- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzzyka
tag
Hali. Nekem is van sajnos 620s-en bevilagitas! Ha zavar vidd vissza addig amig nem talalsz egy olyat amit elfogadhatonak talalsz. En a harmadikat mar nem vittem vissza mert belefaradtam a cipelesbe . De ma mar banom, mert 3napon belul azert kicsereltek volna... nezd meg, hogy ha beallitgatod akkor milyen lesz?! Ha elfogadhato akkor hagyjad ha tovabbra is zavar vidd vissza. Tesomnak ln5400 as van, annak semmi ilyen jelensege nincs. Szerencse dolga (mobilrol irtam bocsi)
[ Szerkesztve ]
-
fuzzyka
tag
válasz OldAkita #33615 üzenetére
En ket lg led tvt is lattam bevilagitas nelkul, sot az egyik meg nalam volt egy hetet, h kiprobalgassam, talan volt minimalis bevilagitas de annyira keves, h szinte eszrevehetetlen. En is viszavittem kettot is de mar annyira elegem volt, csomagolni le a 4. emeletrol be a kocsiba stb stb, h inkabb elhittem, h ez normalis. Kar volt mert most hivhatom a szervizt annyira zavar...
-
fuzzyka
tag
válasz gahor72 #33610 üzenetére
A peldad vicces es frappans, de mondok egy masikat: veszel egy ferrarit mert ku..ara akarod neki nyomni, szep es jo, utana is olvastal 600 loero, megy mint a veszedelem. Aztan raszanod magad, megveszed es akkor er a csalodas mert csak 70nel tud menni... Sztem inkabb ez a pelda helyenvalobb.
-
fuzzyka
tag
válasz Iceman83 #33550 üzenetére
Nekem is direct ledes es van bevilagitasom, de erdekes, h nem a sarokban hanem a saroktol 5-6 centire. Hiaba allitgatom nem javul ugy, h a kep meg elvezheto monosegu legyen. Nagyon bosszant mert sotet kepnel full vilagos. En haklis vagyok erre es nem nagyon tudok a filmekre koncentralni
-
fuzzyka
tag
válasz nufenen111 #32592 üzenetére
Koszi, kiprobalom.
-
fuzzyka
tag
válasz huncutka1029 #32503 üzenetére
Micropixel valóban nincs. Mindenképpen megpróbálom este sőt eddig is állítgattam de még nem sok sikerrel...
-
fuzzyka
tag
válasz huncutka1029 #32493 üzenetére
Sajna a kép nem adja vissza, hogy milyen valójában! ( nincs normalis gépem itthon) Az igaz, hogy egy kicsit kekec típus vagyok ilyen téren... De sötét képnél világos két foltban is! De mindegy, beletörődök!
-
fuzzyka
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy 42la620s tipusú készüléket! Kérdésem lenne, hogy mennyire jellemező ezekre a sarkokban a bevilágítás? Mivel ez direct ledes azt hittem annyira nem lesz ez szembetűnő... a bal sarokban van egy par centis folt meg melette még egy kicsi nem mondom, hogy nem élem túl de ennyi pénzért egy picit zavar! Szóval az érekelne, hogy ez már tényleg a ledes technologia hátránya és kénytelen vagyok elfogadni, vagy esetleg vigyem vissza mert lehet, hogy jobb lesz? Este sötétben csinálok majd róla képet! Előre is köszi.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest