Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Frawly #62099 üzenetére

    egy 65 nm-en készült, dupla magos vagy HT képest 775 foglalatos, emelt FSB-s, megnövelt cache-es Pentium 4/D akkor is egész más kategória, mint egy 180-90nm-en készült régebbi Pentium, azzal semmiben nem hasonlítható össze, annyival erősebb azonos órajel mellett is, és annyival kevésbé melegszik.

    Sajnos, tapasztalatból mondom, hogy egy Pentium D vagy HT-s kései Pentium 4 sem ér sokat manapság, a használati értéket értve, magas órajel, 65 nm stb. ide vagy oda. Windows alatt pár lapos böngészésre is majdhogynem alkalmatlan és akkor még semmi terhelő nincsen megnyitva; lehet, hogy valamilyen kis erőforrás-igényű ablakkezelővel feltett Linuxszal ez jobb lenne, de azzal nem volt alkalmam kipróbálni. Bármi, ami ténylegesen Core architektúrára épül Intel oldalról, vagy bármilyen kétmagos Athlon 64 (még a Socket 939-es első eresztés is) köröket ver rá sebességben, takarékosságban.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák