Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
litory
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki túladna szeretett gépén, akkor kérem keressen meg privátban. Korrekt áron érdekelne egy ilyen masina.
Köszi,
Litory -
válasz
levi.hungary #488 üzenetére
az x86-os android, amivel az ARM-es appok tekintetében ugyanúgy sehol sem vagy tudtommal, de javíts ki ha tévedek.
Akkor már inkább bluestacks.
Apropó, a navigációt még nem próbáltam azon keresztül. -
franc0
őstag
válasz
levi.hungary #495 üzenetére
Desktop Winre felmegy az igo8.
-
levi.hungary
tag
válasz
Kavinton75 #493 üzenetére
Persze, de ha akarnánk se tudnánk
-
levi.hungary
tag
Cikk az indexen:
[link] -
Kavinton75
senior tag
válasz
levi.hungary #491 üzenetére
Ezzel navigálni?
Ott a telefon -
levi.hungary
tag
válasz
Kavinton75 #489 üzenetére
Azért én hiányolom a sok jól működő szoftvert, ami már androidon megvan. Persze MS erejét ismerve, hamarosan behozzák a lemaradást, de azért hogy csak egyet említsek, egy jó navigációs szoftver hiányolok, mint pl. Igo vagy egyéb androidos alternatíva.
-
ludus
aktív tag
válasz
Kavinton75 #489 üzenetére
Végülis van olyan is aki egy Macbookra XP-t rak mert lehet...
-
Kavinton75
senior tag
válasz
levi.hungary #488 üzenetére
Minek elrontani?
Van elég droidos szir-szar -
levi.hungary
tag
Androidot rakott mar ra valaki?[link] A link aljan levo 4.3-at mar hasznaltam netbookon. Mar van sok x86 app is androidra.
-
-
I3ence
tag
válasz
Gabesz84 #475 üzenetére
Itt is megjott ugyanez.
Kulseje a preselt uvegszalhoz kozelebb all, mint a borhoz. Tablet pontosan illeszkedik bele, a fedolap kicsit tullog, de ennyit megert, hogy ne a keszulek seruljon. Magnes, ha jol vettem eszre nincs benne, pedig mintha a gep oldalan lenne.
Nem egy Magic Cover, na...
-
_ak_
addikt
Don't Starve jól megy rajta, de ugye az sem vmi nagy gépigényű.
-
k.milan
csendes tag
Sziasztok! Akinek a tok problémája még nem oldódott meg, én rendeltem pár db-ot. Ha kell jelezzetek és egyeztetünk, 7500,-/db (gyári, eredeti fekete)
-
Zimezoom
tag
A teljesítményével hogyan vagytok megelégedve?
Leginkább az érdekelne, hogy nagyjából milyen desktop proci+vga teljesítménynek feleltethető meg? -
Thoty
senior tag
Még egy hülye kérdésem van
Aktiváltam az Office 2013 H&S-t, és kicsit fura, hogy azt írja, Professional van fent...
Nektek is ilyen a termékinformációnál?
[link]Ettől függetlenül csak Word, Excel, OneNote és PowerPoint van fent.
-
I3ence
tag
Köszi, a számoknál akkor ez egy rohadt jó ötlet, máshol meg nem annyira. (eddig mindig kivártam, míg kidobja a számot felülre).
Start gombbal nálatok minden rendben? Szoftveres bug (vagy feature?
) lehet az is,hogy az esetek felében csak másodjára működik? Rezeg, meg minden, de a start menü/előző app nem jön be. Második gombnyomásra minden ok.
-
_ak_
addikt
Modern IE11 hibája lehet, pl képet sem tudunk így beszúrni.
A gépelésnél a bezáródással én is viszonylag gyakran összefutok. Ezt gondolom majd javítják, viszont ami a speciális karaktert illeti, az egész trükkös. Valószínűleg csúsztatod az ujjadat a betűn. Pl a számok beírásánál sem kell, rajtahagyni az ujjunkat míg fel nem kínálja a választást, hanem elég felhúzni az ujjunkat.
-
I3ence
tag
Ha erre gondolsz: https://www.dropbox.com/s/5r59bh76xg4pynh/Screenshot%20%284%29.png
,nekem engedi (linkelni nem tudok valamiért).
A billentyűzettel viszont olyan problémám van, hogy gépelés közben van, hogy csak fogja és bezárja magát, mintha kattintanék egyet a fenti részre. Meg nagyon sokszor, ha gyorsabban írok, a speckó karaktereket adja be. T-ből mindig þ lesz... (ez angolon ilyen legalábbis)
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
nektek a Gépházban a Tartózkodási helynél választható, hogy mi használhatja a gps-t?
Nekem itt szürke az összes gomb... -
hkriss
csendes tag
Az OTG típusát nem tudom, rövid és nincs rajta felirat, a westend aluljáróban vettem random módon ezer éve.
Az USB-USB kábelt a Metróban vettem a héten és márkás volt, talán Hama?.
A HUB valami itthoni maradék, nem márkás.Itt egy kép az egész zubehörről:
https://www.dropbox.com/sc/74obyun1i1l7198/UImMPofKF9 -
hkriss
csendes tag
válasz
Gabesz84 #439 üzenetére
Bármilyen Displaylink technológiás usb-videó adapter vagy dokkoló működik elvileg (én nem próbáltam). Mivel a készüléken csak usb2 van, nem olyan lesz mintha natív módon hdmi-re csatlakoznál, az usb2 sávszélessége nem elég neki. Úgyhogy óvatosan a vásárlással.
Szerintem a widi lesz a legjobb megoldás. Kinek milyen tapasztalata van az egyes tévére köthető widi adapterekkel? Belkin Screencast? Netgear PTV1000, 2000, 3000? Próbálta ezeket valaki?
-
Kavinton75
senior tag
Anno vettem hozzá egy Delock USB Otg átalakítót, ami nagyon pici és a tablet tetején balra néz.
Ebbe raktam a modemet és nem volt útban.
Teljesen jól működött. -
ThomaWoo
csendes tag
Most akkor tudja-e a micro USB - HDMI átalakítást a kütyü?? Ki próbálta ki? mert nagyon ellentétes infókat olvasok. Mert 4-5e egy átalakító kábel...
-
_ak_
addikt
Kimondottan bt-os megoldást keresek, azon belül is jó lenne vmi windowsos bill., de olyan, h ágyban is kényelmesen használható lenne. Az áltlad linkelt elég nagy, mármint rendes bill.
Egyébként a Nexus után mennyire tetszik Neked a tab? Én nagyon Nexust akartam venni, az utolsó pillanatban gondoltam meg magam.
-
Én nézelődtem külföldi fórumokon, ott írták hogy a dell venue8, és a toshiba encore is csak hekkeléssel hajlandó hub-on keresztül töltődni, és csak egy hozzászólást találtam amiben említették, hogy a miix8 az töltődik hubon keresztül.
Akkor veled együtt ez már 2 megerősítésRemélem menni fog.
-
_ak_
addikt
Ti használtok valamilyen bt egeret vagy billt a tabhoz? Gondolkodom vmi ilyesmi: [link] billen.
-
margithid
veterán
Sajna lejárt az akicó erre is és encore-ra is, lekéstem róla
Nem tudom lesz-e még iylen jó áron a jővőben. -
válasz
Studiossrác #417 üzenetére
USB hub a barátod.
Például ez. Ne kérdezd hogy működik-e a tabival töltéssel együtt, most rendeltem -
zsírsámán
senior tag
Én azon gondolkoztam, hogy asszonynak jó lett volna a tab, nekem meg az xbox, úgyis már egy ideje szemezek vele hogy jó lenne otthonra, mert ennyiért bőven megérte volna, de most így hogy 90 a tab és még 60 körül az xbox (nem szeretem a használt cuccokat) annyira már nem éri meg hogy kipróbálgassam.
-
GRaul
őstag
válasz
zsírsámán #420 üzenetére
hááát. en vettem egy chippelt xbox 360at. hozom befele, akkor latom h edigitalnal milyen akcio van. mondom a k*va életbe...
De szerencsere a hozza kapott xboxot eltudtam adni 35be. plusz az afa is vissza jön majd. meg a regi nexusom is eladtam. igy alig volt vmibe az upgrade
-
zsírsámán
senior tag
Csak a MM-ban és az edigitalban volt xboxos aksiós ez a tab? Nem tudtok esetleg még egy helyet ahol lehetne még kapni? Tegnap még láttam, ma már sajnos nem.
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
(még) Nincsen ilyen táblagépem, szóval csak érdeklődök. Ha valami oknál fogva egyszerre szeretnék rá usb-v billentyűzetet, egeret, és mondjuk egy usb-s sticket (mobilinternethez) rádugni, az megoldható?
(tudom, hogy extrém a kérdés, mert elég felesleges egeret meg billt rákötni, de érdekel a válasz) -
k.milan
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel a képen látható eredeti gyári tok, az jelezze és ha összejön min. 5db rendelés 1-2 napon beül akkor 7 500Ft ért megtudom rendelni, személyesen Vas megyében Szombathelyen át tudjátok venni, ha esetleg ez kiesne valakinek akkor a posta is szóba jöhet. -
I3ence
tag
Sziasztok, most vettem a gépet, eddig nagyon tetszik, kezdem a visszaolvasást.
Addig gyors kérdés, ha még nem kérdezte valaki:
Mit lehet csinálni azzal, hogy a bal sarokból ne tegye át az ikonokat az asztalon, ha függőlegesbe teszem, illetve vissza?
Vagy pakoljak mindent balra és kész? -
működik. Pont ezzel próbáltam ki, fullHD mkv-t streameltem PC-ről a tabra, amit kitettem WiDi-vel a TV-re.
A hatótávolság olyan 3 méter a TV-től, távolabbra már kockásodott.Djmarko:
Felismeri a controllert, de elég bután néz ki, a nagy kábellel, meg vevővel ami kilóg úgy belőle. Valami bluetooth-os controllerrel fajább lenne.
-
Süvi
őstag
válasz
Kavinton75 #408 üzenetére
Van a neten egy oéyan videó, ahol xbox controlerrel megy az nfs underground.
-
válasz
Kavinton75 #404 üzenetére
nincs benne MHL.
LG TV-vel próbáltam, az WiDi-t és Miracastot is tud, de azt írta hogy WiDi-n csatlakozott, fogalmam sincs hogy lehet állítani hogy mit használjon. Ez működik.
Egeret kötöttél a tabletre? Ha nem, akkor mégis miért lenne egered?(gondolták a fejlesztők, csak így bármi ami a kiterjesztett képernyőn van, használhatatlan)
-
Kavinton75
senior tag
Lehet, hogy én vagyok rossz matekból, de az 1 év garancia, hogy lesz kettő?
Base Warranty
Status: Start date: Expiration date: Available days in warranty:
In warranty 11/27/13 1/25/15 388 days remaining
Description:
This product has a one year limited warranty and is entitled to parts,labor and carry-in repair service. In some countries, courier servicewill be provided. Many parts can also be delivered to you using theCustomer Replaceable Unit (CRU) method. -
Kavinton75
senior tag
Valaki próbálta már USB-n összekötni TV-vel.
Azaz müködik-e az MHL?
Esetleg valaki próbálta már összekötni Miracast-os TV-vel?
A TV-m csak a WiDi-támogatja, ott van kép és hang is (igaz csak kiterjesztés), de nem látom az egeret
Esetleg valaki próbálta bármilyen Miracast-os kütyüvel (pl. Panasonic DMP-MS10EB-K, Netgear PTV3000)? -
Süvi
őstag
válasz
Kavinton75 #393 üzenetére
Ezt a tokot teljesen hátra lehet hajtani, anélkül, hogy megtörne?
Köszönöm -
Süvi
őstag
válasz
Kavinton75 #396 üzenetére
Csináltunk helyreállítást, de nem javult meg, ezért visszavittük, kicserélték, ezzel minden Ok.
Köszönöm a válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest