Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlobak
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni TV vásárláshoz.
- A közeljövőben, 1-2 hónapon belül szeretném megvenni, elsősorban letöltött filmek, és internet tartalom nézésére használnám. ( ezért Smart kellene, azért gondoltam az LG-re, mert úgy tudom, hogy ők jelenleg ebben a legjobbak),
- 4,0 - 4,5 m-ről nézzük a TV-t. Egy 40"-ost néztem boltban kb. erről a távolságról, és kicsinek tűnt, ennél nagyobb méretre gondoltam. ( Hogy pontosan mekkora, azt igazából nem tudom.)
- Egyik családtag nem egyforma látása miatt 3D nem játszik.
- 150eFt körüli összegre gondoltam, de meggyőzhető vagyok, ha valamivel többért nagyon jó gép van.Ezeken gondolkozok:
- LG 43LF5400,
- LG 43UF680V, (Ennek állítólag a hangja szebb, jobb. Ez igaz?)
- LG 49LF632V.Az UHD felbontásnak a T-Com-nál a fenti felhasználásra van valami
kézzel foghatószemmel látható "hozadéka"?Köszönöm a válaszokat!
-
asturel
őstag
LF652V optikán rákötve egy Samsung HW-J355 soundbarra időként egy 'pukkanó' (mint mikor az analóg erősítőt bekapcsoltam régen) hangot ad, csak akkor figyeltem meg mikor nem megy média a tv-n (ettől független lehet, hogy közben is előjön csak nem vettem észre), valakinek van ötlete, hogy mi lehet?
(Kikapcsolva a tv-t nem jelentkezett ez a hiba, más eszközre meg még nem kötöttem a soundbart, először arra gyanakodtam hogy a tv küld néha hangot hogy ne kapcsoljon ki automatikusan az eszköz) -
TNTSA
csendes tag
Esetleg tudja valaki van-e érdemi különbség a LG 32LF632V és a LG 32LF631V TV között,az utóbbiról nem sok mindent találok,de egy kicsit olcsóbb.Előre is kösz a segítséget!

-
yvsmad
őstag
válasz
ptesza
üzenetére
Földhurok. Az antennakábel árnyékolása és a konnektor földelése között akár 120V potenciálkülönbség is lehet, ilyenkor a hálózati 50 Hz-et hallod búgni. Az erősítőre számítógép is rá van kötve, vagy milyen földelt eszköz van rendszerbe köve? Meg kell szüntetni a galvanikus kapcsolatot az antenna árnyékolása és a konnenktor földvezetéke között.
-
ptesza
senior tag
LG UB820V ha rádogom erősítőre akkor búg. Ez mitől lehet?
Ezek a csatlakozók vannak. Egy jack to 3 rca Y kábellel próbáltam.

-
TNTSA
csendes tag
Sziasztok!
Rég nem figyeltem a fórumot.Hirtelen felindulásból fiatalabb lányomnak szeretnénk LG 32"-os tv-t a szobájába.Fontos,hogy smart TV legyen és minnél frissebb típus.Ami mérvadó az az ár,100000 Ft körül van rá keret,max 110000 Ft.
Ezeket találtam:LG 32LF630V
LG 32LF5800
LG 32LF580V
Más típus is jó lenne,ebben a kategóriában.Ha esetleg valaki toppon van a témában,nagyon megköszönnénk a segítséget!

-
Konyika
senior tag
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Ja
Tényleg 
aram01 Remélem! Föleg, hogy 82-es JVC TV-t váltok le.
-
Konyika
senior tag
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Beírtam de nem dobott fel semmit! http://prntscr.com/a06kbk
Köszi a gyors választ!

aram01 Neked is köszönöm!

Akkor nem marad más hátra mint a vásárlás öröme

-
Konyika
senior tag
Sziasztok
Én vagyok a béna vagy valóban nincsennek benne az 1.hsz-ban az ajánlott tipusok?
Holnap vennék egy ilyet. Van rá panasz vagy az ajánlottak közé tartozik?
Bocs a lényegre törésért de gyorsan kell döntenem. Ha valakinek van jobb ötlete ne tartsa magába
Az ár 140 lenne hivatakos LG garanciával. Full HD és a 3D kell, okos TV-re nem lenne szükségem.Köszönöm elöre is!
Ui: Ja HTPC-ről használnám tehát, hogy milyen formátumot támogat az nem fontos!
-
imcsoo
aktív tag
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
LG 43lf632v tv-m van és külső hdd-ról szoktam filmet nézni, de sajnos nem mindegyik full hd filmet szokta lejátszani. Mi lehet a probléma?
-
aram01
nagyúr
válasz
paulkaresz
üzenetére
Hát nem tudom jó ötlet e hogy te diagnosztizálod a hibát (ha értesz hozzá természetesen akkor oké) és beruházol egy alaplapra, meg kéne nézetni szerelővel, még ha nem is csináltatod meg vele.
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám az lg smart tv-mel,hogy kábellel rákötöttem switchen keresztül a netet a tv-re és a számítógépre.A pc-n tökéletesen mennek a filmek,de a tv-n megakad,lecsatlakozik.Hiába várom meg,hogy puffereljen,az sem segít.Álltalában online filmeket néznék rajta.
Mi lehet a gond?
Valakinek tippje?Köszike.
-
LionX
tag
válasz
gyomorHD
üzenetére
A lányomnak pont ilyet vettem a 32LD550 helyett.
Szép a képe, (IPS panellel szerelt), jók a szolgáltatásai, de valóban lassú egy kicsit.
A hangja viszont hagy némi kívánnivalót maga után, bár a hangszínszabályzóval lehet rajta javítani valamennyit.
A bekapcsolás után a tv képe gyorsan megjelenik, viszont az egyéb szolgáltatások eléréséhez kell egy kis idő amíg feláll a rendszer, ami kb. 20-30 mp. Utána nálunk max. 1-2 mp-et kell várni ha pl. bele akarok menni a menübe, vagy a Smart felületet akarom használni.
A beállítás, a viszonylagos lassúságát leszámítva, se nem nehézkes, se nem bonyolult, de a képbeállításokra azért kell némi időt szánni, ráadásul minden bemeneten külön-külön kell ezt elvégezni. Nálunk a hangolás sem volt időigényes művelet, mondjuk én csak a digitális, (DVB-C), adókat engedtem neki behangolni, az analógokat nem. A csatornalistát számítógépen a saját ízlésed szerint sorrendbe teheted, nem kell a tv előtt molyolni a távírányítóval.
A bemenetek átkapcsolása szerintem egyszerű és gyors. Megnyomod a bemenetválasztó gombot a távirányítón, a kurzorral ráállsz a kívánt bemenetre és OK. Jó, nem két gombnyomás, de nem is kibírhatatlan. Az AN MR600 -al kompatibilis. Ezt később is beszerezheted hozzá és nagymértékben megkönnyíti a kezelést. Mondjuk ettől nem lesz gyorsabb a tv, csak komfortosabb.
Úgy tudom hogy szerelik VA panellel is, majd eldöntöd hogy Neked VA, vagy IPS kell. Én pl. IPS párti vagyok, a széles betekintési szög és a természetesebb színek miatt.
Itt van egy kis segítség hogy honnan tudod meg, hogy milyen panellel van szerelve egy LG tv. -
gyomorHD
tag
válasz
yvsmad
üzenetére
hu, meggyőztél

LG 32 LF650V 3D Smart LED televízió-t néztem ki. Jókat írnak róla, szép kép, hang, viszont a bekapcsolási időt szidják meg a nehézkes beállítást, hangolást. Van valakinek ezzel tapasztalata? Illetve mennyire gyorsan tudok " átkapcsolni " (bemenetek közti kapcsolás talán, vagy mi a szakszó erre) PS4-re. Mostani LG 24mn43-n csupán 2 gombnyomás a távirányítón és nem az adást látom hanem a PS4-et. Meg ha van egyéb tapasztalat a készülékkel szívesen várom bárkitől.

-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Az általam telepített, az LG store-ból letöltött alkalmazást, hogy tudom eltávolítani a tv-ről?
Köszönöm
-
Gabisan
tag
Erre valaki ?
-
Yenka
csendes tag
Szerintetek a webOS 3.0 light frissítés milyen lesz?
Gondolom szebb, gyorsabb, vagy plusz funkciókkal bővül majd, vagy lehet, hogy a vártnál csak kevésbé lesz "nagy durranás"? -
aram01
nagyúr
válasz
paulkaresz
üzenetére
Garis még a tv. Nem kellett fizetni érte. Lg márkaszerviz jött ki,itthon cserélték
-
huncutka1029
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
ha a kijelző lenne, akkor valóban lenne hang...
Alaplap lesz az. -
paulkaresz
aktív tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
A kijelzőpanelre gondoltam,az lenne a legrosszabb ha nem tévedek.Egy alaplapcserébe még belemennék,de ha a kijelző a hibás akkor biztosan nem érdemes foglalkozni vele.
-
huncutka1029
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
ha az alaplap eszáll, nem jelent azt, hogy hang feltétlenül van... sőt.
Nekem egyszer cseréltek egy 2011-es tv-n Garis volt, ha nem lett volna akkor kb 40-50 ezerbe fáj az alaplapcsere.
-
paulkaresz
aktív tag
-
aram01
nagyúr
válasz
paulkaresz
üzenetére
Nekem alaplapos lett, amikor ezt csinálta
-
-
yvsmad
őstag
válasz
paulkaresz
üzenetére
Valószínűleg a tápja adta be a kulcsot, szerviz kell hozzá.
-
kridli
tag
Sziasztok.
Jól gondolom, hogy NetCast oprendszeres LG tv-kre csak a gyári (plex pass-t igénylő) plex kliens létezik?
Köszi. -
Black Dragon
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Sajnos nem tudok neked épkézláb megoldással szolgálni, próbáld meg felhívni az lg ügyfélszolgálatát, ők már biztos találkoztak ilyen hibával, meg tudják neked mondani a telefonon keresztül is, hogy menthető a tv, vagy sem(szerintem).
gyomorHD: Ha nem kell Smart tv, akkor az 5800-at ki is húzhatod a listáról. Marad az 5610, ami az alap igényeket kielégíti. Volt itt korábban egy fórumtárs, akir talán pont haosnló igényekkel keresett tv-t, és talán pont ezt nézte ki. NIncs ezzel a tv-vel szerintem különösebb gond, de érdemes bemenned egy közeli Media Markt-a, hogy miként is néz ki a tv, a képminősége stb.
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
A bátyámnak van egy LG47LW650S típusú tévéje,egyik napról a másikra nem kapcsol be.Illetve bekapcsol a lámpa pirosról fehérre vált,de sem hangot sem képet nem ad.A tv egyébként 5 éves,elég sokat ment.Szeretném megkérdezni hogy mi lehet a baj,megmenthető?
-
szpali
addikt
válasz
laja80
üzenetére
nekem is hasonló hiba volt, így oldottam meg:
1. frissítettem a plexet a számítógépeken
2. fix IP-t állítottam a routerrel a gépeknek és a TV-nek is
3. letöltöttem a legfrissebb xplay-t isUPDATE:
tegnapelőtt jött új xplay
-
gyomorHD
tag
Hali!
A mostani LG 24MN43 TV helyére szeretnénk egy újat venni. Nagyon megvoltunk vele elégedve, ezér is próbálok az LG vonalon maradni.
Kis keresgélés után ezt a kettőt találtam, érdekelne mit gondoltok róla. Válaszidőt egyiknél se látom, nem fontos tényező ez már? Sok helyen olvastam hogy 2ms jó lenne ha meglenne.
Nincsenek nagy elvárásaim, hozza az előző színvonalát, hétvégi meccseket szépen lássam rajta, PS4-es játékok is szépek legyenek, Full HD, okos TV-ről semmit se tudok, életembe nem láttam még szóval azt hanyagoljuk szerintem, illetve méret és ár szempontjából is a 32" 100 ezer környéke
Várom javaslataitokat, ha van. -
laja80
tag
Sziasztok!
Van egy Lg 42lf652v tvm-a plexet használom filmnézésre,viszont mostanában nem frissül a lista plexen belül,hiába töltök le bármit,ha bemegyek a beállításokba akkor azt írja hogy hálózaton kívül nem elérhető,valaki tudna segíteni hogy mit kell beállítani hogy jólegyen?
Köszönöm -
rongylab
tag
válasz
retifosas
üzenetére
Direwolf jól írta.
A pcden, a iso-t mountolod mondjuk daemon-ba. Powerdvd14 vagy 15 programot beállítod mint alapértelmezett programot az iso-hoz, majd a daemonbol megnyitod a mappát és rákattintasz a fáljra. Ha van high speed hdmi kábeled, olyan videokártyád ami hdmi-s, akkor a a tv azonnal érzékeli a 1080P-s 3D-s jelet és automatikusan 3D-re vált és már élvezheted is a fullhd 3D iso filmedet.
-
rongylab
tag
válasz
ricsip
üzenetére
Nem. A box-on van epg. meg txt meg minden egyéb. bekapcsolom a tv-t, és a magic-el vezérlem a tv-t és a boxot is. Az app-okat sose használtam, mert nem kábellel van a net rákötve, wifin meg nem kínlódnék. ha netezni akarok arra ott a pc, ami arra való. a tv az csak kép megjelenítő, (számomra).
-
MTbc
senior tag
válasz
Dreddy32
üzenetére
Üdv, szerintem nem azért írja, nekem is freemailes, az egyik pl.
Ha tv- regisztrálsz (ahogy én) akkor gmaillel léptem be, magyar store magyar tv sugárzás,utána létrehoztam egyet PC-n amin már a Angol storba regisztráltam, majd tv-n magyar műsorszórással, de angol store-al. Ekkor szólt nekem is hogy nem lehet, akkor átraktam mindent Egyesült királyságra, és elfogadta.
Nem gondolnám hogy megkülönböztet különböző mail szolgáltatókat az LG. -
szpali
addikt
HOW TO RUN DEMO ON TV:
1) Download the app file (.zip) on your computer.
2) Unzip it to the root of USB drive (must be formated as FAT32).
3) Sign in to the TV with your webOS TV Account
4) Insert the USB into TV.
5) Go to TV menu and check for app -
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Lf652v tv-m az mondja nekem az LG store-ba való bejelentkezéskor, hogy az emil címem ebben az országban nem használható!!!
Freemailról van szó. Ezt miért?Ha nem freemail, akkor mi más? Az Lg telefonon simán lehetKöszönöm a válaszokat.
-
qqzs
őstag
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Valaki fel tudna vilagositani ezt hogyan kell elinditani usbrol? felmasolom ra de mit az egesz strukturat ? aztan mit hogy inditok el?
Mas
Tovabbra sincs 1 heti musorom a teven csak par adonak a tobbi csak este 11 ig kb. Masnal is elofordul? gyogyir? -
sajog159
aktív tag
Az UF77XX modellcsalád minden tagja mostanában eltűnt az üzletekből és az LG ügyfélszolgálaton azt mondták nekem, hogy már nem is lesz új szállítás 2016-ban a modellváltás miatt. Két kérdésem lenne ezzel kapcsán a Tisztelt olvasókhoz.
1. Örülnék, ha írna a saját tapasztalatokról az, akinek van már ilyen készüléke.
2. Van e esetleg olyan infó valakinek, hogy ezzel a családdal volt valami probléma?Előre is kösz,
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
UHD-ben mi lenne az ajánlott? Egyáltalán érdemes 200k alatt ilyet venni?
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem, full HD monitort használok. De annak ellenére, hogy a gépem már nem új, azért lehet 4K-ban játszani vele...élsimítást kapásból ki lehet nyomni és máris rengeteg fps-t nyerek.
(#70523) direwolf: igazából nem élet-halál kérdés, csak gondoltam kipróbálom. A cpu egy 4690K, azt hittem csak az kell hozzá.
Mindegy, nem annyira fontos, kösz. -
Black Dragon
addikt
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Ennél jelenleg nem igazán van jobb, legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne, UHD van már csak fölötte.
Edge led a szélein világítja meg a képernyőt, míg a direct lád hátulról, leegyszerűsítve ennyi. Változó, hogy kinek melyik jön be, ha tudod, akkor nézd meg élőben, bár a 652V-re eddig nem volt komolyabb panasz.
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok,
Ugy néz ki tv vásárlás előtt állok. Olvasgattam a topicban ez alapján a legajánlottabb ez a masina.
Van helyette más alternatíva? Elég a fullhd, méretben se kell nagyobb, hálózatról/winyóról filmezés, youtube menne rajta. Árban mehet egy kicsit feljebb, ha valóban van különbség. Ez az edge ledes valami ez micsoda? Jobb az?
-
Bazsi1987
őstag
Van egy led tv-m meg egy hdmi-s laptop radugom a tv-re hdmi-vel a gépet minden szép és jó csak nem láttok mindent
mintha minden irányból 1-1 cm lelóg mi a teendő?
köszönöm előre 
-
direwolf
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
PC-d minden szükséges eleme WiDi kompatibilis? (widi certified intel cpu/intel wifi)
Amúgy a Win 8+ tud Miracastot is (vezeték nélküli kijelző a MS elnevezése ha jól rémlik), annak nincs ilyen nyűgje, csak wifi direct kell neki.
Csodát viszont ne várj, brutál lag és gyenge képminőség
-
Hi.
Intel widi-t próbálta valaki működésre bírni?
A pc azt írja, hogy az LG webos tv nem windows minősített eszköz, nem tud kapcsolódni.
A tv UF852v, a pc-n pedig 8.1 van. -
Ákkk
addikt
válasz
malnabokor
üzenetére
Kösd pc re és töröld a lomtárat esetleg ccleanert futasd le lemezen.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Családilag mi is beálltunk az Lg táborába egy 55uf850v-vel, eddig nagyon tetszik

Egy kérdésem merült fel eddig, hogy a rákötött merevlemeznél hogyan lehetne megoldani, hogy a törölt képeket ne listázza? Mert nagyon becsületesen kirak minden képet, ami a merevlemezen van, mégha azt én korábban töröltem is
(tudom, random adattal lehetne felül írni számítógéppel, de ez azért macerás) -
boksz
senior tag
Most akkor milyen 4k formátumú filmeket játszik le az LG TV ?
mkv ? iso-t azt nem. -
retifosas
csendes tag
-
retifosas
csendes tag
Szia! Köszi a választ! Éppen tegnap töltöttem le egy 3D filmet, lásd alább, de sajnos mindegy mit csinálok vele nem kapcsol át 3D-be. De hasonló filmmel ez az eset nem először fordult elő! Paraméterek a következők:
Disc Title: Film címe.2015.1080p.3D.CEE.Blu-ray.AVC.DTS-HD.MA.7.1-HyperX
Disc Size: 46 256 126 911 bytes
Protection: BD+
BD-Java: Yes
Extras: Blu-ray 3D
BDInfo: 0.5.8Iso-ban jött le, megnyitottam pc-n és kimásoltam belőle a fő film m2ts -t, melyből mkvtolnix-al mkv-t készítettem úgy hogy kiszedtem belőle a felesleges hang és felirat sávot. De lejátszhatnám önmagában az m2ts-t is, de úgy sem jó.
-
Watt25
veterán
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Két megoldás van:
1. Kitakarítod a vinyót, akkor tuti nem lesz gond, a felvétel elindulásával emlékeztető nélkül sem. (És ekkor tuti ki is kapcsol a végén.)
2. Nem foglalkozol vele... Ugyanis EU-s szabályok miatt a tévék kikapcsolnak 3 óra után, ha nem nyomnak meg egy gombot sem az alatt az idő alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tényleg

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mobilizmo