- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
stilo18 #26111 üzenetére
Ha van még, lm széria akkor érdemesebb lenne olyat választani de azt is csak 620s től felfele azok tuti hogy 100hz-sek, meg viszonylag kicsi is az input lagjuk.
LM62S 31ms
LM660s 27ms
lm765s 22ms
Nem tudom mondjuk hogy milyen lehet egy 43ms inputlagu tv-n játszani, de szvsz minél kisebb annál jobb, sajnos az idei tvk-nek elég nagy az input lagjuk számomra, ami tökéletes lenne és nem nyúlnál mellé, hozzá teszem én is erre gyűjtök, egy Sony 42w805-re, jelenleg 250000 Ft lehet lemegy az ára még idén kicsit.
Ja 6ms az input lag.
Ami sok éve üzemel bolt, azzal szerintem nincs semmi gond. -
BloodRay
veterán
válasz
stilo18 #25852 üzenetére
LM620S-nél hogy adna szebb képet, egy LN5400?? Kb két kategóriával gyengébb modell utóbbi.
Kategóriájában nem rossz az LN5400 képe, de az LM620S szintjéhez köze nincs.(#25860) kazmerr -> 2 éves belépő smart modellt(LV375S) miért kell ajánlani?
(#25864) stilo18 -> LA6130 az LM615S idei kiadása kb. Képminőségre is hasonlóak, talán kicsit egyenletesebb a 6130-as háttérvilágítása.
(#25873) Papesz01 -> ISO-t semmilyen tv márka nem játszik le. Hangsávváltáshoz meg próbálkozz a q. menu-vel.
(#25877) kazmerr -> VGA-ról nem vagyok biztos, hogy megy rajtuk a 3D. A +1 szemüveg az LM660S-nél a szemüvegre csíptethetőt jelöli. Mindemellett az LM660S-nek jóval jobb és gyorsabb a netes része már.
(#25886) Ace Ventura -> Akkor most állítsd be a képet, mert lehet hogy változtak az alapbeállítások a korábbiakhoz képest.
(#25888) szemtelen -> Ez nem torrentkliens.
Én arra használom amire való és arra megfelel egyelőre. Ez pedig annyit jelent, ha alkalmanként csinálok egy-egy képet a telefonnal azt az otthoniaknak egyből meg is nézhetik(ha még nem is vagyok otthon).
Mellesleg tegnap kipróbáltam az 55"-os OLED-es LG-t, nem volt rossz első blikkre. Nagyon várom már, hogy elkezdjen terjedni és kiforrja magát.
-
PLaci58
addikt
válasz
stilo18 #2506 üzenetére
Szerintem hívd a szervizeseket, hogy csináljanak vele valamit. Tegyenek rá új szoftot. A reklámban azt írják, hogy le tudja játszani az MKV-t, akkor játssza is le!
Nekem eddig még kevés fájlt nem játszott le és nem konvertálgatok. Igyekszem 1080-as filmeket nézni, hogy ne kelljen a TV-nek nagyítani.gangura!
A 15 GB-os magyar Avatarral van gondom (extended collecors editions).
A Rio-t csak DVD-ről tudtam lejátszani, mert nem tudtam az ISO-ból kibontani a fájlokat és a lemezről sem tudtam átmásolni a VOB-okat ( "talán megtelt a lemez?" hibát írt).Az LV csak 2D.
-
PLaci58
addikt
válasz
stilo18 #2493 üzenetére
Nekm is olyan TV-m van. Van hozzá új szoftver az LG oldalán, de még nem tettem fel, mert gondolom törölné a csatornalistát, azt meg lusta vagyok újra rendezni, meg beirogatni az analóg csatornák neveit
Az MKV-kat jól lejátsza, de válogatós. Hiába level 4.1 a kodek. Nekem a 1080-as Avatart nem fogadja el (pedig azt meg akarom nézni rajta), de a 1080-as Piratot simán lejátszotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest