Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Bogyó bá' #899 üzenetére
Hasznos tud lenni, főleg hogy egyrészt érthetetlen módon magyar nyelven nincs "szó kitalálás" vagy javítás, így nem nyújt többet, és ráadásul a magyar kiosztásnál, ha átváltok a numerikus billentyűzetre, akkor a számok mellett a vessző jelenik meg és nem pont, ami külön öröm, ha IP címeket kell beírogatni.
A hagyományos ezen is segít. -
_ak_
addikt
A másikra nem olvastam semmit. Szerintem nincs ilyenre lehetőség, legalábbis gyárilag. Nem gyárilag passz, de ugye max csak a kamerát lehetne hasonló funkcionalitásra bírni, de szerintem ahhoz nem férhetnek hozzá így.
nbware:
Mik a tapasztalatok a 10"-essel kapcsolatban. Megkaptad amire számítottál? Szívesen váltanék én is, de egyelőre nem fér bele, aztán lehet, h inkább egy iPad-re költenék.
Néha hülyét tudok kapni, a kialakítástól. Pl. a Chrome böngésző, csak win8 módban működik jól, amivel nem lenne baj, da ha írni is szeretnék vmit, mondjuk egy emailt, akkor az ott megjelenő billentyűzetet már nem tudom elmozgatni vagy úgy beállítani, hogy "tolja fel" a tényleges böngésző ablakot, így meg nem látom, hogy mit írok, mert kitakarja a bill.
-
kovsol
titán
Hogy tudom beállítani azt, hogy a teljes billentyűzetet is be tudjam állítani? Valamiért rendszer újratelepítés után szürke maradt.
Van valami applikáció amivel rá tudom venni, hogy elsötétedjen a kijelző ha a gyári tokot rárakom a kijelzőre? -
Bogyó bá'
nagyúr
Na, ha valakit érdekel, akkor most a Kuponkóddal a kiírt árnál még 10%-kal olcsóbban meg lehet venni a Lenovo Miix 2 - 8-ast: [link] Ha vártam volna egy hetet, akkor most 72k-ért meg lehetett volna gyári tokkal, stylussal, 64 GB tárhellyel....
-
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Miix 2 8" tabletet. Szeretném ha lenne lehetőség képernyőt rácsatlakoztatni vhogy. Van olyan akinek ez már sikerült? Vmi USB hubos megoldás szimpi lenne nekem. Neten találtam egy oldalt ahol van egy videó, miszerint elméletileg meg lehet oldani, hogy kiadja a képet a microUSB-n keresztül
-
-
nbware
senior tag
Holnap megyek a miix 2 10"ért, remélem jó lesz
-
válasz
Kavinton75 #885 üzenetére
nekem egy lg ln575s-el tökéletesen ment a wreless display, semmilyen driver vagy program nem kell hozzá, olyan mintha még egy kijelző lenne csatlakoztatva a géphez
-
válasz
Kavinton75 #883 üzenetére
Mármint más készülékeken, a Miix-en meg marad a 8".
-
Értem, szóval akkor inkább a kábeles megoldások működnek. Rendben.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Egy bárgyú kérdés tőlem, mint leendő Miix 2 tulajtól: tudok-e a 64GB-os eMMC meghajtón új partíciót létre hozni? A Win8 ismeretlen terület előttem... Két felé szeretném particionálni a drive-ot.
-
Üdv!
Kérdezném a Miix-tulajokat, hogy OTG-n megy egyszerre a töltés, és külső USB-s eszközök?
-
-
hroberto
veterán
válasz
this is life #871 üzenetére
Én kb. 8 hónapja használom megelégedéssel. Böngészésre használom én is leginkább. Szinte teljesen kiváltotta a laptopot nálam. 4 magos laptopom van 8 Giga RAM-al, de böngészés közben érzetre nem lassabb mint a laptop.
-
Sziasztok!
Szerintetek mennyire erdemes ezt a tabot venni ?
Droidrol valtanek, mert azt kevesnek erzem..atolvastam a forumot, a touchpanel es a hangszoro hibat leszamitva van mas gond? Mennyire furge a bongeszes ? Leginkabb arra lenne.
Elore is koszia valaszokat. -
ludus
aktív tag
Most akkor hová is kéne küldeni szevízbe a készüléket? Mostanában nekem is fagyogat a touchpanel...
-
zoltan6
addikt
nekem is kész lett a hangszóró csere 7 és fél hét volt a javítás
meg közben elkeverték,a számlán szereplő első tulajdonosnak küldték ki a futárral,miután felhívtam az extreme digitalt megadták a futárszolgálat telefonszámát,hogy én kerítsem elő a készüléket,meg hívjam fel az előző tulajt.
,miután fogyasztóvédelemmel,meg békéltetőtestülettel fenyegetőztem előkerítették és pár napon belül küldték.a vicc az egészben hogy nem is az előző tulajnak küldték ki,hanem egy ugyanolyan nevű illetőnek
teljesen más településre.
-
_ak_
addikt
Majdnem 6 hét telt el, de végre mehettem a tabletért. LCD csere szerepel a szerviz lapon, más elvileg nem volt.
Egyelőre jónak tűnik minden és most már szellemképesedést sem látni.Érdekes, hogy elvileg aug. 18-án már elkészült, szóval közel 2 hét volt csak a visszaút.
-
_ak_
addikt
Ma kaptam választ a csütörtöki emailemre, hogy jelenleg szervizelés alatt van, szóval nem úgy tűnik, hogy többet tudnának, mint én.
-
törölt tag
A Miix 2-hez lehet kapni a ThinkPad Tablet 2-éhez hasonló digitalizáló tollat?
-
doggie
aktív tag
-
Kyssas
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem a miix 8-as tabletemet és az alábbi sérüléseket szenvedte el. Teljesen tökéletesen működik a gép (betölt, nincs pixelhiba, stb.), csak az érintője ment el. Gariban nem tudom cserélni, szervízdíjnak meg 100+-ért akarnák megcsinálni a 65-ért vett készüléket. Valakinek valami ötlete?
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-08/15/107008_nlrtwdscop5ebdzz_dsc_0029.thumb.jpg
-
_ak_
addikt
Szóval tegnap volt 3 hete, hogy leadtam, most fel is hívtam őket, de azt mondja, hogy még a márkaszervizben van... Szóval tényleg elég lassúak. Azért elég szar állapotok lehetnek ott is, hogy ha egy kijelző/érintő csere hetekbe telik.
-
zoltan6
addikt
válasz
Gabesz84 #856 üzenetére
felhívtam az extreme digitalt a 30. napon,nagy nehezen sikerült az 5.hivás után sikerült akkor is 10 percig zenét hallgatva.majd egyeztetés után kiderült,hogy az eredeti vásárlónak küldték ki a futárral,ugyanis én kb.2 hónaposan vettem a készüléket használtan.
Ezt a készülék leadásakor jeleztem,így a szervízlapon az én adataim,elérhetőségeim voltak a szervízlapon.
Elnézést kértek az adminisztrációs hibáért,és e hétre igérték,hogy küldik a futáttal.de még mindíg semmi,hétfőn lesz 6 hete,hogy szervízben van a készülék. -
-
zoltan6, _ak_:
elkészült már valamelyikőtöknek a javítás?
Úgy érzem nem sietnek és jó sokáig kotlanak rajta. -
zoltan6
addikt
nekem még az első generációs decemberi akciós vásárlás,de érintőprobléma nálam nem jelentkezett,csak a hangszórója halt meg sajnos,meg a wifi problémák,nem lát wifi hálozatot ha bekapcsolom a wifit,ki majd újra be kell kapcsolni a wifit,akkor már látja,rácsatlakozásnál ugyanezt elkell játszani,nem tud csatlakozni csak második nekifutásra.
-
zoltan6
addikt
válasz
Gabesz84 #850 üzenetére
úgy ment tönkre hogy szólt rendesen,aztán teljesen halk lett, csak akkor hallottam ha odaraktam a fülemet közel hozzá,pedig ritkán volt használva,mert legtöbbször egy kicsi számítógép hangszóróval használtam,pont az miatt hogy lehessen hallani,mert amikor jó volt a hangszórója akkor is kb.csak 1méterről lehetett normálisan hallani.
gondolkodom rajta hogy eladom aztán lesz helyette egy 10'-os miix 2 10-es.csak ne lenne annyira drága. -
Mától az én tabim is gariban. Kiváncsi vagyok megjavítják-e rendesen.
Az érintőképernyő szállt el állandóan, meg 2 hete kinyiffant a hangszórója.A vicc, hogy jó h edigitalhoz vittem vissza mert a karácsony előtti nagy sietségben a microsoftos termékódos papírt pecsételték le nekem garijegyként... Szal' a Lenovo szervízben el is hajtottak volna vele a francba.
-
_ak_
addikt
válasz
levi.hungary #840 üzenetére
Köszi! Én beadtam a boltba, kíváncsi vagyok mennyi idő lesz vagy mi lesz egyáltalán.
-
Tetrion
csendes tag
Köszönöm a választ!
A kérdésedre a válaszom:
Billentyűzettel együtt vettem, most akciós több helyen is.
Az összecsukás és karcolódás témán én is elgondolkodtam, de a kérdésed után jobban megnéztem a billentyűzetet és a két szélén van két gumicsík, ami érzésre egy hajszállal a billentyűzet gombjai felett tartja a kijelzőt. Másrészt egymáson elcsúszás nem fordul elő sem az összerakásnál, sem a szétszedésnél, az egymásra csukásnál pedig max. pontszerű érintkezés lehetne.
Harmadrészt a billentyűzetet nagyon ritkán fogom használni, ezért nem is fogom sűrűn egymásra csukni a kijelzőt és a billentyűzetet.
Ezek miatt nem igazán aggódok a karcolódás miatt. -
GBotond
tag
Ha a helyreállító partícióról teszed vissza a rendszert, rajta lesznek az alkalmazások is.
Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy megkérdezzem, a Miix 2 10-nél nem érzed azt a kockázatot, hogy a billentyűzet megkarcolja a kijelzőt? (Már ha van hozzá a dokkolós billentyűzeted is.) -
Tetrion
csendes tag
Ha törlöm a gyárilag telepített Lenovo alkalmazásokat, akkor később valahonnan vissza lehet tenni azokat? Áruházban nem találok ilyeneket. (Miix 2 10 verzió)
BIOS-t érdemes piszkálni? -
Kavinton75
senior tag
válasz
#14841344 #839 üzenetére
De ez nem egy kiegészítő, hanem egy dugvilla átalakító.
Tehát az Amerikai szabványú két téglalap alakú villát alakítja át, Magyar szabványúra.
Nézz itt körbe, hátha megérted, mit is akart neked ajánlani a másik tag (meg én is).Sok trillió ember használja, ha más országba utazik.
-
törölt tag
válasz
Kavinton75 #838 üzenetére
Nem szeretem az után gyártott termékeket, inkább gyári kiegészítőket szoktam vásárolni, drágább de tudom, hogy ezért az áron megfelelő minőséget is kapok...
-
Kavinton75
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Most kívánok az egyesült államokból rendelni egy 8"-os Miix 2-t. Viszont ott nem Európai töltőt adnak hozzá, így az lenne a kérdésem hozzátok, hogy lehet-e itthon külön töltőt szerezni hozz?
-
_ak_
addikt
válasz
levi.hungary #824 üzenetére
Szia!
Te hogyan szervizeltetted? A Lenovos számot hívtad vagy bevitted, ahol vetted?
-
Djmarko
tag
Akkor most vigyem szervizbe vagy ezt meg lehet oldani mással?
-
Uzi74
senior tag
Nekem néha pár másodperce érzéketlen, amikor nagyon le van terhelve a proci. Nem tudom ez touchscreen, vagy terhelés miatti probéma
-
Muksie92
csendes tag
Nekem is van hogy elszáll az érintés de egy bekapcs kikapcs mindig megoldja, de nem gondoltam volna hogy ennyire meg is adhatja magát a tablet. Álltalában ébresztés után mikor feloldanám még feltudom húzni a képet de aztán nem érzékel semmit. Bár nagyon ritkán jön elő.
-
Pedig de.
Enyém ugyanezt csinálja, sőt, van hogy teljesen leáll a touchscreen, eszközkezelőben látszik is hogy felkiáltójeles, és valami power eventre sír, hogy nem megy. Ilyenkor van hogy az újraindítás se elég neki, hanem resetelni kell a gépet. Nem driver bug, mert ilyenkor BIOS-ban sem működik.
Nagy arányban elő tudom csalni a hibát töltő rádugással / lehúzással.Vissza akarom vinni én is gariba, csak még időm nem volt rá. Gariztasd, ez hardverhiba, külföldi fórumokon is írják hogy az első szériások java rossz.
-
Djmarko
tag
válasz
Nálad végleg nem érzékelt vagy pár óránként eljátszotta 5percre, hogy nem érzékel? Nálam a második van :/
-
Djmarko
tag
válasz
Ennyire komoly?
Nem gondoltam volna hogy fél év után egy 100.000ft-os gépnek a kijelzőjét cserélhetem ki... -
Djmarko
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat, hogy az érintőképernyő néha kihagyott?( hiába nyomkodtam bármit csináltam nem érzékelte) Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném!Üdv. Márk
-
Muksie92
csendes tag
ÁH mondjuk igen, nincs kedvem bíbelődni egy újratelepítéssel majd egyszer kirpóbálom ha úgy adódik de köszönöm a választ és a segítséget akkor nálam van a bibi.
Egyébként az előző androidos tabletem után felüdülés egy ilyet használni. Eltudok vele intézni mindent mint a laptomon ha úton vagyok vagy ha elutazom. Megtudtam szerkeszteni gyors egy szöveget és elküldeni e-mailben. De még egy InDesign-es könyvön is tudtam ügyködni mikor rájöttem hogy elszúrtam valamit. Jó kis gép.
-
Muksie92
csendes tag
Akkor nálam lehet a hiba de nem tudok rájönni mi lehet a gond. Megnéztem a videó adatait de a méretén kívül minden adat üres. Szeinted mi oldaná meg a dolgot ? telepítsem újra a Windowst? neked ha a tulajdonságokra mész kijelzi az adatokat a vidónál? olyan mintha nem tudná kódolni felvétel után.
-
kisstom
csendes tag
Van új biosz a tablethez.
Bár a Lenovo oldalán nem szerepel, de van.
Ide feltöltöttem
Ez már az 1.07-es verzió.
A zipet ki kell csomagolni, a Zijh0107 könyvtárat megnyitni, ott a Winflash könyvtárban található ZIJH0107.exe fájlt elindítani.
Az eddigi bioszokban található összes változást a ZIJH0REL.txt tartalmazza.
Én felraktam, észrevehetően gyorsabb lett a gép. Egyelőre jobban még nem teszteltem.
Bár a frissítés kb. 5 perc, tanácsos feltöltött akkuval indítani.Ez a 10-hez van, ugye?
-
sebaska
csendes tag
Sziasztok,tervben van egy miix 2 10 es tablet vásárlása,de előtte az érdekelne,hogy annak is a wifi-je gyengébb kicsit az átlagosnál?mert úgy olvastam hogy a 2 8 as modellnél ez a helyzet...valamint akinek van a 2 10 es modellből,írna pár dolgot,a negatívumai közül a készüléknek.Köszönöm
-
Muksie92
csendes tag
Sziasztok!
Ti próbáltatok már videót készíteni a ezzel a lenovo miix 2-vel ? Fényképet rendesen megoldja de mikor videóznék vele akkor kiment egy olyan .mp4 file-t amit aztán nem tudok semmivel sem lejátszani.
Persze nem életbevágó hogy ezzel videózzak de azért szeretném ha működne ez a funkció benne.
Próbáltam a gyári kamera app-al is de más program is ezt csinálja.
Valaki tapasztalt ilyet ? -
ludus
aktív tag
Végre megtaláltam! Kütyübazár: [link]
-
ludus
aktív tag
válasz
Kavinton75 #810 üzenetére
Az hogy nekem Lenovo-m van
Ami nem gond csak valahogy meg kéne oldani a külső monitor kérdést...
-
ludus
aktív tag
válasz
AxBattler #808 üzenetére
Amiket linkeltél azok USB>soros port (RS232) átalakítók, úgyhogy erre a célra nem igazán alkalmasak. Közben nekem is eszembe jutott ez a dolog, utána is néztem, a nagy vízen túlról rendelhetők USB2.0>VGA átalakítók is nem is vészes áron csak az a baj hogy semmilyen biztosíték sincs arra hogy működne is a dolog! Létezik Widi>VGA átalakító is de az már tényleg aranyárban van sajnos...
-
ludus
aktív tag
válasz
Kavinton75 #806 üzenetére
Az valami átalakító féle?
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Létezik valami megoldás arra hogy Miix2 8-as képét valahogy külső vga monitorra (vagy projektorra) tegyük? A teljesítménye meg a hordozhatósága miatt is alkalmasnak találnám egyszerűbb weblap-os munkákhoz de a kis kijelzője sajna alkalmatlanná teszi számomra...
Minden ötletet köszönök!
ludus
-
-
Mr.Johnny
csendes tag
Többször olvasom ezen a fórumon, hogy a felbontás miatt az ikonok méretével problémáztok.
Senki ne vegye magára, de ha már ragaszkodtok egy windows-os tablethez, akkor feltételezné az ember, hogy ez a rendszer ismeretéből fakad.És ha már ismeritek, akkor tudnotok kellene azt is, hogy az ikonok mérete az asztalon többféleképpen is méretezhetőek.
Pl:
- DPI növeléssel (ezt írták itt)
- Asztalon jobb klikk -> Nézet -> Nagy ikonok
- CTRL + scroll up (ehhez egér kell)Lehet, hogy már volt erről szó korábban, de az előző pár oldalon nem került szóba. Gondoltam, hogyha valakinek csak ez lenne a problémája, akkor ne akadályozza a döntésében.
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ilyen Miix2 es lenovot a 10" os méretben.
A kérdésem az lenne hogy hol járok a legjobban a vétellel?
Lehetőleg olyan verzió kellene amiben benne van minden tartozéka is, bill, tok stb.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest