Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Warton #86425 üzenetére

....képzeljél el engem, aki még csak felhasználói szinten sem nagyon ért hozzá. Nyilván az alap dolgokat be tudom állítani, ami kell felteszem, személyre szabom. Ez mondjuk a KDE volt. Első frissítés: vagy nem is sikerül, ilyen olyan függőségek, kulcs, tanúsítványok, vagy nyögve nyelősen. Oké, örülök, ezt túléltem, működik minden. Jön az AUR, mert bizonyos progikat csak ott találtam meg, ott kezdődik a probléma, hol ez törik, hol az, függőségek nem megfelelőek, stb.
    Ez nem az én szintem. Nagyon lelkesen kotortam le a Mintet a gépről, egy hónap után ugyanolyan lelkesen tettem vissza. Mágusok kezében biztos kezesbárány, de átlagos felhasználónak problémás szerintem. Én besokalltam tőle, pedig a Cinnamon fapad után a KDE nagyon bejött.

Nem mondtam le róla, de majd később visszatérek rá. Azt is meg kell tanulgatnom, mert egészen más mint egy ubuntu alapú akármi. És igazából ehhez sem nagyon értek. Megértettem a struktúráját, az elvét, de komolyabb probléma esetén nem tudok mit csinálni, mert annyira nem értek hozzá, mindig itt kötök ki egy probléma esetén. :K

Új hozzászólás Aktív témák