Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antilhu
tag
válasz
#65755648 #25585 üzenetére
még a 25585-ös válaszod kapcsán:
Router nálam g+n-re van állítva, csak N-re nem tudom.
Neked milyen neted és routered tudja normálisan kiszolgálni?
A lenti problémákért reklamálhatok a szerviznél? lásd:
1. a rajta lévő youtube alkalmazáson lejátszott zene vagy film folyamatosan szaggat, élvezhetetlen
2. ha a NAS-ról játszok le filmet, az is ritkán de szaggat
3. 3D műsort sem az LG worldről nem érdemes néznem sem a youtubról, mindegyik szaggat
4. illetve csak nekem tűnik lassúnak a menüje? főleg a home gombos... néha léptetem a távirányítóval és csak csúszással lép tovább a menüben... csak nálam van ilyen?A szerviz hogyan működik: kijön vki megnézi vagy én beviszem valahova?
köszi a segítséget!
-
gamer0101
aktív tag
válasz
#65755648 #25446 üzenetére
Attól félek, hogy a laptop nem ismeri az N-es szabványt még!
ASUS X53BR-SX028D A router pedig csak G-s ez tuti biztos. Régi már szegénykém, D-Link DI-524... Viszont az az érdekes, hogy ilyent nem csinált a másik média szerver progi a FullHD filmeknél. Ott folyamatos volt végig... Szeretnék azért erre valami megoldást találni, mert sajnálnám, ha nem tudnám kihasználni a TV-m eme tudását. Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest