Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Warton #86425 üzenetére
....képzeljél el engem, aki még csak felhasználói szinten sem nagyon ért hozzá. Nyilván az alap dolgokat be tudom állítani, ami kell felteszem, személyre szabom. Ez mondjuk a KDE volt. Első frissítés: vagy nem is sikerül, ilyen olyan függőségek, kulcs, tanúsítványok, vagy nyögve nyelősen. Oké, örülök, ezt túléltem, működik minden. Jön az AUR, mert bizonyos progikat csak ott találtam meg, ott kezdődik a probléma, hol ez törik, hol az, függőségek nem megfelelőek, stb.
Ez nem az én szintem. Nagyon lelkesen kotortam le a Mintet a gépről, egy hónap után ugyanolyan lelkesen tettem vissza. Mágusok kezében biztos kezesbárány, de átlagos felhasználónak problémás szerintem. Én besokalltam tőle, pedig a Cinnamon fapad után a KDE nagyon bejött.Nem mondtam le róla, de majd később visszatérek rá. Azt is meg kell tanulgatnom, mert egészen más mint egy ubuntu alapú akármi. És igazából ehhez sem nagyon értek. Megértettem a struktúráját, az elvét, de komolyabb probléma esetén nem tudok mit csinálni, mert annyira nem értek hozzá, mindig itt kötök ki egy probléma esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest