Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz CPT.Pirk #21110 üzenetére

    Letiltottam az intelt, meg a switchable grafixot. Sikerült felrakni, elindult a live, viszont ugyanúgy a karakteres telepítőt kellett használnom live alatt is, mivel a grafikus telepítő eléggé szegényes volt a partíció beállítások kiválasztásakor (de nem is baj, mert jobb szeretem a minimalizmust :D)

    Elég komoly rendszer, minden alapból telepítve van. LibreOffice, firefox, thunderbird stb. és most is alig volt 5 perc a telepítés, egy 5400-es vinyóra.

    Bár lanon használom a gépet, kipróbáltam a wifit, és hiába írtam be a jó jelszót nem fogadta el, újból kérte. A megoldás az volt, hogy a routerben az automatikus csatornát átállítottam 7-esre és így már működik... (valaki múltkor szenvedett itt vele, és nála is ez volt a megoldás, hogy 10-es alatti legyen a csatorna, de hogy miért..)

    De most már minden brutál jól működik, elég klassz. Ez a szint már komolyan nextnextfinish kategória.

    Más: Ez mondjuk valszeg a program szegénysége, de egy AES256-os védelmű .zip-et nem tudott kicsomagolni a beépített tömörítő, hiába írtam be hozzá a jelszót, bár még nem néztem szét nagyon a tárolóban. (Mivel a frászt kaptam hogy elfelejthettem a jelszót, 7zip-pel nekiestem és úgy sikerült)

    Szerk.: amúgy nem tudom miért nem ment a dual graphics, Chakrának nem volt vele baja, simán működött az egész - zárt driverekkel persze.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák