- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sapics
csendes tag
válasz Pa'lBakula #41197 üzenetére
42LG650V-ről nem tudom, de a 49LB870V vesz fel analóg bemenetről. A leírás szerint az analóg felvételi lehetőség mindkét TV esetén "Digitális és Analóg (kompozit bemenetről)" tehát csak a kompozit bemenetre vonatkozik. Az ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy analóg tunerről nem vesz fel, de a megvétel után kipróbálva a sima felvétel és a timesift is működik az analóg tunerről.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zsmester89 #41195 üzenetére
Imax
Ami ugye akkor jó, ha ténylegesen imax kamerákkal vették fel, ami a filmek töredékére igaz.
+amióta itthon lecserélték a vetítőt, nagyon sokat romlott a kép minősége.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zsmester89
őstag
válasz TazLeacher #41196 üzenetére
A csodálatos pókember bd50 éles volt 3Dben, még a háttér is pl okáért. Van jó 3D, csak kevés.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Pa'lBakula
csendes tag
Sziasztok!
Az LG honlapján nézegetem a 42LB650V TV-t. Ebben a sorozatban csak a 42-esre írják hogy Digitális DVR (Time Machine) van benne, az összes többire Digitális/Analógot írnak.
Most akkor az az elírás hogy a 42-es nem tud analóg tunerről felvenni, vagy igaziból egyik sem tudja?Valaki, akinek ilyen van esetleg tehetne egy próbát.
Köszi!
BP
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Zsmester89 #41195 üzenetére
azt Imax-ben nézem meg, mert azt ugye nem hozhatja semmilyen otthoni tv, a többi meg online ocsó téka
Engem jobban idegesít a homályos kép, mint hogy nem hozza azt a feelinget. Inkább nézem éles képpel, kevésbé hatásosan, mint homályosan.
-
Zsmester89
őstag
Látom, sok a 3D ellenes de nekem pl bejön és amit tudok (és értelmesebb film), azt megnéztem 3D-ben. Persze 10-ből 4 ami ér valamit és 2 ami nagyot üt de szerintem jó dolog. Tegyük hozzá, amihez sok reményt fűzök, azt Imax-ben nézem meg, mert azt ugye nem hozhatja semmilyen otthoni tv, a többi meg online ocsó téka
Ma a media marktban megnéztem az 55lb671v.-t amit venni szeretnék. Legnagyobb bánatomra egy hajlított oled tv mellé volt berakva, azonos demóval és így inkább elrettentésként használt, mint meggyőzésképp. Maradjunk annyiban, hogy a korom fekete és szürke harca eléggé egyértelmű volt.
Ettől függetlenül nincs 1millám oledre, marad az elképzelt tv...de a keserű szájíz megvan. Majd 2 múlva lecserélem egy 4K Oledre - passzív 3Dvel -A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Jowanson
tag
válasz huncutka1029 #41183 üzenetére
A ph-s teszt alapján a képminőséggel nincs gond. A méret fontos, 47 vs 42 esetében a 47-nek 25%-al nagyobb a képfelülete.
A 3D-t biztos nem, smart-ot se nagyon használná, ebből azt gondolom hogy nem érné meg a plusz költséget hogy a fejlettebb modellekből vegyen 46-47-est csak a jobb hw tulajdonságok illetve a jobb panelek miatt. Ez már teljesen szubjektív, hogy kinek mi mennyit ér meg, de kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy szerinted megérné-e a felárat ha valaki nem haszálja ki a 3D-t és a smart-ot se? -
Danika256
aktív tag
válasz totalpatec #41192 üzenetére
Jah, de olyat már nem kapsz szerintem
-
törölt tag
-
gkoz
újonc
Üdv!
TV vásárlás előtt állok és ezt a két típust néztem ki: LG 42LB650V, LG 42LA660S.
Az lenne a kérdésem hogy, melyik tv lenne jobb filmnézésre és játékra?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Gork
tag
válasz Zirowe #41185 üzenetére
@Edenyke: Tisztában vagyok vele, itt a televíziók műszaki leírásánál volt, hogy ez egyik 2.0 a másik 2.1. Arra írtam, hogy a 2.1 egy fokkal jobb lehet a mélynyomó miatt. Persze tisztában vagyok azzal, hogy nem kell csodát várni a beépített hangszóróktól...
@Danika256: Igen, rengeteg kérdésre már megkaptam a választ, de azárt sok 10.000 hozzászólást képtelenség átnézni. Épp ezért gyűjtöttem össze a maradék fehér foltokat és nem azzal kezdtem, hogy két konkrét típusból melyiket javasoljátok. Viszont nagyon köszi a válaszokat! Akkor szerintem a 3D SMART 46LA691S vagy a 42LA690S fog nyerni a nem SMART 42LB630V-vel szemben, mert szerintem SMART funkciót még annyira sem fogok használni, mint 3D-t. Utóbbit meg talán néha...
-
Danika256
aktív tag
Már többször leírtuk..
MCI 500 / 400hz vagy akárhányszáz lényegében mindegy, nem fogod észrevenni a különbséget. 400-as bőven jó!
Az Edge LED / Direct Led-esekből a nagyobb átmérőnél 47" felett, a directes azért jobb, de végülis mindegy, mert mindegyik sz@r. Én még tökéleteset Nem láttam egyikből sem. Ami árkategóriát megadtál abból olyan 42-es jön ki, annál mindegy, ha szerencsés vagy mindkettő "szinte" hibátlan lesz.A hangról meg annyit tudok mondani, hogy a 2.1-es azért jobb, szépen szól a mély is, de sokat azért ettől nem kell várni. Ha komolyabban akarsz mozizni otthon, akkor nyilván kell a hangrendszer..
A Smart az jó dolog, de te tudod, hogy mennyire van rá szükséged, mire akarod használni. Mindegyikben jók a smart funkciók, de ezek igen messze vannak akár egy tablet vagy laptop használatától is. Sebességben meg aztán végképp!
-
Zirowe
nagyúr
Ez eléggé a 3D mellett szólna, mert azok a 2.1-esek
Wtf?!
Ma már minden film, 2d vagy 3d, 5.1/7.1-es.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Gork
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, sok jót hallottam az LG-kről, ezért ebbe az irányba nézelődök. A szimpatikus tévéket összehasonlítottam az LG oldalán és pár kérdés felmerült bennem, az azonos árszintű (kb. 170E) TV-kkel kapcsolatban, amelyek megválaszolásában, értelmezésében a segítségeteket kérném. A TV-t amúgy nem igazán használnánk tévézésre, inkább netről töltött filmek nézésére, streamelésre.
- Ha jól látom, két fő típus van, a LED TV és a SMART 3D TV. Ezek a háttérvilágításukban is különböznek (Direct LED vs. Edge LED). A két tévétípus gyakorlati felhasználásban milyen különbséget jelent? Azért a 3D-s tartalom még manapság is elég korlátozott, illetve nekem sem az lenne a célmédia. Akkor érdemes a LED TV kategóriában nézelődnöm?
- MCI 500, illetve 400 Mhz. Ez jelent bármi érdemi különbséget?
-Dinamikus színjavítás igen/nem.
- 2.0, illetve 2.1-es hangrendszer. Ez eléggé a 3D mellett szólna, mert azok a 2.1-esek, de szkeptikus vagyok a tévék hangminőségével kapcsolatban. Jelent ez érdemi különbséget?
- Smart Home, Premium CP, Hbb TV igen/nem. (???)
Őszintén szólva itt a fő kérdés szerintem, hogy felhasználását tekintve mikor érdemes a LED TV-t vagy a SMART 3D-t választani, mert az egyéb paraméterek szerintem legfeljebb kényelmi pluszt jelenthetnek de 100-ból 99 paraméter megegyezik a tévék között. Mit gondoltok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
huncutka1029
addikt
válasz Jowanson #41182 üzenetére
igen van,
a 3D modellek. LA 660s LA690S LB650V 42"ban kb ugyanennyi az áruk.
Jobbak a hw tulajdonságok.És jobbak a panelek is bennük.
Olyan mint az atuó.
Tud menni 250-et, de mégis lehet vele lassan is menni.
Csak jó a tudat, hogy több van benne, mint amit használsz, vagy látszik.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Jowanson
tag
Sziasztok
Ismerős most akar új TV-t venni és ezt modellt nézte ki magának: LG 47LN5400
Nem kell neki semmi flanc Smart, 3D, Wifi, stb, főképp normál TV nézésre meg DVD filmezésre használná. Ahogy néztem már 140-150 körül mozog az ára, a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában van még hasonló tulajdonságú TV amin érdemes lenne elgondolkodni? -
F_Zolee
veterán
válasz huncutka1029 #41180 üzenetére
Egyedül a képvarázslót nem használtam még...na majd akkor azt is kipróbálom. Amúgy vannak olyanok, hogy dinamikus kontraszt, szín. Kikapcsoltam ezeket és akkor is előjött...
-
huncutka1029
addikt
válasz F_Zolee #41179 üzenetére
a képbeállításokat lehet minden bemenetre alkalmazni, próbáld ki a képvarázslót,
a végén felajánlja, hogy menti haladó 1 re a beállításokat, és feldobja a lehetséges forrásokat ahová alkalmazni akarod.
Nekem van otthon egy ilyen TV, majd meglesem, de nekem nem csinál ilyeneket.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
F_Zolee
veterán
válasz huncutka1029 #41178 üzenetére
Néztem már minden zugát de szerintem ilyen intelligens érzékelés sincs benne, mert rémlene ha igen...
Energiatakarékosságnál csak a szintet lehet állítani. Mérsékelt, közepes...stb.
Na meg olyan része sincs, hogy minden bemenetre ugyanazt alkalmazza. Eléggé kiherélt ez a széria akkor. -
huncutka1029
addikt
válasz F_Zolee #41177 üzenetére
energia takarékosság beállításánál az intelligens érzékelés, vagy ilyesmi néven van, kapcsold ki.
A képbeállítást meg állítsd be magadnak, és add meg neki, hogy minden bemeneti forrásra azt a beállítást alkalmazza., amikor elmenteda női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
F_Zolee
veterán
Az miért van, hogy automatic változtatja a tv a fényerőt ha sötét a kép? Ki van kapcsolva az energiamegtakarítás. Esetleg mást is ki kell lőni? 32LN570R
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
Hölgyek, urak! Már többször leírtam, hogy mit jelent az LG TV-knél a 200 MCI, 400 MCI, 800 MCI …
Az MCI érték semmi mást nem ad meg, mint azt, hogy a háttérvilágítás másodperceként hányszor kapcsol ki-be. Ezzel a trükkel folyamatosabbnak és élesebbnek látjuk a képet. Gyakorlatilag ez a szem becsapása. Ezt a felhasználó nem tudja szabályozni, ez a gyárilag beállított értékeken működik.
Nem keverendő össze az LCD panel képfrissítésével és a TruMotion-nal !!!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
python1
veterán
Sziasztok!
Kis problémám akadt a tv-vel.
HDMI-ről szeretnék hangot kinyerni erősítőbe,ha egyáltalán lehetséges ez. Tv:LG50LA6208-ZA . -
Warter
addikt
válasz sebyoz #41161 üzenetére
twonkey vagy servioo pl.
LucasGrant: 60LA620-nál pont azt néztem, hogy hasonló árban az újnál pl csak MCI500 van az MCI800 helyett. Bár nem néztem meg őket egymást mellett nem vagyok biztos benne, hogy a hasonló árban levő új verzió jobb lenne, ha nem számoljuk a smart funkciókat.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
-
sebyoz
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan mediaserver progit, amivel lehet hangsávot is válatani? (LM620S)
Köszi!
Üdv,
bEHH
-
Zirowe
nagyúr
válasz Tirexi #41158 üzenetére
Régi filmek konvertálására vhogy jobban odafigyelnek, meg azért Spielberg nem ad ki a kezéből fost.
Akad pár jó konvert, de a nagy részük nem éri meg a felárat moziban, max otthon letöltve.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tirexi
addikt
válasz Zirowe #41157 üzenetére
Hát ahhoz képest, hogy utólag lett felkonvertálva 3D-re a Jurassic Park első része nem is lett olyan rossz 3D-ben.
Van az a rész amikor a T-Rex benéz a kocsin az esőben a gyerekekhez. Hát lol mintha tényleg lett volna ott egy üveg nagyon élethű volt.(#41159) szunya1:
Avatárod melyik animéből van Szunya?[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz vass17 #41155 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a 3d filmek nagy részét nem 3d-ben veszik fel, hanem utólag konvertálják, aminek az eredménye általában siralmas, de a gyártó minimális ráfordítással (+pár millió konvertálási költség vs az állítólagos drágább 3d forgatással) drágább jegyárat kérhetnek.
Na ebből lett elegük az embereknek.Animációnál könnyű a helyzet, mert ott eleve 3d-be renderelik, ezért jó a végeredmény.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
momesz22
csendes tag
Hali!
Két TV néztem ki magamnak LG 42 LA 690S, vagy az újabb modell az LG 42 LB 671V. Nem tudok dönteni ,hogy melyik éri meg jobban, mennyivel tud többet, illetve hol érdemes megrendelni őket. Főleg tv nézném rajta és később vennék egy konzolt és játszanék is rajta.[ Szerkesztve ]
-
vass17
tag
válasz Tirexi #41148 üzenetére
Én se értem amúgy, hogy hol maradnak az igazán átütő 3D filmek, ha már évekkel ezelőtt is tudtak nagyon jót csinálni.
Egyébként lehet jól és kevésbé jól használni a technikát: elég megnézni animáció kategóriában az Így neveld a sárkányod 1-et, hihetetlen igényes benne a 3D. Ezzel szemben ott van pl. az UP, amitől sokat vártam, de sokszor legfeljebb annyi térhatást érzek benne, amennyit grafikailag beleraktak, ami egy 2D tévén is megvan.
Normális filmek közül nyilván az Avatar, és Utazás a föld középpontja felé mintapéldának számítanak és mind 4-5-6 éve jöttek ki. Azóta mégis hol maradnak a hasonlóan színvonalas megvalósítások? Az IMAX 3D bemutatófilmekkel viszont nem lehet melléfogni..
Mondjuk attól nem félnék, hogy nem fog elterjedni, mert az új tv-k többsége már ilyen, csak valahogy még nem indult be a tömeggyártás filmek terén.
-
salapp
addikt
válasz #16729600 #41153 üzenetére
Mozgásmegjelenítés.
Nekem mindegy, hogyan csapják be a szemem, ahhoz, hogy elhiggyem, tuti a mozgás, de az lcd ugye vagy ken vagy szappanoperásít. Talán az oled csalása jó lesz majd.
Tudom, az emberek nagy része elégedett a fenti kettő megoldás valamelyikével (és akkor még a kontraszt kérdését nem feszegettük), de remélem, lesz ennél jobb.Nagy változások vannak a láthatáron, persze ha közben fejre nem áll a nyugati világ rendszere teljesen.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
törölt tag
válasz salapp #41152 üzenetére
Nagyon szép tud ám lenni a 4K LCD n is. Az viszont igaz,hogy ahhoz képest, amennyire tolják a marketinget a gyártók, forrás alig van hozzá,TV adás meg csak kísérleti van ( én bundesliga meccset néztem a sajátomon,és az tényleg félelmetesen gyönyörű volt ) Valamint játszani se lehet rajtuk,mert DVGA se létezik ami bírná diavetítés szint felett átnyomni a tartalmat a képernyőre 4K ban. ( bf4 )
-
salapp
addikt
Új őrület neve: 4K. Bár szerintem lcd-n felesleges, mert ahhoz az egyéb képi tulajdonságokat kellene javítaniuk, hogy a 4K-hoz szükséges hatalmas képátló mellett ne legyen tré a látvány úgy egyébként.
Erre a technológia korlátai miatt esély sincs.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Danika256
aktív tag
válasz #16729600 #41147 üzenetére
Hát nem csodálom, ahhoz olyan produktumot kéne letenniük az asztalra, amiért érdemes beülni a moziba. Több jó rendező kéne és nem az agyonnyúzott dolgokat újra meg újra erőltetni, rebootolni filmeket stb.
A 3D-t meg úgy kéne használni,mint Cameron, Cuaron, meg még néhányan. De ezekről a dolgokról akár új topikot is lehetne nyitni... -
Tirexi
addikt
válasz #16729600 #41147 üzenetére
Igazából nem a 3D-vel van a baj, hanem azzal, hogy magába a filmben nincs olyan 3D-s látvány mint az LG 3D Demo videókban tehát amikor az arcodig kijön valami a TV-ből.
A Karib Ismeretlen Vizeken-t is megnéztem 3D-ben és talán 2 jelent volt benne igazi 3D amikor kivonták a kardjukat és a kamera felé tartották.
A többi "csak" mélységérzetet adott. Persze attól míg így is jobb volt mint a sima 2D.Ösztönözni kéne az embereket valamivel mert így tényleg kihalhat a jövőben.
-
-
ilor14
tag
Sziasztok!
Most vettem észre,hogy ha hangosabban hallgatom a TV-t akkor berezonál egy kicsit, olvastam, hogy másoknak is volt ilyen gond, de már jó 1 éves lesz lassan a TV-m, szerintetek mit lehetne tenni, hogy megszüntessem a problémát? Kábel TV-s adásnál nem szokott előjönni a probléma csak akkor, ha az XBOX megy vagy filmet nézek gépről TV-re kötve, valószínűleg a mély hangok miatt! Mit kellene tennem? (LG LM620S)
Előre is köszi!#41135: Jó itt is látni Tirexi!
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Tirexi #41135 üzenetére
Akkor a 4et meg se nézd 3d-ben, mert egy nagy rakás hulladék.
Imaxben láttam, de annyira 0 volt a 3d-je, hogy megbántam a felárat.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Danika256
aktív tag
válasz Tirexi #41140 üzenetére
Szerintem sem kerül a süllyesztőbe, rengeteget fejlődött az utóbbi években ha nem is a technológia hanem leginkább a használata a filmekben. Ez különösen igaz az újabb konvertáltakra is, mert mégha nem is hozza a Cameron kamerája által nyújtott átütő 3D-t, de azért elég jók lettek az újabb konvertáltak is.
Nem a 3D-vel van baj, hanem azzal, hogy Hollywoodban nem nagyon vannak új ötletek mostanság..
-
Tirexi
addikt
válasz huncutka1029 #41141 üzenetére
Ezzel kivédve azt, hogy a felvett tartalmat árusíthasd vagy feltölthesd.
-
huncutka1029
addikt
válasz tepenzed #41136 üzenetére
nem 30 hanem minimum 40 GB kell neki.
És lehetőleg, mint előttem is írták HDD.
A CVR menüben van olyan hogy inicializálás.
Ezzel "megformázza" a vinyót, és utána fog rá felvenni.
VISZONT! ha leformázta, utána PC-n nem fogod látni a vinyót, sem a tartalmát.
És a felvett tartalmat sem tudod semmilyen más eszközön lejátszani, csak és kizárólag azon a tv-n, amivel felvette, rögzítettea női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Tirexi
addikt
válasz #16729600 #41137 üzenetére
Micsoda a süllyesztőbe?
Mert? De hisz egyre több film lesz 3D-s.
Az oké, hogy nem olyanok amik kijönnek a képernyőből de azért még mindig több mint a semmi.Megnéztem a Kungfu Panda 1-2-t is 3D-ben és hát az szintén egy külön élmény volt. Végre nem csak animált valamit látok hanem majdnem, hogy meg is foghattam olyan élethű volt a dolog.
-
törölt tag
válasz Zsmester89 #41134 üzenetére
Mindegyiknek van valami hibája,ha tüzetesen megnézed őket.Ám egyik se olyan súlyos,hogy ne lehessen harmonikusan együtt élni velük,csak nem ezekre kell fókuszálni és direkt keresni-észrevenni őket
(#41135) Tirexi : Csak kár, hogy kevés a jó 3D s film,illetve a technológia is kezd a süllyesztőbe kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Sziasztok. Lg Smart Tv-n van a timemachine nevű műsor rögzítő funkció. Az a problémám,hogy sehogy nem találok rá megfelelő pendriveot,a kicsit nem fogadta el,azt mondták minimum 30gb kell. Vettem 64GB-os Kingston USB 3.0 pendriveot és továbbra sem fogadja el,azt írja hogy valami dedikált timemachine eszköz szükséges. Valami speciális formázást kellene alkalmazni,hogy elfogadja? Vagy pendrivera sehogy nem lehet rögzíteni?
-
Tirexi
addikt
Hát emberek most, hogy megnéztem már vagy 10 filmet 3D-be a TV-n már nem is vagyok hajlandó 3D nélkül nézni.
Az a mélység érzet az hiányzott eddig.
Az előbb néztem a Karib Tenger 3-at.. hát mintha ott lettem volna a forgatáson. -
Zsmester89
őstag
válasz Thunder78 #41067 üzenetére
Akkor miért jó a direct led az edge leddel szemben, ha a fekete ott sem jobb? A felhősödés legalább megszűnik a direct-nél vagy a sötét sarkok mellé társul az is? Lassan az az érzésem, hogy a direct nem jobb az edge-nél.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
farkas-j
őstag
-
huncutka1029
addikt
válasz farkas-j #41125 üzenetére
1; nyomd egyszerre a home és a képernyőzár gombot.
2; beállítások, mozgás és gesztusok kézmozdulatok ott jelöld be a felvétel tenyérhúzással lehetőséget. ilyenkor ha a képernyő, és nem a kamera előtt elhúzod a kezedet balról jobbra, mint amikor morzsát söpörsz le, elmenti a képernyőt.Angolul palm mode.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
farkas-j
őstag
Az aláírásomban lévő linkről letöltheted. Én viszont inkább a Seviio-t ajánlom helyette (magyar nyelvű). Szintén letöltheted ugyan innen. Egyébként ezek DLNA szerver programok. Arra szolgálnak, hogy a PC-re feltelepítve és bekonfigurálva a hálózaton keresztül a TV letudja játszani a megosztott könyvtárakból a szabvány által engedélyezett médiákat.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
-
D.CS.
csendes tag
Sziasztok LG TV szakértők, lenne ismét egy apró kérdésem hozzátok. LG 32LN570-R-ZA tv-nk van és azt nem tudom, hogy a Time Machine II nevű műsor rögzítőjében hogyan lehet a felvett műsorok nevét átírni? Az F1-es közvetítéseket, DTM, WTCC stb szoktam felvenni de már borzasztó átláthatatlan. Átírnám a nevüket, hogy pl F1 Salzburgring stb tehát hogy ne csak annyi legyen hogy "Forma-1" mindegyiknél.
Másik: az lg oldalán van egy olyan program hogy smartshare. Letölteném de borzalmasan lassan tölti és meg is szakad 1 óra után. Tudtok valami alternatív helyet ahonnan letölthető?
Kösz a segítségetek előre is!
-
Danika256
aktív tag
válasz FERRARI89 #41113 üzenetére
Igen, most direkt megnéztem, hogy ne mondjak hülyeséget, úgy kell lennie ahogy írtad. Tehát ha rajtad van a szemüveg és egyet szembe fordítasz magaddal, akkor az ellentétes oldalaknak kell átengednie a fényt, ha mindkettővel nézed mindegyik sötét. Ez így ok, tehát a szemüvegeid jók!
Innentől kezdve a kijelzőben kell lennie a hibának??!! Azt nem értem hogy lehet, ilyenről még nem hallottam.Egyébként ezek a kijelzők nagyon tükröződnek, főleg a polarizációs szűrő miatt, ha a tied is tükröződik, akkor rajta kell legyen. Ezt még leellenőrizheted! Ha nem lesz megoldás, akkor fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, vagy vidd vissza a boltba, cseréltesd be! Amúgy elég érdekes, hogy bontott volt a csomagolás!! Sok jót nem jelent!
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz mazacar #41118 üzenetére
Ha így kérdezed, akkor neked biztosan nincs bekapcsolva a hotel mód.
Azt, hogy ezt a szolgáltatást mire lehet a gyakorlatban használni, (ami az LG szerint ezeknél a típusoknál nem is létezik ) arról az aláírásomban szereplő linken tudsz meg többet.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
polgi803
őstag
Le lehet valahogy tiltani mkv-nál a feliratot ha magyar a film?
-
farkas-j
őstag
válasz #16729600 #41044 üzenetére
Esetleg nem nyúltál bele a hotel menübe? Ha igen, kapcsold ki teljesen a hotel menüt, és úgy próbáld ki a képernyőtükrözést. Nálam anno ez volt a baj. Egyébként a TV-mben van Comax kártya, és simán átküld az androidos cuccaimra minden képet.
Illetve egy kivétel van, a párom "ősrégi" Typhon tabletjén nem jelenik meg kép (1 magos 1GHz-es sw: 4.0.3). Hibaüzenet nincs, de csak a vezérlőgombok jelennek meg az LG app-ban, amikkel lehet is a TV-t vezérelni.
Apropó, a linkelt képek az Android stickemmel készültek, mert gőzöm sincs, hogy az S4-nél hogyan kell képernyőfotót csinálni. Elárulnád a mikéntjét, mert már többször jól jött volna?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Atla
senior tag
Androidos szerviz menü app működik szerintetek infra nélküli telefonokkal? Galaxy s3, és la 660s.
-
FERRARI89
csendes tag
válasz huncutka1029 #41102 üzenetére
Megprobaltam a telorol is,de ugyanaz a hiba
-
Danika256
aktív tag
válasz FERRARI89 #41110 üzenetére
Akkor pedig vagy a TV nem polarizálja a fényt, vagy mégis a szemüveg a rossz. Nézd meg amit írtam, hogy vegyed fel és tarts magad elé egy másikat szemből, ha az egyik oldalát annak sötétnek látod, jó a szemüveg., mert mindkét oldala fordítva polarizálja a fényt.Onnantól már csak a TV lehet.
-
FERRARI89
csendes tag
válasz huncutka1029 #41102 üzenetére
Kossz a tippet kiprobalom
-
Watt25
veterán
válasz mazacar #41106 üzenetére
Én csak annyit tennék hozzá, hogy elég nagy hülyeség lenne, ha ki kéne kapcsolni a TImeMachine-t, akkor is, ha nincs is vinyó kötve a gépre, és csak azért, hogy kikapcsolhasd rá kell kötni egy vinyót. Gondoljátok már végig, ilyet nem csinálnak...
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
mazacar
tag
válasz huncutka1029 #41105 üzenetére
hát akkor vennem kell..:\
vagy valakitől kölcsön..mert nincs sajnos..
HDDnek ami jó lenne.. nincs meg a rack-je -
mazacar
tag
válasz huncutka1029 #41103 üzenetére
Ertem..koszi..
Megprobalom...kisebb pendrive is jo?[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz mazacar #41101 üzenetére
akassz rá egy usb vinyót, vagy 64Gb pendrive-ot.
menj a menübe, és akkor ki tudod kapcsolni az időeltolást (timedhift II)
Utána indítsd újra a tv-t, teljes áramtalanítás után jó lesz.
Illetve ha nem közvetlenül wifin csatlakozol, hanem routeren, akkor a tűzfalon nézd meg, átengedi e a tv-t és a telót[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz FERRARI89 #41094 üzenetére
ha van androidos telód, akkor töltsd le a playről az Lg remote nevű progit.
Az hálózaton keresztül képes távirányítóként működni, minden szükséges funkcióval, 3D kapcsolási lehetőséggel is. Úgy próbáld.
Ded ha tényleg új tévét kaptál, akkor kérj hozzá való távot.
Vagy viddd vissza a francba nekik, mert nem csak csomagolássérült volt.1-2 éve volt egy bűnöző csapat, akik megvették a 3D tévét, majd kiszerelték a panelt, egy olcsó méretazonoss 2D panelt tettek b, a kiszereltet meg feketén eladták szervízeseknek.
Lehet, hogy másnak is eszébe jutott.....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
mazacar
tag
válasz huncutka1029 #41100 üzenetére
Akkor kernek segitseget hol lehet...
Mert en atbongesztem a tv -t de a smarton kivul nem talaltam meg...de abbol is kidob mert nem eszlel eszkozt..:/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest