- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
rokefeller #23773 üzenetére
Erről én is olvastam egy másik topicban, bár írtak bizonytalan végeredményről is. Írták azt is, hogy a HGW 10/100/1000-es, és ehhez ugyanilyen switch javasolt (például 3D-s DLNA esetén), ami már kétszer olyan árú.
Viszont az is igaz, hogy wifivel nem tudtam akadásmentesen átvinni a 3D-s anyagot. -
Rosep
senior tag
válasz
rokefeller #23756 üzenetére
Én a 47-est egy Stell konzollal raktam fel, 4.000 Ft volt, elég jó minőségű!
-
gahor72
aktív tag
válasz
rokefeller #23565 üzenetére
Hello mindenkinek!
-Ha hálózaton keresztül (DLNA)akarsz feliratot ,az nem fog menni,mert a DLNA nem tudja az external azaz külső,tehát külön file-ban lévő feliratot megjeleníteni.
Amit tenni lehet: vagy hagyod a hálózatot és rádugod USB-re,onnan oké lesz,max átnevezgeted,ahogyan már írták előttem.
Vagy: az MKV Toolnix/MKV merge GUI-val csinálsz egy MKV konténert ami tartalmazza a filmet+a feliratot is.
Ez a az utolsó Game of Thrones+ felirat esetében kb 30másodpercet vesz igénybe.
Az MKV-t már szereti a DLNA!
Egyébként az említett felirattal elszórakozgattam egy kicsit,és átkódoltam különféle karakterekbe,de semmit sem tudott megjeleníteni.
A DLNA kliens isedora media server volt.Ez egy régi hozzászólás tőlem.De tényleg gáz egy nemzetközi szabvány ilyen hibákkal...
üdv
-
shteer
titán
válasz
rokefeller #23565 üzenetére
Felirat ok, hangsavvaltas nem megy nalam. Vagy csak nem sikerult meg beallitanom
unversallal kerultem meg a problemat, de a nas-rol szarmazo mediara nem talaltam meg megoldast
-
Laca0
addikt
válasz
rokefeller #23416 üzenetére
jól összefoglaltad, csak egyetérteni tudok!
-
kmarci25
veterán
válasz
rokefeller #23333 üzenetére
Ha évi 10-11 ezer, akkor azt jelenti, hogy egy 22ezres D-Link NAS 2 év alatt visszahozza az árát?
Az nem is rossz...
-
forestjr79
csendes tag
válasz
rokefeller #23094 üzenetére
DLNA nálam egyáltalán nem megy, a megosztást laptoppal media serverrel csinálom, de folyamatosan tölt, így élvezhetetlen (a router 300 megás, ill. anetem 80 megás digi). A labdaelmosódásos dolognál már mindent kipróbáltam. Amúgy Digikábelem van, digitális. Biztosan nem a legjobb minőség, de ha nincs hirtelen mozgás, akkor nagyon szép a kép. Van nhl.com előfizetésem, a laptopon gyönyörűen megy, a tv-n pedig olyan, mintha három korong lenne egymás mellett. Szintén élvezhetetlen.
Ha másnál nincsenek ilyen problémák, akkor lehet, hogy én fogtam ki egy szar tv-t, de gondolom hiába fordulok az LG szervizhez, majd ráfogják, hogy hálózati probléma vagy gyenge az adás minősége. -
kmarci25
veterán
válasz
rokefeller #23051 üzenetére
Minek próbálnám? Működik minden rendesen. Átszabták a kereső kinézetét, és az a gyanúm, hogy valami gombkombinációval megoldható, csak nem jövök rá, hogy hogyan...
-
panses
aktív tag
válasz
rokefeller #22842 üzenetére
Azt írta ki: WP8-ra nem telepíthető...
-
panses
aktív tag
válasz
rokefeller #22818 üzenetére
L620
! Olyat már találtam ami megtalálja a médiaszervert, de üresek a mappák.
De igazából olyat keresek ügye, amivel a telón lévő tartalmat tudom ráküldeni az LM640S-re -
panses
aktív tag
válasz
rokefeller #22783 üzenetére
Nem találtam ilyen appot!
-
panses
aktív tag
válasz
rokefeller #22788 üzenetére
Na erre gondoltam!
Csak bekavartam a screenshare-el...
-
ferob
őstag
válasz
rokefeller #22783 üzenetére
Az csak DLNA és nem wifi screen share.
-
_Ata_
tag
válasz
rokefeller #22772 üzenetére
Ezek szerint ki lehet venni a sticket?
-
huncutka1029
addikt
válasz
rokefeller #22381 üzenetére
DLNA-n keresztül nincs lehetőség (sajnos) a felirat, és hangsáv váltásra,csak az elsődlegesként beállított nyelvet, és feliratot jeleíti meg.
Ha ez nem a magyar, akkor cumi van, lehet átbűvészkedni, vagy törölgetni a felesleges yelveket, feliratokat.Ez azért szomorú egy 200+ os tévénél.
-
Indiant
addikt
válasz
rokefeller #22238 üzenetére
Amúgy pontosan igazad van.
(#22234) g0dl: Az a vicces, hogy ebben is ez van, a dual core-t eltekintve, de remekül működik:MK808
És ez valóban smart. -
Indiant
addikt
válasz
rokefeller #22224 üzenetére
Az idei modellek, már több magosak, mert az a divat és talán több ram is van bennük. Sokkal drágábbak is.
De mint egy alternatíva, ajánlom az androidos tv stick-eket. Azokkal nem lesz memória gondod. Viszont ~15e-ért hozzájutsz. -
a2d2
addikt
válasz
rokefeller #22224 üzenetére
A memóriaméret engem is érdekelne, melyik készülékben mennyi van és hogy van felosztva.
Szintén 620s-el szívok, mert kevés benne a ram és így használhatatlan a smart funkció.Ha találsz valamit oszd majd meg.
Köszi!
-
Watt25
veterán
válasz
rokefeller #21354 üzenetére
Érdekes tapasztalat. Nekem 37LV5590 van és tökéletesen fut a YouTube kliens, nem találkozok ilyen problémákkal. (UTP-vel van a tévé a router-hez kötve.)
-
törölt tag
válasz
rokefeller #21348 üzenetére
A youtube böngészőből, vagy a youtube smart alkalmazás? Nagyon nem mindegy. Böngészőből nem javasolt a használata, viszont az alkalmazásnak illenék mennie(nálam pl megy is problémamentesen)
-
csizo13
tag
válasz
Nálam is ilyen. Semmit nem lehet csinálni vele, ennyit tud.
-
törölt tag
válasz
Ez már ki lett tárgyalva itt párszor,a TV beépített böngészője vésztartaléknak felfogandó,ha esetleg hajótörést szenvedsz egy lakatlan szigeten és kiúszol a hónod alatt a TV-del és találsz egy generátort és semmi más nincs akkor használd
-
snooze
veterán
válasz
rokefeller #18336 üzenetére
sajna többen panaszkodnak a beépitett vagy az ilyen gyári stickekre..ha tudsz szerezni probára egy wifis routert,lannal csatlakoztatva a tv-be,akkor azzal probáld meg,hogy azzal fent állnak-e ezek a gondok..de szerintem azzal jo lesz,legalábbis nálam minden oké,igaz ls570-em van..
én eleve nem vettem meg a gyári kütyüjét,mert már itt régebben is panaszkodatk rá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest