- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Üdv!
Én korábban használtam egy ideig a Luna és Freya kiadásokat. Tetszetős, letisztult, de engem zavart, hogy alig lehet testre szabni a felületét és kicsit fapados is volt számomra. Bár állítólag direkt ilyen.
Utána a Deepin, amivel próbálkoztam. Ennek egyedi és extra asztali felülete van és jobb beállíthatóság tekintetében. De végül valahogy ez sem nyerte el teljes mértékben a tetszésemet. Persze ez is szubjektív.
Aztán utána következett a Voyager, ami utóbbihoz hasonlóan megint egyedi felülettel bír. Ez is viszonylag jól konfigurálható és a HD verzióban a KDE KWin effektek is elérhetők, amik nagyon látványosak. Lathronos fórumtárs ebből is készített egy remaster verziót, amibe szinte minden program bele van pakolva. Én is ezt használom, bár most nem találom a bejegyzései között, pedig van rá találat. Ha ilyen OS X szerű disztró kell, akkor én erre a legutóbbira szavazok az említett háromból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CPT.Pirk