- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Szia!
Sima .srt felirat esetén gond nélkül megy a felirat, de 3D-s filmeknél van 3 fájl .sub, .idx és .xml kiterjesztéssel. Hiába ugyanaz mindegyiknek a neve, hiába van a filmnek a mappájában, a beépített lejátszó is "látja", hogy van felirat, mégsem jelenik meg a képernyőn.
Van egy olyan filmem, ahol az mkv-ban benne a felirat is, de a TV nem mutatja. (PC-n belenézve megy a felirat)
Szóval nem értem a dolgot.
Pedig elvileg tudnia kellene a vobsub.idx-et is. -
OldMike
őstag
Ismerem ezt a megoldást, de nekem elsőre nem jött össze (valószínűleg rosszul csináltam valamit), azóta inkább beteszem a feliratot az MKV-ba. Ritkán használom a feliratokat, ezért nem olyan nagy ügy.
Azért legközelebb kipróbálom, talán még a 3D-s is menne (bár az három különböző típusú fájlból áll). -
huncutka1029
addikt
sehogy nem fog kiderülni, hacsak szét nem szeded a tévét, és meg nem nézed a kijelző jelöléseit.
Mitől lesz neked jobb, ha tudod hány HZ????Ha csak a hibákat nézed, akkor be fogsz kattanni rá, és csak ezt fogod "belelátni"mindenbe
Hagyd a francba, már úgy is megvetted, nézed, nem?
-
Gicz
addikt
24-p-t a lejátszók tudják, csak nem mindegyik tudja magától áttenni a TV frissítési frekvenciáját a megfelelő értékre.
pl ha vlc-vel játaszol le, akkor kézzel kell áttenned 24hz-re a tv-t, xbmc képes maga váltani.
ha megállítod a zingás videót, akkor éles az inga ugye?
1: trumotion nélkül milyen mozgás közben?
2: trumotionnal milyne mozgás közben? -
SANYA28
tag
Végül, hajnalban megnéztük azt a filmet. Semmi gond nem volt vele, szépen lejátszotta. Amikor írtam a problémáról, akkor lejátszás közben állítgattam, meg mászkáltam a menüben, és teljesen belassult, a film is elkezdett akadozni. Semmi gombra nem reagált, végül a kikapcsra reagált, de arra is várni kellett vagy 20 mp-t. Restart után minden ok.
-
Colka79
tag
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszodat
Itt a Fórumon nekem a Sony W650 -et ajánlották Xboxhoz,de érdekelt egy olyan véleménye akinek van ilyen LG tv-je és hasonló a felhasználási köre mint az Enyém,szemezek nagyon ezzel az LG-vel!!Most is LG-m van és nagyon megvagyok elégedve vele!!
Nem biztos,hogy nekem megéri azt a Plusz 20K a Sony,de még nem nagyon döntöttem el a dolgot,azt a 20K inkább befektetném egy ilyen Médiaplayerbe inkább!!Még nagyon nehéz a döntés!!
-
Gicz
addikt
Ha nem szereted afolyamatosított mozgást ( én gyűlölöm) akkor nem. A 620 ráadásul többen mondták h direkt megvilágítású, nem edge, tehát elvileg egyenletesebb a háttérvilágítás eloszlása, és értelmet nyer a helyi sötétítés is. A magic remote meg csak bohóckodni jó, ne bánd! Nekem 1 éve a fiókban pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest