Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abus2
tag
válasz djpoti #13521 üzenetére
Elvileg ugyanaz, de nem bizos,hogy a kamera a hibás. Lehet szoftver probléma is. Én is megszenvedtem a kamerával nemrég. Először próbáltam rendszer alaphelyzetbe állítást, majd szoftver cserét.. Nem használt. Utánna rendeltem kamerát a keszülékhez, csere, se kép se hang. 2x is. Majd kínomban kdz-s telepítés 4.2-re, és újra jó a kamera.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
-
Abus2
tag
válasz kuyarashi #13575 üzenetére
Én február eleje óta használok egy felújítottként árult készüléket. Semmi bajom nincs vele. Gyári dobozban jött, gyári töltővel. 154USD volt a 32 Gigás D802. Szerintem ha akarod használni Magyarországon/Európában az LTE hálózatot, akkor D802 az ajánlott. F320 nem tudja az európai frekvenciákat.
Vám nincs az informatikai eszközökre és telefonokra, csak 27% áfa (plusz a vámkezelési díj).[ Szerkesztve ]
-
-
Abus2
tag
válasz djpoti #13585 üzenetére
A Telenor a Telekommal közösen szolgáltat a B20-as 800 MHz-es frekvencián. Ennek van a legnagyobb lefedettsége az LTE halozaton. A Voda is használja ezt a sávot, bár kapcsból nem tudom, hogy mekkora lefedettséggel. A távolkeleti és az amerikai telókkal pont ez a baj, hogy nem tudják a B20-at. Az pont pech, hogy az európai piacra szánt mobilok drágábbak, mint a többi. Én is majdnem elcsábultam majdnem az f széria és társai felé, de inkább kiadtam még cca30 dolcsit az európaiért. Ezzel érezhetően jobb a 4g lefedettség.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest