- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodmen
aktív tag
Win nem kezeli az ext partíciókat, de állítólag vannak programok amik igen.
Igen, használtam régebben ilyet, de azt írták, hogy inkább csak Read only módban érdemes használni, mert az írással elronthat valamit.
Adat csatolás tiszta sor, eddig is a /mnt-n belül voltak csatolva. Ezért vagyok gondban, mert a /home/user/.program típusú tartalmakat az SSD adott külön home partícióról szeretném csatolni, a /home/user/dokumentumok típusúakat meg a HDD külön "kvázi home" partíciójáról. Ha a user csak simán a /home/user/-be ment valamit (mert az az alapértelmezett), akkor az az ssd-re kerül, holott én a HDD-re szeretném. Méghozzá úgy, hogy ez a user-nek ne okozzon bonyodalmat, plusz odafigyelési kényszert stb. És azt még nem is mondtam, hogy vannak közös fájlok is természetesen (a képek mehetnek adat partícióra végül is), amelyeket közösen szerkesztünk (ezt hard linkkel csináltam eddig, hogy ha ez egyikkel baj van, ott legyen a másik, bár ha "szinkronizál" és elrontja a másikat, akkor csak a helyet foglalja).
Claude Leon: igen, ezt használtam korábban.
you can force this if you really have to write on EXT4 partitions from Windows (this is not recommended)Megfontolom az NTFS-t, bár ritkán használnánk. Lehet, írok egy rsync scriptet, ami a win partícióba szinkronizálja a fájlokat kikapcsoláskor, így meg vannak ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest