesti opel kereskedésben is így jártam egy haverral, akart volna autót venni, megkért, hogy kísérjem el. nem sikerült felkelteni a kereskedő érdeklődését, átmentünk másik opelbe, megvette ott. -
bambano
titán
pl. szokott nálam lenni tablet
tehát ha megszorulnék, van mit nézni. egyébként meg odatalálok mindenhova.
okosteló: pl. van rajta facebook kliens. nem használom. twitter, google szemét, stb. nem használom. ha keresni kell valamit, asztali gépen megkeresem. itt van ez a legújabb mocsokság: a bixby/alexa/siri stb. kiirthatatlan. a bixbit nem lehet kigyalulni a galaxy telókról. egyébként semmi haszna, mert magyarul nem beszél, de legalább eszi az akksit.
az is vicces, hogy az emberek mennyire nem tudják összekötni egyik dolgukat a másikkal. adatbiztonsági továbbképzésen mindenkinek volt okostelója, vagy gugli vagy alma infrastruktúrával. meg fészbuk meg ilyenek. mondtam is, hogy facebook? megbuktatok
-
Frawly
veterán
Ilyenkor azt kell mondani nekik, hogy nem tudsz segíteni, mert csak okostelóról tudnád kinézni, de nekik az nem kell, nem segítség, lemondtak róla
(#12559) T_chris: nagyon remélem nem. Az ilyenek inkább gányolják az otthoni PC-jüket, meg a kiskertet. Ne az Androidot.
(#12563) BoB: sok átlag windowsos usernek az sudo apt-get történetek már NASA hackelése kategória. Én azt bírom, hogy modern filmekben egyre többször mutatnak monitorokon Linuxot, de nem azért, mert mindenki azt használ, csak nem licencköteles egyrészt, másrészt nem lesz reklámértéke, mert ha Windowst vagy MacOS-t mutatnának, akkor az van, hogy bújtatottan azt reklámozták. Ezért tipikusan valami generic linuxot szögelnek fel, Openbox, LXDE, vagy hasonló egyszerű felülettel, aki nem ért hozzá, annak valami generic OS-nek tűnik.
-
Vladi
nagyúr
"ikor indul a következő x y akármi és nekiállnak kérdezgetni az embereket"
Mikor indul a következő? Bezsállok, kulcs elfordít, és akkor indul.
Amúgy meg vagy oda van írva, nagyonanalóg módon, vagy megnézem előre. kész.
"De most voltam két hetes motoros túrán is, "
Utálok motorozni. Ha bárhová utazunk, van előre lefoglalt szállásunk. Mostanában meg nem nagyon van időnk utazgatni, amíg kicsik a gyerekek pláne."Mindig meglep és kicsit aggaszt is hogy diplomás emberek ennyire fantázia szegények legyenek."
Ezt remélen nem nekem címezed.
Lelétem 35 évet okoscucc nélkül. Megleszek továbbra is nélkülük.
Van telóm, gps-em meg józan eszem előre megtervezni a dolgokat. -
Apollyon
Korrektor
A film valódi célközönsége ezt nem figyeli.
De ha megnéznél egy pár Mr. Robot részt, ott ezekbe a képernyőképekbe nem lehet belekötni, direkt figyeltek ezekre.
De volt egy másik sorozat, amit pár éve láttam, az is ilyen parancssoros hekkeléses lenyűgözés akart lenni, kimerevítve a képet meg az látszódott, hogy ki-be lépegettek a mappákból cd paranccsal.
-
Vladi
nagyúr
Ez van. Mehet nyugodtan a szakadékba, én elvaggyok a kőkorszaki dolgaimmal.
Az asztali gépem 9 éves. De miért vennék újabbat, ha még jó, meg elég.
amúgy jó kis vita lett. Okos telót én sose használnék, szerintem nettó marhaság úgy ahogy van.
Valaki írta a szkájpot feljebb. nagyon sok mindenben látom ezt. Hogy 5-10-15-20 éve ugyan azt csináltuk a gépen.
20 éve tetü lassú volt. 15 éve már elvieselhető. 10 éve meg eljutottunk oda, hogy minek gyorsabb? Minek új?
Meg amúgy sincs időm ezekkel vacakolni. Van egy evolveo buta telefonom, 1-1,5 hétig bírja az aksi. Mindent megcsinál ami nekem kell.
-
Apollyon
Korrektor
A cukrozott hús egy kiszabott elmebaj. Legalább annyira, mint a csokiöntetes bacon.
Még amikor tizenéves voltam, akkor még megettem a hawaii-i pizzát, ugye sonkás pizza ananásszal a tetején, de ma már nem tetszene. Bár még ez is jobban, mint az áfonyaszószos húsizék, na az már tényleg egy gasztro terror. -
Frawly
veterán
Áá, nem csak amcsi sajátosság. Angolok is ketchuppal eszik a szalonnát. A majonézt is rakjuk húsokra, abban is van cukor. Vadasokhoz barna mártásban is van. Van, aki a húslevesbe is tesz egy kockacukrot. Van egy szint, ameddig nem édes lesz, hanem ízfokozóként működik. Nyilván nem annyit tesznek rá, vagy bele, hogy édesség legyen belőle. Amikor eszed, nem fogod édesnek érezni.
Úgy látom a két vén fószer kifejezetten jól tud főzni. Szerintem a cukor csak azért ment a tetejére, hogy jobban megbarnuljon, vagy benttartsa az ízeket. Esetleg kicsit karamelizálódjon. A húsadaggal is egyetértek, ez a burger, 15 centis, 3 ujj vastag, nem olyan nyamvad szarok, amit éttermekben adnak, hogy ki van kloffolva papírvékonyra, meg van neki svábosan mutatva. Ez, amit összeütöttek, zaba a köbön.
Simán verném is befelé, de nem csak az egyiket, hanem mindkettőt, jenki tyúkok meg koppanának rendesen, hogy nem maradt nekik semmi. Opcionálisan benyomható rá egy jó kis cowboy kávé
-
0xmilan
addikt
Egyertelmuen fake, mert normalis hacker nem hasznal Unity-t.
Amugy en is htop-pal torok be minden szerverre. Nincs itt semmi latnivalo.szerk. Szurnyu ez az uj reddit layout. A regi verzioban pont a custom CSS miatt (is) volt jo ez a sub. Erre most ugy nez ki, mint az osszes tobbi.
-
Frawly
veterán
Teljesen érthető, hogy az emberek szép fegyelmezetten, mentőmellényben, mentőövvel a derekukon, a vészkijáratokon át hagyják el a süllyedő hajót.
Azon röhögnék, ha bejelentenék, hogy nem csak a GitHub-ot veszi meg MS, hanem a GitLab-et is, és kiderülne, hogy süllyedő hajóról menekült át mindenki a Titanicra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged